Προς το περιεχόμενο

To Ζευγάρι της χρονιάς

PC_MASTER

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παρακολουθώ εδώ και κάποια Σαββατόβραδα την τρομερή και φοβερή εκπομπή της Σιας Λιαροπούλους.

Πω πω τι συσσώρευση ξεπεσμένων φροκαλων και λιγουριών είναι αυτή;

Αυτό το Σαββατόβραδο ομως η εν λόγω εκπομπή εγινε πιο εμετική απο ποτε! Η προσκεκλημένη Βιζιτου που υποτιθεται ψαχνει για γκόμενο κι επιλεγει να δίνει ρέστα και να 'αναβει' αντρικό πλυθησμό με τα καμώματα της , και ενα απο τα ληγούρια που απέρριψε να φωνάζει: "Θέλω να πιάσω το Γουνάκι σου "

ΞΕΡΑΣΟΓΛΟΥ κατάσταση σας λέω!!! :ooo:

• Απαντ. 111
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Κοιτα,εγω πιστευω πως ολες αυτες οι "εκπομπες"(+Στεφανιδου και αλλες μ@λ@κισ.... :mad:)υποτιμουν τη νοημοσυνη μας.Μην ασχολεισαι γιατι χανεις πολυτιμο χρονο σε μπουρδες.Κατα την ταπεινη μου γνωμη πιστευω οτι το Ε.Ρ.Τ θα επρεπε να "κοβεϊ"τετοιες εκπομπες...

Δημοσ.

2 fores etixe na to dw sti zwi mou.tin mia me tin argiro kai tin alli to prox8esino me to tsouli.....paidia eutixws ixa xalia dia8esi kai gami...ka sta gelia....itan to kati alo.fisika den proti8ome na gino monimos 8eatis tou alla opios den exi kali dia8esi....sigoura 8a tou ti ftiaksi...

Δημοσ.

ναι ρε παιδια... πειτε καμια ατακα

εγω το είδα ενα σαββατο που ήταν μια γκομενα που και καλα επλενε ενα αυτοκινητο... δεν θυμάμαι το ονομα τωρα...

Δημοσ.

an kai ine ligo fola mprosta sta ksekola pou pane!!!liponj i ataka tis bradias:ekana 2 didimous na klene kai na sparazoun gia mena mexri kai i mana tous ir8e na mou pi na kanw kati kai na mi tous paratisw....otan tous eblepa na tsakononte gia menna ftiaxnomoun kai anaba...!!ououousssst mwriiiiiii!!!!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...