sato_gtd_pro Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 Ξέρω ότι το θέμα έχει πολυ συζητηθεί. Αυτό που ήθελα να ρωτήσω είναι εαν έχω έναν παλιό υπολογιστή και τον κάνω server, θα μπορέσω να στήσω ένα site χωρίς να χρειαστεί να πληρώσω εταιρία hosting. Ευχαριστώ
isay Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 Ένα απλό hosting χωρίς τρελές απαιτήσεις κοστίζει 50-70 ευρώ το χρόνο. Είναι πολύ λιγότερα από το αφήσεις το pc σου ανοιχτό 24/7
antonisid Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 Ξέρω ότι το θέμα έχει πολυ συζητηθεί. Αυτό που ήθελα να ρωτήσω είναι εαν έχω έναν παλιό υπολογιστή και τον κάνω server, θα μπορέσω να στήσω ένα site χωρίς να χρειαστεί να πληρώσω εταιρία hosting. Ευχαριστώ Εξαρτάται ποσο upload εχει η γραμμη σου.Γνωμη μου ειναι οτι αν θες να κανεις ενα σωστο site να πληρωσεις για hosting ή να πας καπου free.
johnkal Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Η απάντηση είναι: αγόρασε hosting! Έστω σε freeservers. Μην περιμένεις με dsl να κάνεις δουλειά ούτε με σαράβαλο pc. Αν βάλεις κάτω και τα έξοδα.. άστο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.