yiayia Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 Έχω την έκδοση office 2007 enterprise τι είδους έκδοση είναι αυτή; .... μου είπαν οτι δεν θέλει activation έχω windows 7 τι προτείνεται να τα εγκαταστήσω; και αν ναι με το update τι γίνεται να το κάνω;
parsifal Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 Είναι μία έκδοση που απευθύνεται σε όσους έχουν συνδρομή στο πρόγραμμα MSDN ή στο TechNet Plus της Microsoft (απ' όπου μπορούν και να προμηθευτούν τον απαραίτητο σειριακό αριθμό) και διανέμεται για δοκιμαστικούς λόγους. Το πρόγραμμα είναι λειτουργικό για 60 μέρες.
xolloth Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 εγω το office 2007 enterprise το εχω απο τοτε που βγηκε κοντα στα 3 χρονια και εχει περασει απο 3 λειτουργικα[ΧΡ,vista,windows 7],αρα το περι 60 ημερων,δεν ισχυει.
parsifal Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 Χωρίς «εξωτερική υποβοήθηση» (wink wink, nudge nudge ) το παραπάνω; Γιατί η πλήρης έκδοση κανονικά διατίθεται μόνο μέσω Volume Licensing και όχι ως Retail προϊόν...
yiayia Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 με το update τι γίνεται ; σου κάνει δηλαδη ενημερώσεις για 60 μέρες και μετά πάπαλα ή πρέπει απο την αρχή να τις απενεργοποιήσεις ;
parsifal Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 Όχι, μάλλον σε μπέρδεψα με τους περιορισμούς της δοκιμαστικής έκδοσης. 60 ημέρες είναι το χρονικό διάστημα που παίζει η δοκιμαστική έκδοση που μπορείς να κατεβάσεις δωρεάν («δωρεάν» τρόπος του λέγειν, θα τα έχεις δώσει πιο πριν στο MSDN ή στο TechNet Plus subscription, αλλιώς πώς θα πάρεις working serial number; ). Αν η επιχείρηση/εκπαιδευτικό ίδρυμα η οποία(-ο) σου ανήκει ή στην(-ο) οποία(-ο) εργάζεσαι έχει κάποιο Volume Licensing agreement με τη Microsoft που περιλαμβάνει την χρήση Office Enterprise Edition, τότε μπορείς να χρησιμοποιείς την πλήρη έκδοση του προϊόντος επ' αόριστον, να λαμβάνεις κανονικά τα updates σου (για όσο διάστημα είναι supported η συγκεκριμένη έκδοση τουλάχιστον) κλπ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.