klainmaingr Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 Εγώ την ταινία θα την δώ σινεμά πάντως. Πολύ εφέ ρε παιδί μου. Μάρέσει και το context της.. Αξίζει.
liopyr Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 Εγώ θα περιμένω να την δω στην πραγματικότητα, που θα είναι και τσάμπα!
Dimitris_1988 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 Κανείς μας δεν ξέρει πότε θα έρθει το τέλος του κόσμου. Η δική μου γνώμη στο θέμα αυτό είναι ότι το 1012 θα είναι η αρχή μιας νέας εποχής και όχι το τέλος του κόσμου...
Lucifer Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 το 1012 θα είναι η αρχή μιας νέας εποχής Σίγουρα, σίγουρα.
washcloud Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 Έλα, σταματήστε πια να γρουσουζεύετε, κι ας γιορτάσουμε το 1821 που μπαίνει σε ενάμισο μήνα
SpY Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 Κανείς μας δεν ξέρει πότε θα έρθει το τέλος του κόσμου. Η δική μου γνώμη στο θέμα αυτό είναι ότι το 1012 θα είναι η αρχή μιας νέας εποχής και όχι το τέλος του κόσμου... Τι λέτε ρε παιδιά θα ξεχάσουμε τι έγινε πριν 13 χρόνια ? 31 Δεκεμβρίου 999 μ.Χ. : Ο φόβος της συντέλειας Τα παρακάτω γεγονότα που περιγράφονται, βασίζονται σε βιβλία του Charles Berlitz με θέμα την συντέλεια του κόσμου. Η παράδοση και οι κατά καιρούς προφητείες είχαν κάνει τον χριστιανικό κόσμο να πιστέψει ότι η συντέλεια θα συνέβαινε στις 31 Δεκεμβρίου 999, τότε ένα κύμα μαζικού πανικού είχε ως αποτέλεσμα μια σειρά από παράξενα γεγονότα! Προς τα τέλη του έτους 999 εκδηλώθηκε υστερία σε όλη την έκταση της Ευρώπης. Ο κόσμος είχε αμφιβολίες για το πόσο δίκαιους θα τους έβρισκε ο «Τελικός Κριτής»,και για αυτό κατέβαλαν κάθε δυνατή προσπάθεια για να καλυτερέψουν την θέση τους. Οι σύζυγοι εξομολογούνταν τις απιστίες τους και ζητούσαν συγνώμη, οι άρχοντες δεν τολμούσαν να τιμωρούν τους εγκληματίες, παρά μόνο απαιτούσαν από αυτούς να ζητήσουν δημόσια συγνώμη, κάτι το οποίο το πετύχαιναν εύκολα! Το περιεχόμενο των αποθηκών και των μαγαζιών μοιράστηκε στους φτωχούς. Οι φυλακές ανοίχτηκαν αλλά οι φυλακισμένοι δεν τολμούσαν να εγκαταλείψουν τα κελιά τους! Προτιμούσαν να πληρώσουν για τα εγκλήματά τους στις ανθρώπινες φυλακές, παρά……Τα ζώα ελευθερώθηκαν, τα χρέη ξεχάστηκαν και οι εκκλησίες και τα μοναστήρια γέμισαν με προσκυνητές. Στις 31 Δεκεμβρίου οι πιστοί στην Ρώμη μαζεύτηκαν στην Βασιλική του Αγίου Πέτρου, σίγουροι ότι αυτή θα ήταν και η τελευταία τους λειτουργία! Ο πάπας ο Συλβέστρος ο Β’ πραγματοποιούσε την λειτουργία αυτή με χλωμό πρόσωπο….Η καμπάνα του ρολογιού άρχισε να χτυπά 12,όλοι έστρεψαν τα βλέμματά τους στον ουρανό. Μετά από αρκετά λεπτά και αφού είδαν ότι δεν έγινε τίποτα έψαλαν ψαλμούς και γύρισαν στους κανονικούς ρυθμούς της ζωής τους. Οι έμποροι δεν έδιναν πλέον τα εμπορεύματά τους χωρίς αντάλλαγμα, οι κτηνοτρόφοι μάζεψαν πίσω τα ζώα τους, και οι εγκληματίες γύρισαν πίσω στις φυλακές! Το μόνο καλό ίσως που έμεινε από αυτήν την ιστορία είναι το γεγονός ότι οι άνθρωποι έζησαν λίγες στιγμές πραγματικής χριστιανικής αγάπης έστω και λόγο του φόβου της κόλασης!
