Προς το περιεχόμενο

Παραγγελία κουτιού από εξωτερικό.

nikos21aek

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν έχω ξαναπαραγγείλει από εξωτερικό και σκέφτομαι να το κάνω τώρα πρώτη φορά.Επειδή που να ψάξω δεν γνωρίζω από θέμα αξιοπιστίας περισσότερο,θέλω την βοήθεια των ειδικών σε αγορές από internet.

Τα υποψήφια είναι:

1.CoolerMaster 840 black στην Ελλάδα το έχω βρεί 185€ σε μαύρο και σε ασημί 139€ το οποίο αν και ωραίο δεν ταιριάζει με το υπόλοιπο γραφείο και δεν με πολυψήνει.

2.Lian Li PC 7FW στην Ελλάδα δεν το βρίσκω

3.Lian Li PC 7FΒ στην Ελλάδα το βρίσκω 99€ η μόνη διαφορά με το από πάνω είναι το πλαινό παράθυρο.

Ζητώ από όποιον ξέρει και έχει λίγη όρεξη να ψάξει να μου βρει την καλύτερη τιμή από σίγουρα αξιόπιστο site συνυπολογίζοντας και μεταφορικά.

Στην περίπτωση που δεν συμφέρει η αγορά από το εξωτερικό τουλάχιστον να βρω την καλύτερη δυνατή τιμή του:

Lian Li side panel W-65BT να το έχω στα υπόψην μου σε περίπτωση που επιλέξω το Lian Li από Έλλάδα γιατί εδώ δεν το βρίσκω.

Να πω επίσης πως το coolermaster θα το αγοράσω μόνο αν η τιμή είναι πάρα πολύ καλή.Δηλαδή max 130€ όπως είναι να έρθει σπίτι μου.Eίναι πραγματικά τεράστιο.Και η αγορά του θα γίνει μόνο αν υπάρξει πραγματικά καλή τιμή σαν "ευκαιρία" ας πούμε και όχι επειδή μου χρειάζεται τόσο μεγάλο κουτί.

Ευχαριστώ προκαταβολικά

Δημοσ.

Το πλαϊνό με παράθυρο του Lian Li PC 7FΒ υπολόγιζέ το ~50-60€ με τα μεταφορικά από αμέρικα.

Στην Ευρώπη εγώ δεν το βρήκα.

Το πήρα από frozencpu.com, και μπορώ να πω με κάθε βεβαιότητα πως είναι πέραν του δέοντως τυπικοί.

Βέβαια το να διαθέσεις 99+60 = 150€ για mid tower είναι συζητήσιμο, όταν μπορείς να βολευτείς με το Lancool PC-K62 που το μόνο που έχει να ζηλέψει από το PC7FW είναι η αλουμινένια κατασκευή και το λίγο πιο minimal εξωτερικό.

Στην θέση σου θα πήγαινα για Lancool.

Δημοσ.

Εμένα το πρώτο με ψήνει πιο πολύ από όλα.139€ για αυτό το κουτί πιστεύω ότι είναι καλά.Το μόνο κακό είναι ότι είναι 60 πόντους.Σαν 8άχρονο παιδάκι.Κατά τα άλλα είναι απλά τέλειο.Να βρω το μαύρο τόσα λεφτά και τίποτε άλλο!:-D

Κατά τα άλλα από όσα midi κοίταξα το Lian Li περνάει και αυτό όλα τα κριτήρια.Το παραθυράκι νομίζω ότι δεν είναι και το πιο βιαστικό πράγμα να γίνει και αν το κάνω θα έχω πλήρη συνείδηση ότι δίνω 50-60€ μόνο για να φαίνεται καλύτερα.

Από εκεί και πέρα επειδή η εμπειρία μου στον εαυτό μου είναι πως όταν μου μπει κάτι στο μάτι και πάρω κάτι άλλο συμβιβαστικά,θα έχω πετάξει τα λεφτά μου,γιατί θα πάω μετά από καιρό και θα πάρω αυτό που ήθελα.

Είπα να πάρω ένα καλό κουτί και ας δώσω όσα χρειαστεί.Κοίταξα αμέτρητα βιντεάκια.Μέχρι στιγμής αυτά τα δύο είναι που με καλύπτουν σε όλα.Και το όλα είναι και το αλουμίνιο.Το μόνο που με βασανίζει τώρα είναι ότι το cm είναι απλά το τέλειο κουτί,τα 140€ είναι τέλεια τιμή για full tower

(και μεταξύ μας νομίζω ότι η τιμή του πλαισίου είναι απλά λάθος.)

