geokok1981 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2009 Παιδιά, έχω ένα pc λιγότερο από 3 βδομάδες και ενώ χθες όλα καλά, σήμερα πάω να το ανοίξω και κάνει το εξής: 1. Πατάω το power button 2. Τα fans γυρνάνε και τα φωτάκια της μητρικής ανάβουν 3. Πριν καν φτάσει στο post (μιλάμε για 1-2 δευτερόλεπτα κρατάει) το pcα bootarei (fans off, lights off) πάλι 4. Αυτό γίνεται συνέχεια (είναι μια συνεχής λούπα) Φανταστείτε ότι κάθε φορά που πάει να τρέξει είναι σαν να πέφτει η τάση. Τι μπορεί να φταίει? Τα βασικά του συστήματος είναι: PSU: Corsair 750W M/B: GIGABYTE EX58-UD5 VGA: NVIDIA 275 GTX
immunity Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2009 Παιδιά, έχω ένα pc λιγότερο από 3 βδομάδες και ενώ χθες όλα καλά, σήμερα πάω να το ανοίξω και κάνει το εξής: 1. Πατάω το power button 2. Τα fans γυρνάνε και τα φωτάκια της μητρικής ανάβουν 3. Πριν καν φτάσει στο post (μιλάμε για 1-2 δευτερόλεπτα κρατάει) το pcα bootarei (fans off, lights off) πάλι 4. Αυτό γίνεται συνέχεια (είναι μια συνεχής λούπα) Φανταστείτε ότι κάθε φορά που πάει να τρέξει είναι σαν να πέφτει η τάση. Τι μπορεί να φταίει? Τα βασικά του συστήματος είναι: PSU: Corsair 750W M/B: GIGABYTE EX58-UD5 VGA: NVIDIA 275 GTX Δεν ξέρω για την δική σου περίπτωση, αλλά σε μένα (M/B intel DP55WG 24pin+ 8pin) αν δεν βάλεις τροφοδοσία στην 8 Pin πάνω στην μητρική κάνει αυτό που λες εσύ (και στο Manual η Intel λέει πως αυτό (συνεχές ρεboot του Pc πριν το post είναι πρόβλημα τροφοδοσίας 8pin Πάνω στην μητρική ) Δεν ξέρω αν βοήθησα xD)
liopyr Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2009 Δοκίμασε bios reset. Αν δεν boot-άρει πάλι, δοκίμασε να τον ανοίξεις με μία μόνο μνήμη πάνω.
valemon Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2009 Μήπως κολάει το κουμπάκι και μένει πατημένο? Έτσι την είχα πάθει πριν κάνα μήνα
liopyr Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2009 Όχι, η συγκεκριμένη συμπεριφορά συνηθίζεται από μητρικές που έχουν αποτυχημένο boot και για κάποιο λόγο δεν καταφέρνουν αυτόματο bios reset.
geokok1981 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2009 Δεν ξέρω παιδιά, είναι στον τεχνικό και περιμένω απάντηση... Μόλις έχω νεότερα θα ενημερώσω. Παρόλα αυτα θέλω τις ιδέες σας για να προετοιμαστώ...σκέφτομαι να του πω να μου αλλάξει μαρκα μητρικής αν αυτό φταίει γιατί ειναι η δεύτερη που μου χαλάει...(αν και νομιζω πως η μονη εναλλακτική που έχει ειναι asus που δεν θεωρω αξιοπιστη. Τωρα βέβαια ειδα και με την gigabyte ...)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.