AntonisG21 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2009 Γεια σας, εχω το photoshop cs4,ειναι η πρωτη φορα που το χρησιμοποιω και δεν ξερω πως ξεκλειδωνω layers. Αμα μπορει καποιος να βοηθησει παρακαλω
Waldo_Vrs Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 διπλό κλικ επάνω του στη μπάρα που τα βλέπεις στα δεξία σου Θα σου βγάλει ενα μήνημα πάτα οκ για να κρατήσεις ίδιο όνομα...η γράψε εσύ ένα όνομα καινούργιο. Να φανταστώ πως θέλεις να ξεκλειδώσεις το Background
AntonisG21 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 διπλό κλικ επάνω του στη μπάρα που τα βλέπεις στα δεξία σου Θα σου βγάλει ενα μήνημα πάτα οκ για να κρατήσεις ίδιο όνομα...η γράψε εσύ ένα όνομα καινούργιο. Να φανταστώ πως θέλεις να ξεκλειδώσεις το Background θελω να μπορω να κανω επεξεργασια της εικονας του background και μου λεει layer is locked και κατι αλλο οταν προσπαθω...
Waldo_Vrs Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 Όταν κάνεις διπλό κλικ επάνω του δεν στο ανοίγει?.. Το background είναι κλειδωμένο πάντα...
lexmark Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 duplicate layer και στο original background κλικ πανω στο ματακι για να μην στο δειχνει. Οτι δουλεια κανεις την κανεις παντοτε πανω σε background copy.
dusty_billy Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 Παίδες άλλη μια ερώτηση για το Photoshop!!Γράφω ελληνικά και μετά θέλω να αλλάξω την γραμματοσειρά τους..αλλά η μορφοποίηση δεν γίνεται!!Την κάνει μόνο για αγγλικά και όχι στα ελληνικά.Ξέρεται τι μπορώ να κάνω?Αν υπάρχει κάποιο plug in ή κάποια έκδοση?Ευχαριστώ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.