Προς το περιεχόμενο

Macbook Pro με i7 σύντομα??

xalia

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Βλέπω στα περισσότερα rumors site να λένε για i7 τέλος του έτους για τα macbook και τα macbook pro.

Όλοι πέσανε έξω τη στιγμη που η apple έβγαλε τώρα macbook με core2duo. Άρα το απλό macbook δε θα δει σύντομα i7 cpu. Τα τελευταία pro όμως βγήκαν το καλοκαίρι με core2duo και κυκλοφορεί η φήμη ότι το beta του 10.6.2 έχει πληροφορίες για 2 νέα μοντέλα macbook pro. Μήπως τελικά τα νέα pro είναι ποιο κοντά??

ps: ξεκινάω το thread μόνο και μόνο γιατί με έπιασε κρίση ταυτότητας. Πήρα το καλοκαίρι του 2007 core2duo και θα πάρω ξανά core2duo!?

Δημοσ.

H Apple κατά μέσο όρο βγάζει νέα μοντέλα MacBook Pro κάθε 200 ημέρες. Σήμερα είμαστε στην 154η μέρα του κύκλου. (πηγή: MacRumors Buyer's Guide).

Λογικά (!?) το επόμενο μοντέλο MacBook Pro θα βγει περίπου το Φεβρουάριο.

Δημοσ.

Εγώ πάντως με αφορμή τον τρόπο αναβάθμισης των iMac οι οποίοι πλέον φοράνε i5 και i7 μόνο στο 27" μοντέλο, πολύ φοβάμαι οτι θα έχουμε MBP με i7 μόνο στο 17άρι μοντέλο των MBP και ίσως στο τελευταίο 15άρι... (?) (ποιός ξέρει...)

(Ελπίζω βέβαια να φοράνε i7 όλα τα μοντέλα του MBP).

Επίσης ελπίζω να μην μας βάλουν μέσα καμία κάρτα γραφικών της ATI (προτιμώ την Nvidia, και φυσικά ευελπιστώ για τουλάχιστον Nvidia 9600 και πάνω, σε όλα τα μοντέλα και όχι να παραμείνει στην 9400, καθώς και σταθεροποίηση της διάρκειας της μπαταρίας στις αναμενόμενες ώρες)...!!! (κάπου διάβασα εδώ στο insomnia αναφορές οτι παρατηρήθηκε μειωμένη αυτονομία με την έλευση του Snow Leopard στα MBP).

Δημοσ.

vag3d αυτό δε μου πέρασε από το μυαλό, ότι μόνο στα μεγάλα MBP θα βάλει τις νέες cpu.

Απο την άλλη όμως, κάτι πρέπει να αλλάξει γιατί αυτή τη στιγμή το νέο macbook είναι σχεδόν ίδιο με το μικρό macbook pro!

Δημοσ.

ps: ξεκινάω το thread μόνο και μόνο γιατί με έπιασε κρίση ταυτότητας. Πήρα το καλοκαίρι του 2007 core2duo και θα πάρω ξανά core2duo!?

Κι εγω την ιδια σκεψη με σενα κανω. Εχω c2d, οποτε δεν υπαρχει περιπτωση να αγορασω ξανα, παλι c2d. Θα περιμενω ποτε θα φορεσει σε 15αρι mbp i7. Ή θα γινει σοβαρη αναβαθμιση ή δεν θα γινει καθολου.

Δημοσ.
Εγώ πάντως με αφορμή τον τρόπο αναβάθμισης των iMac οι οποίοι πλέον φοράνε i5 και i7 μόνο στο 27" μοντέλο, πολύ φοβάμαι οτι θα έχουμε MBP με i7 μόνο στο 17άρι μοντέλο των MBP και ίσως στο τελευταίο 15άρι... (?) (ποιός ξέρει...)

Και εγω με βαση αυτο και γενικοτερα την πολιτικη της, πιστευω οτι αυτο θα κανει... Μακαρι να μην ισχυει

Δημοσ.

Quad core i7 σε macbook pro 13.3" το ξεχνατε απο τωρα..

Στον 13.3" θα μπει σιγουρα ο arrandale.

Μην κοιτατε αν ειναι i5 ή i7, το σημαντικο που πρεπει να κοιτατε ειναι το πληθος των πυρηνων.

Ο arrandale εχει μονο 2 πυρηνες και αυτος θα μπει στο 13.3".

Aν τωρα στον 17αρι ή και στον 15αρι βαλει καποιον intel quad core ή βαλει και εκει τον dual core arrandale, δεν το ξερουμε.

Αλλα ακομα και ο arrandale για το macbook 13.3" ειναι καλη αναβαθμιση.

