gemis XTX Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 καλησπερα!!!το nod32 esete antivirus υπαρχει σε ελληνικη εκδοση..;το θελω για το laptop εχω ακουσει καλα πραγματα για αυτο και οτι επιση ειναι πολυ ελαφρο προγραμμα και δε θα με γονατιζει το laptop.. αληθευει ..;αν γνωριζει καποιος ας βοηθησει ευχαριστω...
isay Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 Είναι πανάλαφρο σχετικά με τα υπόλοιπα "γνωστά". Όταν το είχα βάλει, το έκανα για αυτό το λόγο (ελαφρότητα για τον παλιό υπολογιστή) και από τότε είμαι φανατικός. Ελληνική έκδοση δεν έχω συναντήσει.
demosdem Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 Δεν έχω δει ελληνική έκδοση. Και εγώ πολύ ευχαριστημένος.
gemis XTX Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2009 ευχαριστω πολυ παιδια για τη βοηθεια μαλλον αυτο θα παρω και αν δεν το εχει στα ελληνικα πιστευω να βγαλω ακρη με τα αγγλικα...
gkalas Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2009 Παιδια μηπως καποιος μπορει να μου απαντησει πως αποδυνδεω το internet scann απο το nod?
Γιάννης Platano Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2009 Το εχω κι εγω και παρα τα απαραδεκτα αγγλικα μου τα καταφερνω φιλε μου...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.