Προς το περιεχόμενο

Προβλημα windows,ιου η hardware?

antreas18

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπον ξεκιναω με το τι εχει το pc πανω.

2 giga μνμημη (τεσταρισμενη με memtest)

3 σκληρους -

1ος-60 gb λειτουργικο windows 7 (τα εβαλα χτες,ειχα xp) και ενα partition με linux

2ος εσωτερικος για ταινιες κλπ

3ος εξωτερικος για ταινιες κλπ

*Οι δισκοι εχουν περασει τα diagnostic tests της wd

2,8 επεξεργαστη intel

Μια παλια ati radeon (θερμοκρασια μεχρι 55)

κλπ..κλπ..

Περναω στην ουσια,στο προβλημα...Εδω και μια,δυο εβδομαδες (ειχα xp ακομα) το pc κολλαγε σε ανυποπτες (?) στιγμες.Και οταν λεω κολλαγε...κολλαγε...δλδ επρεπε να κανω reset απτο κουμπακι.

Εψαξα οσο μπορουσα τα hardware issues και με τα λιγα που εψαξα δεν βρηκα κατι.Καθαρισα και οσο μπορουσα εσωτερικα το pc για σκονη κλπ αλλα τπτ..

Οποτε χτες αποφασισα να κανω το format(ειπα θα φταινε τα windows).Ε λοιπον το pc κολλαγε ακομα και στο format-εγκατασταση των windows 7.Μετα απο 5-6 προσπαθειες καταφερα και τα περασα (στον 60αρη ολα αυτα) αλλα το προβλημα συνεχιζεται.Εχω την εντυπωση οτι ειναι ιος..αλλα κολλαει ακομα και σε safe mode οπου μπαινω για να scannarω για ιους.

*Δεν εχω τσεκαρει ακομα αν κολλαει στο linux...επαιξα λιγο με linux αλλα δεν κολλησε..και ετσι κατεληξα οτι μαλλον ειναι ιος.

Στο event viewer των windows 7 μου βγαζει κατι errors σχετικα με τον windows browser...αλλα νομιζω δεν εχει σχεση

Εφόσον οι θερμοκρασιες cpu,gpu,δισκων κλπ ειναι κομπλε...αποκλειεται το hardware προβλημα η μαλλον φταιαει καμια μητρικη?

Υπαρχει περιπτωση να ειναι ιος?

Ευχαριστω εκ των προτερων..οποιες αποριες εχετε εδω ειμαι

*Δεν ηξερα που ακριβως να το βαλω σαν θεμα.Ευχαριστω και παλι

Δημοσ.

>Ε λοιπον το pc κολλαγε ακομα και στο format-εγκατασταση των windows 7.
Μετα απο 5-6 προσπαθειες καταφερα και τα περασα (στον 60αρη ολα αυτα) αλλα το 
προβλημα συνεχιζεται

Τι εννοείς ? Μπλε οθόνες ή καμμιά ανταπόκριση ?

Δημοσ.

Εννοω ιδιο κολλημα οπως στα xp...δηλαδη κολλαγε το ποντικι και γενικα ολα.Η οθονη εμενε freezed (οπως στα xp) και αναγκαστικα εκανα reset απτο κουμπι και μετα παλι προσπαθεια...Και ακομα και τωρα στα windows 7 ιδια συμπτωματα...κολλαει (freezed οθονη) και αναγκαστικο βιαιο reset...

Δημοσ.

Μισό μισό, έκανες format και κολούσε μετά??? Το format το έκανες με όλους τους σκληρούς συνδεδεμένους ??? Αν ήταν συνδεδεμένοι τότε μάλλον ο ιος έχει περάσει σε έναν από τους σκληρούς με τις ταινίες και ξανα πέρασε στο νέο σύστημα. Αν δεν είναι αυτό τότε έχεις πρόβλημα με hardware. Κάνε format με έναν και μόνο σκληρό όπου θα βάλεις τα 7 και δες αν κολάει (χωρίς να βάλεις κανέναν άλλο σκληρό). Αν συνεχίζει να κολά τότε hardware. Δοκίμασε με άλλες ram και βλέπουμε, εδώ είμαστε δεν χανόμαστε :)

Δημοσ.

Τον εξωτερικο τον ειχα αποσυνδεσει...τεσπα..θα ξαναδοκιμασω format..αλλα κολλουσε και κατα την διαρκεια του format...δηλαδη εκει που εκανε κατι expands files (10%) κλπ...οταν δλδ εκανε install το νεο λειτουργικο...Ευχαριστω για τις αμεσες απαντησεις :-)...οποιος εχει και καμια αλλη ιδεα ας την ριξει..

Δημοσ.

antreas18 απο pc του bro

δοκιμασα και με αλλες ram αλλα τπτ..επισης οταν κολλαει σβηνει εντελως και το λαμπακι του δισκου μου..δεν ανοιγοκλεινει καν..παιζει να ειναι απο κρασαρισμα του δισκου αυτο και να μην μου το βγαζει το chkdisk που κανω?ο δισκος ειναι 7 χρονων αλλα δεν μου εχει παρουσιασει ποτε προβλημα...

αμεσως μετα για hardware το μυαλο μου παει στην μητρικη...

Δημοσ.

Δοκίμασε να κάνεις εγκατάσταση των Windows σε έναν άλλο δίσκο, ξεπάτωσε όλους τους υπόλοιπους που έχεις πάνω για να αποκλείεις ένα ένα τι μπορεί να φταίει.

Ο δίσκος είναι IDE ? δοκίμασε να αλλάξεις και το καλώδιο

Δημοσ.

IDE ειναι ναι.Θα δοκιμασω πρωτα με το καλωδιο...και μετα θα προσπαθησω να βρω αλλα δισκο.thanks

Επισης το linux δεν εκανε mount τους 2 εσωτερικους πετοντας ενα μηνυμα οτι δεν εχω δικαιωματα admin.κατι τετοιο...δε ξερω αν εχει σχεση..

Δημοσ.

εχω 5 καμενους πυκνωτες της μητρικης γυρω απο την cpu τελικα...δεν τοχα προσεξει καν...φτιαχνεται αυτο?και που πρεπει να απευθυνθω...ευχαριστω..

ποσταρα και σε παρομοιο θεμα ενος παιδιου στο σχετικο thread(μητρικες -επεξεργαστες)

*o 60ρης ειναι 7ετια αλλα δεν ειχα ποτε προβλημα...

Δημοσ.
εχω 5 καμενους πυκνωτες της μητρικης γυρω απο την cpu τελικα...δεν τοχα προσεξει καν...φτιαχνεται αυτο?και που πρεπει να απευθυνθω...ευχαριστω..

ποσταρα και σε παρομοιο θεμα ενος παιδιου στο σχετικο thread(μητρικες -επεξεργαστες)

*o 60ρης ειναι 7ετια αλλα δεν ειχα ποτε προβλημα...

αμα εχεις καμενους πυκνωτες, πας για αλλαγη μητρικής

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...