Εχει επισης την καινοτομια οτι η καρτα γραφικων(intel) θα ειναι μεσα στον επεξεργαστη!! (ενω πχ τωρα η 9400 ειναι ενσωματωμενη στην mobo)

Αυτο σημαινει ακομα μεγαλυτερη αυτονομια κλπ.

Το προβλημα ειναι οτι η intel ακομα δεν εχει ανακοινωσει καποιον quad core mobile επεξεργαστη στα 32nm.

Οι τωρινοι quad core i7 mobile(εχουν ηδη μπει σε αρκετους φορητους) ειναι στα 45nm και καταναλωνουν αρκετα.

Τελος, η λογικη λεει οτι η δευτερη, δυνατη καρτα γραφικων (οχι η απλη intel που θα ειναι ενσωματωμενη στον επεξεργαστη) θα ειναι ati, λογω οτι η nvidia εχει μεινει πολυ πισω στις καρτες γραφικων για φορητους.

Δημοσ.

καλά τα λέμε στη θεωρία αλλά όταν βλέπεις mbp 13" για 795 λίρες τι κάνεις?

τιμή στο αεροδρόμιο στο dixons.

Δημοσ.

Να κανονισει η Apple να βγαλει τα νεα Macbook Pro πριν τα Χριστουγεννα(για Christmas Presents κτλ) οπως εκανε και με τα iPod αν δεν κανω λαθος, κατι σαν δωρο για την εναρξη της σχολικης χρονιας, μακαρι να κανει τπτ και για τα Χριστουγεννα με Macbook Pro... Μην παρουμε κανενα νεο iMac και ερθουνε τσουπ τα MBP πολυ αλλαγμενα κανενα μηνα μετα.. Οποτε κανονισε Apple, θελουμε new MBP!!! :lol:

Δημοσ.
H Apple κατά μέσο όρο βγάζει νέα μοντέλα MacBook Pro κάθε 200 ημέρες. Σήμερα είμαστε στην 154η μέρα του κύκλου. (πηγή: MacRumors Buyer's Guide).

Λογικά (!?) το επόμενο μοντέλο MacBook Pro θα βγει περίπου το Φεβρουάριο.

Συμφωνα με τον μεσο ορο υπαρχουν πιθανοτητες να ανακοινωθουν την Πρωτοχρονια αλλα το θεμα είναι ποτε θα ειναι διαθεσιμα. Συμφωνω παντως οτι λογικα τον Φεβρουαριο θα εχουμε αφιξεις!

Δημοσ.

τώρα που το πήρα να μην βγάλει τίποτα!

εντάξει δεν μπορούσα ήταν τραγικά καλή η τιμή. 886,93 euro για macbook pro ? πάμε καλά?

είχα πάρει σχεδόν τα διπλά το παλιό μου black macbook!

Δημοσ.

Σε ευχαριστώ haHa, ήμουν πραγματικά πολύ τυχερός! Να φανταστείς ότι καθυστέρησε η πτήση μου 35 λεπτά, αλλιώς δε θα είχα χρόνο να χαζέψω. Και όλα αυτά αφού είχα πάρει την απόφαση να μην πάρω τίποτα!

τώρα με τη μία μνήμες και ψάξιμο για δίσκο ssd ( μάλον )

Δημοσ.
Να κανονισει η Apple να βγαλει τα νεα Macbook Pro πριν τα Χριστουγεννα(για Christmas Presents κτλ) οπως εκανε και με τα iPod αν δεν κανω λαθος, κατι σαν δωρο για την εναρξη της σχολικης χρονιας, μακαρι να κανει τπτ και για τα Χριστουγεννα με Macbook Pro... Μην παρουμε κανενα νεο iMac και ερθουνε τσουπ τα MBP πολυ αλλαγμενα κανενα μηνα μετα.. Οποτε κανονισε Apple, θελουμε new MBP!!! :lol:

Στην Αμερική, η περίοδος των γιορτών αρχίζει πριν τα Χριστούγεννα, προς το τέλος του Νοεμβρίου, με τη γιορτή του "Τhanksgiving" που είναι εξίσου μεγάλη ευκαιρία για δώρα και αγορές.

Για το λόγο αυτό, τα "χριστουγεννιάτικα" προϊόντα της, η Apple τα ανακοινώνει συνήθως στις αρχές του Φθινοπώρου.

Έτσι προλαβαίνει να στοκάρει αρκετά μέχρι τις γιορτές αλλά και να δώσει το χρόνο στους επίδοξους αγοραστές να προγραμματίσουν τις αγορές τους.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...