mogolfiero Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2009 Καλησπέρα σε ολους! Προσφατα αγορασα ενα Acer 1810T και δυστυχως ο σκληρος δισκος ειναι απογοητευση. Ειναι ενας Western Digital 5400@ 320GB Scorpio Blue Το προβλημα μου ειναι οτι ο σκληρος ειναι παρα μα παρα πολυ θορυβωδης. Ακομα και με το ανεμιστηρακι του υπολογιστη σβησμενο ακουγεται ο σκληρος. Ο θορυβος ειναι λες και δουλευει ενα 2ο ανεμιστηρακι μεσα! Δοκιμασα AAM και HDD Powersaving αλλα παλι ακουγεται αρκετα. Εχετε καποια προταση για αλλαγη? Εχω διαβασει οτι οι Hitachi ειναι ιδιαιτερα αθορυβοι! Δεν με καινε τοσο τα GB αλλα δεν θελω να πεσω κιολας κατω απο τα 250. Μια ταχυτητα των 7200rpm και 16 mb buffer θα ηταν ιδανικη αλλα δεν ξερω αν υπαρχει τετοιος συνδυασμος και με χαμηλο θορυβο. Παιζει ρολο επισης να ο σκληρος ειναι single ή double plate μεσα? Σας ευχαριστώ πολυ εκ των προτερων!
GoldenEye Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2009 οι hitachi και οι toshiba ειναι οι πιο αθορυβοι. οι 7200 απορριπτονται ασυζητητι λογω θερμοκρασιας περιορισμένου χωρου στο σασι του 1810 και καταναλωσης (θα παει κατω απο 5 ωρο η αναμονη). αν πρεπει να βαλεις χερι στο μηχανακι τοτε μονο για ssd εχει νοημα (μειωση στο βαρος στην καταναλωση και δραματικη αυξηση στην ταχυτητα)
mogolfiero Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2009 Aν θυμασαι απο το αλλο τοπικ ημουν σχεδον ετοιμος να παρω εναν SSD -για την ακριβεια εναν Kingston 64gb- αλλα διαβασα οτι γενικα χανουν αποδοσεις μετα απο καποιο καιρο. Επισης θα προτιμουσα να περιμενω ωστε να πεσουν λιγο οι τιμες. Επειδη ομως εχω βρει εναν φιλο που ενδιαφερεται να "αγορασει" τον δικο μου 320αρι, γιαυτο ψαχνω για αντικαταστατη. τι λετε γιαυτον? : TOSHIBA MK2555GSX 250αρης 5400 8mb buffer και single plate Αυτον τον δινουν αρκετοι οτι ειναι αθορυβος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.