Crizzt Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Ψάχνω να βρω ένα φορητό που να ικανοποιεί τις παρακάτω συνθήκες: CPU: > 2GHz, καλό θα ήταν να έχει 1066 Bus για 1:1 με τη RAM RAM: 4GB DDR3 1066MHz HD: αδιάφορο μέγεθος, αλλά 7200RPM Monitor: 15"-16" 1080p (LED προτιμότερο) GPU: αδιάφορη Brands: (κατά σειρά προτίμησης) NAI: Dell, Toshiba, MSI, Lenovo, Apple, Gateway, Fujitsu, Asus ... OXI: Acer, HP, SONY Τιμή: 1200-1300? Αν έχει ότι ζητάω το συζητάμε για παραπάνω... Έχω ψάξει αρκετά αλλά δεν έχω βρει κάποιο που να έχει όλα αυτά. Υπάρχει και η λύση να έχει 5400 σκληρό και να του βάλω εγώ ένα 7200 αλλά ανεβάζει το κόστος και μου μένει και ένας σκληρός που δε χρειάζομαι. Καμία ιδέα κανείς?
Aleksiss Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 Μπορείς να πας σε custom-made και να τον κάνεις όπως εσύ θες απο την αρχή. Δεν είναι ανάγκη να είναι Turbo-X και τέτοιες βλακείες, όλοι οι κατασκευαστές σε αφήνουν να αλλάξεις βασικά στοιχεία όπως hdd αν και συνήθως χρειάζεται περισότερος χρόνος παραλαβής και για μερικούς κατασκευαστές θα το κάνεις απο International site (πχ .co.uk). Δεν καταλαβαίνω πάντως πως γίνεται να προτιμάς MSI και Gateway και όχι Sony ή ΗΡ...
Crizzt Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 Προσωπικη αποψη ειναι που βασιζεται στο οτι τα Sony για μενα ειναι πανακριβα για αυτα που προσφερουν και τα HP χαλανε ευκολα. Αυτο δε σημαινει οτι εχω δικιο, απλα δε μου αρεσουν. Φυσικα και θα ειναι καποια απο τις μαρκες που ανεφερα και οχι Turbo-X η κατι παρομοιο. Ειμαι μεταξυ Dell 16 XPS, Lenovo T500, Toshiba A500 και Macbook Pro.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.