Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με την ραμ

Squalo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

έβαλα στο pc Μου 2*2gb ddr3 1333 adata , έχω wind 7 64 bit αλλά τζίφος.. δεν τα διαβάζει όλα! μπορούμε να το διορθώσουμε :-D ???

ακόμα στο bios λέει οτι η ραμ τρέχει στα 1333 , αυτά που δείχνει το cpuz είναι σωστα?

post-114713-129063035429_thumb.jpg

post-114713-12906303543_thumb.jpg

post-114713-129063035431_thumb.jpg

Δημοσ.

ΤO CPU-Z μια χαρά διαβάζει αν κοιτάξεις στη 3η photo γράφει slot 1 δες και στα slot 2,3,4 .

Τωρα γιατι σου βλεπει 3,18 σε 64Bit τι να πω!!!!

Δημοσ.

Δεν έχεις κάποια κάρτα γραφικών που να κλέβει απ τη μνήμη του συστήματος ε;

Ναι, το CPU-Z καλά τα λέει, 667*2~=1333MHz.

edit: ColdFusion δες τη usable memory του πρώτου SS.

edit2: mitsosk2000 το ίδιο ^ :P

Δημοσ.

Κανε δεξι κλικ στο my computer-> Πηγαινε properties και δες ποση μνημη βλεπει το λειτουργικο σου...

EDIT

Τωρα ειδα την φοτο...Μια χαρα εισαι...Την βλεπει ολη την μνημη το λειτουργικο...Το cpu-z απλα μαλλον σου δειχνει το ενα module μονο...

Δημοσ.

Με μια γρήγορη αναζήτηση στο google το πρόβλημα λύθηκε σε άτομα που αντιμετώπιζαν το ίδιο πρόβλημά μέσο bios αφού ενεργοποίησαν την επιλογή memory remap..

Δημοσ.
Με μια γρήγορη αναζήτηση στο google το πρόβλημα λύθηκε σε άτομα που αντιμετώπιζαν το ίδιο πρόβλημά μέσο bios αφού ενεργοποίησαν την επιλογή memory remap..

πριν που ήμουν στο bios δεν είδα αυτή την επιλογή, θα δοκιμάσω να το αναβαθμίσω γιατι από οτι είδα στο site της asrock κάνανε ένα update σχετικά με το remap:-D

thx m8s!!!!

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 01:14 ----------

όλα οκ πλέον, αυτό το remap ήταν το πρόβλημα, ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...