Apoll Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 Σύμφωνα με το ημερολόγιο των Μάγιας (Long Count), αυτήν την ημερομηνία ο ήλιος θα βρίσκεται στο κέντρο του γαλαξία μας και όλοι οι πλανήτες θα είναι σε συζυγία στον ουρανό. Αυτό θα έχει σαν αποτέλεσμα, ισχυρίζονται, μεγάλα φαινόμενα στον ουρανό και στη γη με αποτέλεσμα την καταστροφή του κόσμου, το τέλος του κόσμου. Το 1950 έκλεισε ένας κύκλος και άρχισε ο Μεγάλος Κύκλος, που τελειώνει τον Δεκέμβριο του 2012. Τότε αρχίζει ένας νέος κύκλος για το σύμπαν. Σύμφωνα με αυτά για την Ελλάδα είναι η μεσημβρινή ώρα 13 και 13, που αναφέρω, εφόσον με universal tιme η ώρα είναι 11 και 13 πρώτα λεπτά. Η είσοδος του Πλούτωνα στο ζώδιο του Αιγόκερω Ο συνοδικός κύκλος Ουρανού-Πλούτωνα Η όψη Ταυ-Τετράγωνο των Κρόνου-Πλούτωνα-Ουρανού στα παρορμητικά ζώδια Το ημερολόγιο των Μάγιας Οπότε , οι περισσότεροι αστρονόμοι συμφωνούνε ότι τα έτη απο το 2012 εώς το 2025 , θα είναι τρομέρα σημαδιακά για την ανθρωπότητα , και αναμένεται να γίνει ένας χαμός. Εξεγέρσεις , ακραία καιρικά φαινόμενα , πόλεμοι ( ίσως και ο 3ος παγκόσμιος ) και ανατροπές και καταστροφές μεγάλων κυβερνήσεων. Συγνώμη αλλά μόνο οι τίτλοι φέρνουν τον γέλωτα σε μια πολύ δύσκολη προσωπικά περίοδο για εμένα (διαζύγιο). Ο Ήλιος πως είναι δυνατόν να είναι στο κέντρο του Γαλαξία από την στιγμή που αυτό είναι περίπου τριάντα χιλιάδες έτη φωτός μακρυά; Και που θα πάει η supermassive μαύρη τρύπα του Γαλαξία; Κατανοεί κανείς ότι η λέξη Σύμπαν και Γαλαξίας είναι τελείως διαφορετικές έννοιες; Και ότι ο Milky Way είναι απλά ένας κόκκος άμμου στην Σαχάρα (oλόκληρο το Local Group βασικά). Και πάλι η σύγκριση είναι πλασματική. Μιας και η Σαχάρα έχει κάποια όρια. Τι σχέση έχουν οι δυσειδαιμονίες τον αστρολόγων που είναι για τα τσαντήρια των παζαριών, με την επιστήμη της αστρονομίας; Επίσης ενημερώσου γιατί ο Πλούτωνας δεν είναι πλανήτης εδώ και 3 χρόνια. Ούτε τον ήξερε κανείς μέχρι τις αρχές του 20ού αιώνα. Ούτε ήταν δυνατόν κανείς να τον έχει υπολογίσει γιατί δεν μπορούμε να τον δούμε καλά με την τεχνολογία σήμερα. Σχετικά με το ημερολόγιο τον Μάγιας, δηλαδή τα δύο ημερολόγια που έχω στο σπίτι τελειώνουν στις 31/12/2009 σημαίνει ότι η συντέλεια κατ' αυτά θα έρθει σε 50 μέρες; Ας είμαστε σοβαροί.
pournaras Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 Συγνώμη αλλά μόνο οι τίτλοι φέρνουν τον γέλωτα σε μια πολύ δύσκολη προσωπικά περίοδο για εμένα (διαζύγιο). Ο Ήλιος πως είναι δυνατόν να είναι στο κέντρο του Γαλαξία από την στιγμή που αυτό είναι περίπου τριάντα χιλιάδες έτη φωτός μακρυά; Και που θα πάει η supermassive μαύρη τρύπα του Γαλαξία; Κατανοεί κανείς ότι η λέξη Σύμπαν και Γαλαξίας είναι τελείως διαφορετικές έννοιες; Και ότι ο Milky Way είναι απλά ένας κόκκος άμμου στην Σαχάρα (oλόκληρο το Local Group βασικά). Και πάλι η σύγκριση είναι πλασματική. Μιας και η Σαχάρα έχει κάποια όρια. Τι σχέση έχουν οι δυσειδαιμονίες τον αστρολόγων που είναι για τα τσαντήρια των παζαριών, με την επιστήμη της αστρονομίας; Επίσης ενημερώσου γιατί ο Πλούτωνας δεν είναι πλανήτης εδώ και 3 χρόνια. Ούτε τον ήξερε κανείς μέχρι τις αρχές του 20ού αιώνα. Ούτε ήταν δυνατόν κανείς να τον έχει υπολογίσει γιατί δεν μπορούμε να τον δούμε καλά με την τεχνολογία σήμερα. Σχετικά με το ημερολόγιο τον Μάγιας, δηλαδή τα δύο ημερολόγια που έχω στο σπίτι τελειώνουν στις 31/12/2009 σημαίνει ότι η συντέλεια κατ' αυτά θα έρθει σε 50 μέρες; Ας είμαστε σοβαροί. α εγω πηρα και του 2010 και το εβαλα πισω σαν συνεχεια, θα ζησω ενα χρονο ακομη .
flik Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 Οσον αφορά την ευθυγράμμιση, Αpoll, δεν θα "είναι" ο Ήλιος στο κεντρο του Γαλαξία, αλλά ο πλανήτης Γη, ο Ήλιος και το κεντρο του Γαλαξία θα αποτελούν συνευθειακά σημεία. Δεν έχω καποια επίσημη πηγή τώρα, αλλά νομίζω οτι σε όλη την υπόθεση ειναι απο τα πιο σίγουρα. Τώρα, για την συζυγία πλανητών δεν ξέρω, υποτίθεται, είπε κανείς πως θα ειναι ευθυγραμμισμένοι; Γενικά πολλά λέγονται, και ακόμα και μερικά σωστά να ειναι, δεν διατυπώνονται σωστά γιατι τα λένε άσχετοι. Για τους Μάγιας, αυτό που ξερω ειναι οτι τελειώνει ο κύκλος τους εκεί. Δεν νομίζω να ανέφεραν πουθενα οτι θα καταστραφεί κάτι. Απλά εκεί κλείνει ο μεγαλύτερος τους κύκλος του χρόνου. (είχαν 2 ή 3 κύκλους; ). Ουτε φυσικα δεχομαι οτι ηξεραν παραπανω απο οσα ξερουμε τωρα. Τι άλλα στοιχεία προκύπτουν οτι γνωριζαν; Αυτό που θα μπορούσαμε να κερδίσουμε απο το topic ειναι να ειπωθούν μερικά πραγματα που ν έχουν σχεση με την πραγματικότητα, και για τους Μαγιας, που προφανώς ήταν αρκετά έξυπνοι για τα τοτε δεδομένα. Τωρα για τεχνολογία και σοφία των αρχαίων γελάω μονο που το ακούω, αλλά εκνευρίζομαι ταυτόχρονα.
FarCry Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 δεν εχω να πω κατι αλλο. μονο και μονο γιαυτον αξιζει να πεθανεις! The Alan Turing Year, 2012, will be a celebration of the life and scientific influence of Alan Turing on the occasion of the centenary of his birth on June 23, 1912.
Dimitris_1988 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 Τι λέτε ρε παιδιά θα ξεχάσουμε τι έγινε πριν 13 χρόνια ? 31 Δεκεμβρίου 999 μ.Χ. : Ο φόβος της συντέλειας Τα παρακάτω γεγονότα που περιγράφονται, βασίζονται σε βιβλία του Charles Berlitz με θέμα την συντέλεια του κόσμου. Η παράδοση και οι κατά καιρούς προφητείες είχαν κάνει τον χριστιανικό κόσμο να πιστέψει ότι η συντέλεια θα συνέβαινε στις 31 Δεκεμβρίου 999, τότε ένα κύμα μαζικού πανικού είχε ως αποτέλεσμα μια σειρά από παράξενα γεγονότα! Προς τα τέλη του έτους 999 εκδηλώθηκε υστερία σε όλη την έκταση της Ευρώπης. Ο κόσμος είχε αμφιβολίες για το πόσο δίκαιους θα τους έβρισκε ο «Τελικός Κριτής»,και για αυτό κατέβαλαν κάθε δυνατή προσπάθεια για να καλυτερέψουν την θέση τους. Οι σύζυγοι εξομολογούνταν τις απιστίες τους και ζητούσαν συγνώμη, οι άρχοντες δεν τολμούσαν να τιμωρούν τους εγκληματίες, παρά μόνο απαιτούσαν από αυτούς να ζητήσουν δημόσια συγνώμη, κάτι το οποίο το πετύχαιναν εύκολα! Το περιεχόμενο των αποθηκών και των μαγαζιών μοιράστηκε στους φτωχούς. Οι φυλακές ανοίχτηκαν αλλά οι φυλακισμένοι δεν τολμούσαν να εγκαταλείψουν τα κελιά τους! Προτιμούσαν να πληρώσουν για τα εγκλήματά τους στις ανθρώπινες φυλακές, παρά……Τα ζώα ελευθερώθηκαν, τα χρέη ξεχάστηκαν και οι εκκλησίες και τα μοναστήρια γέμισαν με προσκυνητές. Στις 31 Δεκεμβρίου οι πιστοί στην Ρώμη μαζεύτηκαν στην Βασιλική του Αγίου Πέτρου, σίγουροι ότι αυτή θα ήταν και η τελευταία τους λειτουργία! Ο πάπας ο Συλβέστρος ο Β’ πραγματοποιούσε την λειτουργία αυτή με χλωμό πρόσωπο….Η καμπάνα του ρολογιού άρχισε να χτυπά 12,όλοι έστρεψαν τα βλέμματά τους στον ουρανό. Μετά από αρκετά λεπτά και αφού είδαν ότι δεν έγινε τίποτα έψαλαν ψαλμούς και γύρισαν στους κανονικούς ρυθμούς της ζωής τους. Οι έμποροι δεν έδιναν πλέον τα εμπορεύματά τους χωρίς αντάλλαγμα, οι κτηνοτρόφοι μάζεψαν πίσω τα ζώα τους, και οι εγκληματίες γύρισαν πίσω στις φυλακές! Το μόνο καλό ίσως που έμεινε από αυτήν την ιστορία είναι το γεγονός ότι οι άνθρωποι έζησαν λίγες στιγμές πραγματικής χριστιανικής αγάπης έστω και λόγο του φόβου της κόλασης! Κι'εγώ λιπών έρχομαι να σου πω ότι σύμφωνα με την θρησκεία μας πουθενά δεν αναφέρει για το πότε θα γίνει το τέλος του κόσμου. Αν ήταν να το ξέραμε πότε θα γίνει δεν θα είχε και νόημα στην ουσία, γιατί όλοι θα περνούσαν καλά και θα κάναν αμαρτίες και όταν θα ερχόταν αυτή η ώρα, όλοι τους θα μετανοούσαν και θα γύριζαν στο δρόμο του Θεού... Το τέλος του κόσμου θα γίνει σε μέρα και ώρα που κανείς δεν θα το ξέρει, γιατί υποτίθεται ότι θα πρέπει να είναι είδει προετοιμασμένοι οι άνθρωποι για αυτή την ημέρα, κάθε μέρα.... Το μόνο το οποίο μας μιλάει για το τέλος του κόσμου με λίγα λόγια (άλλα δεν μας λέει το πότε) είναι οι Αποκάλυψη, όπου μας λέει στην ουσία το πώς να καταλάβουμε ότι έρχεται το Τέλος...
FarCry Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 Το μόνο το οποίο μας μιλάει για το τέλος του κόσμου με λίγα λόγια (άλλα δεν μας λέει το πότε) είναι οι Αποκάλυψη, όπου μας λέει στην ουσία το πώς να καταλάβουμε ότι έρχεται το Τέλος... ολα καλα και συμφωνω. μια διορθωση εδω. δε μας λεει στην ουσια πως να καταλαβουμε οτι ερχεται το τελος γιατι τα παντα ειναι συμβολικα και κανεις δε βγαζει νοημα :p:p
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα