nastaia Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 Γεια σας! Υπάρχει το εξής πρόβλημα : Εδώ κ 5 ήμερες κατεβάζω αρχεία από το Rapidshare κ όταν κάνω αποσυμπίεση μου βγάζει τα εξής προβλήματα 1. wrong password ή (και) 2.The volume is corrupt Ξανά κατεβάζω τα parts από την αρχή και το αποτέλεσμα είναι το ίδιο.Έκανα απεγκατάσταση το FlashGet 2 , εγκατέστησα το καινούργιο Flashget 3 Beta όμως το πρόβλημα συνεχίζεται. Το ίδιο ισχύει κ όταν κατεβάζω κατευθείαν από την σελίδα του Rapidshare. Μέχρι που πέρασα από την αρχή το WinRar άλλα χωρίς αποτέλεσμα. Δεν έχω ιδέα τι πρέπει να κάνω,αν ξέρετε βοηθήστε παρακαλώ * Τα downloads αφορούν όλα τα αρχεία που κατεβάζω,όχι μόνο ένα συγκεκριμένο.Και όσον άφορα τα password έχω δοκιμάσει να το εισάγω με πολλούς τρόπους είτε με επικόλληση είτε πληκτρολογώντας χωρίς αποτέλεσμα (και συγνώμη που τοποθέτησα το Topic σε λάθος Forum)
caution Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 Είναι σωστό το pass; Είσαι με latest archiver (winrar,7z...);
cycomiko Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 Μήπως είναι χαλασμένα τα αρχεία που κατεβάζεις; Το έχω παρατηρήσει και εγώ, απλός δέν το εχω παρατηρήσει σε ολα τα αρχεία, μόνο σε ελάχιστα.
kazantzidis Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 Εαν εχεις antivirus και ειδικα το kaspersky Internet Security 2010 βγαλτο και ξαναδοκιμασε.
Don.Matis Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 Δοκίμασε να κατεβάσεις κάτι άλλο εκτός από το συγκεκριμένο...αν στο κάνει παντού τότε θα πρέπει να ανησυχήσεις!
parsifal Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 Μεταφέρθηκε στη σωστή ενότητα. Αλλά αυτό: (και συγνώμη που τοποθέτησα το Topic σε λάθος Forum) ...δε μετράει ως ενημέρωση των moderators ώστε να κάνουν διορθωτικές παρεμβάσεις. Να 'ναι καλά ένα από τα μέλη που συμμετείχε στη συζήτηση και που υπέβαλλε σχετικό report.
nastaia Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 Το πρόβλημα δημιουργήθηκε όταν έκανα uninstall το Kaspersky.Λέτε να φταίει αυτό?
H1llzFr4D Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 ποιο unrar χρησιμοποιείς? Το 7zip μερικές φορές βγάζει άσχετα errors αν βάλεις λάθος κοωδικό. Αν πράγματι είναι corrupt μάλλον σημαίνει πρόβλημα με σύνδεση (μικροδιακοπές ενώ κατεβάζεις)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.