,αλλά πρώτον δεν ξέρω αν θα μου αρέσει το ασημένιο που βρίσκω και δεύτερον αν θα είναι εκνευριστικά πολύ μεγάλο από κοντά.Μάλλον για το LianLi θα πάω.Και το παραθυράκι θα το παραγγείλω σε κάποια στιγμή που δεν θα έχω απολύτως πουθενά αλλού να χαλάσω τα λεφτά μου,στο στύλ "α τι να κάνω τώρα;Δεν παραγγέλνω το παράθυρο για το κουτί;":-D

Να το βρώ στα 100€ μαζί με το παράθυρο και να το παραγγείλω να έρθει εδώ με κανένα 20άρικο μεταφορικά δεν παίζει με τίποτα ε;Στο άμαζον 99€ το βρίσκω με παραθύρι αλλά δεν βγάζω άκρη.Ποιο είναι αξιόπιστο,ποιο θα έρθει εδώ κτλ.Γιαυτό άνοιξα thread μπας και μου στείλει κανένας κανένα αξιόπιστο link

Δημοσ.

To CoolerMaster 840 είναι πολύ καλή επιλογή, αλλά προσωπικα με ψιλοχαλάει η πρόσοψη εμφανησιακά και μόνο.

Από εκεί και πέρα, καλό το full tower -άπλετος χώρος - ευκολότερο cable management, αλλά είμαι και της άποψης πως αν δεν το έχεις ανάγκη, (υδρόψυξη - άπειροι δίσκοι) μπορεί το υπερβολικό μέγεθος να σου γυρίσει boomerang.

Aπό άποψη λεπτομέρειας κατασκευής θεωρώ LianLi >ALL.

To PC7B είναι ιδιαίτερα ευρύχωρο για mid tower, και cable management friendly.

p2204090338.jpg

p2008090020.jpg

Δημοσ.

επειδη ψαχνομαι κ εγω για κουτι εγω κατεληξα εδω μαλλον...http://www.multirama.gr/products/product?pid=0348661&catid=020700

για δες..καλο μου φαινετε...

Δημοσ.

@dahre13 μπα έχω κατασταλάξει.Ένα από τα δύο που λέω πιο πάνω θα πάρω.

@liopyr δες το και υπάρχει και έκδοση που είναι τα πάντα όλα μαύρα και μέσα..

Το μόνο που με φοβίζει στο cm είναι το μέγεθος.

Το μόνο που με φοβίζει στο Lian Li είναι μην τυχόν δώσω τόσα λεφτά και μετά από 2 χρόνια δεν μπαίνει η κάρτα γραφικών που θα θέλω να βάλω..Είδες που η 5970 έμπαινε στο όριο ενός full tower και είχε και την τροφοδοσία στα πλάγια;

Βασικά το δίλειμα είναι full ή Midi..Και τι τιμές θα τα βρώ.Το Lian Li το βρίσκω 99€+15€ μεταφορικά με το παράθυρο αλλά άμα είναι αξιόπιστος ο πωλητής δεν ξέρω...Το άλλο ακόμη το ψάχνω σε μαύρο σε καλύτερη τιμή.Μέχρι στιγμής μόνο το ασημένιο του πλαισίου στα 139€.

Δημοσ.

Το μόνο που με φοβίζει στο Lian Li είναι μην τυχόν δώσω τόσα λεφτά και μετά από 2 χρόνια δεν μπαίνει η κάρτα γραφικών που θα θέλω να βάλω..Είδες που η 5970 έμπαινε στο όριο ενός full tower και είχε και την τροφοδοσία στα πλάγια;

H 5790 δεν είναι κάρτα, είναι φρατζόλα.

(αν ισχύει η φωτό που είδες)

Δημοσ.

Δεν ξέρω ποιο full tower είναι το παραπάνω, αλλά είναι ιδιαίτερα μικρό το μήκος του σε σχέση με το ύψος του.

:P

Δημοσ.
ANTEC TWELVE HUNDRED 51 πόντους με το συμπάθειο.Το κάνει η κάρτα να φαίνεται έτσι.Όντως μικρό είναι για full.Επίτηδες την βάλανε εκεί για να φαίνεται έτσι;:-D

2 ολόκληρα εκατοστά πιο μακρύ από το PC7FB!

:lol:

Δημοσ.

Πω ρε τσάμπα με τρόμαξαν.Έγραψε και ένας ένα comment εκεί ότι είναι από τα μεγάλα full tower το συγκεκριμένο...Άρα περιορίζομαι στην μία επιλογή πλέον.

Site να το βρώ με το παραθύρι μέχρι 120€ στην πόρτα μου στα σίγουρα ψάχνω τώρα..:-D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...