chris14s3 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 Για σας παιδιά, έχω πέσει θύμα υποκλοπής του κωδικού πρόσβασης στο live messenger και μάλλον μου έχουν αλλάξει τον κωδικό και δεν μπορώ να μπω μέσα. Καμιά λύση άμα ξέρεται!
_BASSstarlet_ Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 Αν κάνεις request για αλλαγή κωδικού;
alexis@me Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 τοτέ.... αν και δεν εμπιστευομαί αυτά που λές..... φτιάξε ένα καινούργιο msn. η επικοινώνησε με msn . στείλε την ταυτότητα σου που θα σου ζητήσουν και φτιάξε τον κωδικό σου.
chris14s3 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 Το messenger μου το είχε φτιάξει ένα φιλαράκι και έβαλε για μυστική απάντηση ποιο είναι το πρώτο μου κατοικίδιο. Εγώ δεν είχα ποτέ στη ζωή μου κατοικίδιο και ο άλλος δεν έχει ιδέα τη απάντηση έβαλε.
_BASSstarlet_ Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 Ρώτα τον μήπως θυμάται αυτός πως λεγόταν το κατοικιδιό του.
chris14s3 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 καποιος χακερ εχει μπει στο δικο μου mail και εχει αλαξει τον κωδικο προσβασης, μετα κατά πασα πηθανοτιτα εκανε ετιση καινουργιου κωδικου στο facebook και ετσι δεν εχω ουτε ε-μαιλ που στο κατω κατω χεστικα κιολας αλλα δεν μπορω να μπω ουτε στο facebook μου. Αν εγω βαλω ένα καινουργιο κωδικο στο μαιλ μου αυτοματα θα μπορω να αλαξω και τον κωδικο του facebook και ετσι να βρω την ηγια μου.
isay Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 Αποφάσισε τι πραγματικά χρειάζεσαι και επικοινώνησε με τον εκάστοτε πάροχο (Hotmail ή facebook). