sundance Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 σκεφτομαι να αγορασω ενα kvm switch για να χειριζομαι με μια οθονη και ενα ποντικι-πληκτρολογιο,2 υπολογιστες. η οθονη θα εχει αναλυση 1920x1200. εχω δει αρκετα kvm switch που υποστηριζουν τετοια αναλυση και μαλιστα dvi. γενικα σε ποιοτητα εικονας δεν χανω σωστα? επισης εχω διαβασει για προβληματα που υπαρχουν σε περιπτωση ασυρματου πληκτρολογιου. εχετε δουλεψει εσεις καποιο που το συστηνετε ανεπιφυλακατα χωρις να παρουσιαζει τα ανω προβληματα? ευχαριστω!
IMAndreas Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 Εγώ είχα ένα μάρκας belkin βέβαια σε πιο μικρή ανάλυση το χρησιμοποιούσα και d-sub αλλά δεν μου έβγαζε κανένα πρόβλημα..
Voodooman Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 Έχω αυτό το πρόστυχα ακριβό Belkin http://www.plaisio.gr/Peripherals/Connectivity/Splitters-Switches/Belkin-Kvm-Usb-Dvi-D-2-Pc-1-F1DG102DEA.htm Πολύ ακριβό, αλλά άψογο. Ανάλυση 1680Χ1050, ασύρματο ποντίκι. Σποράδικά κάνει κάτι χαζούλικα (δεν βλέπει το ποντίκι, πηδάει από μόνο του από το ένα PC στο άλλο αν πατήσω πολλές φορές συγκεκριμένα πλήκτρα), αλλά όχι κάτι μόνιμο, με ένα πάτημα του switch επανέρχεται.
TechnoPrisoner Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2009 MHHHH MHHHH MHHHHHH To κανεις κ πεταξεις τα λευτα σου!!!!!!! σημερα κατηργησα το δικο μου KVM SWITCH και το αντικατεστησα με αυτο http://www.inputdirector.com/ τα σπαει αντε γεια!
p_under Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2009 κοιτα λιγο κ αυτο . http://skroutz.gr/c/225/kvm-kai-data-switch.html?keyphrase=kvm+switch+dvi
Voodooman Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2009 Tecnhoprisoner, "the systems must be networked". Αν δεν είναι, δεν δουλεύει. p_under, αυτό που προτείνεις έχει DVI in, αλλά τα πληκτρολόγιο-ποντίκι που δέχεται είναι PS2. Αν τα δικά σου είναι USB, θα χρειαστείς ανταπτοράκια, μόνο που δεν είναι σίγουρο ότι δουλεύουν σωστά. Είχα ένα αντίστοιχο φτηνο belkin και δεν δούλευε σωστά.
TechnoPrisoner Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2009 Tecnhoprisoner, "the systems must be networked". Αν δεν είναι, δεν δουλεύει. Ποιος εχει 2 ή περισσοτερα PC και δεν τα εχει σε δυκτιο σημερα? και δε σε νοιαζουν ουτε DVI-PS/2 κτλ κτλ.
parsifal Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2009 Σημειωτέον ότι είναι Windows-only λύση, όμως...
TechnoPrisoner Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2009 Σημειωτέον ότι είναι Windows-only λύση, όμως... παρε αυτο τοτε αν εισαι MAC http://synergy2.sourceforge.net/
parsifal Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2009 Αν κατάλαβα καλά, το Synergy είναι για mouse+keyboard sharing μόνο και όχι για monitor sharing;
p_under Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2009 Tecnhoprisoner, "the systems must be networked". Αν δεν είναι, δεν δουλεύει.p_under, αυτό που προτείνεις έχει DVI in, αλλά τα πληκτρολόγιο-ποντίκι που δέχεται είναι PS2. Αν τα δικά σου είναι USB, θα χρειαστείς ανταπτοράκια, μόνο που δεν είναι σίγουρο ότι δουλεύουν σωστά. Είχα ένα αντίστοιχο φτηνο belkin και δεν δούλευε σωστά. εψω κανει παραγγελεια κ το περιμενω , αλλα αυτο που λες το φοβομουν απο πριν .
Voodooman Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2009 Ποιος εχει 2 ή περισσοτερα PC και δεν τα εχει σε δυκτιο σημερα? και δε σε νοιαζουν ουτε DVI-PS/2 κτλ κτλ. Ξέρω τουλάχιστον έναν! Γιατί να έχει κανείς συνδεδεμένο το ίντερνετ PC με το κανονικό του PC μέσω δικτύου; Το κανονικό μου PC δεν θέλω να έχει καμμιά επαφή με τον έξω κόσμο. p_under, δεν είναι απόλυτο το ότι θα έχεις πρόβλημα, δοκίμασε και βλέπουμε.
The_Judas Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 Υπάρχουν πολλοί περιορισμοί μέσω του δικτύου. Τα προγράμματα τύπου remote desktop δεν είναι για να παίζεις παιχνίδια ή επεξεργασία βίντεο στο 2ο pc! Είναι τελείως διαφορετική λύση.
p_under Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 τελικα αυτο που προτεινα μου ηρθε σημερα κ δεν επαιξε . ακυρο φιλε .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.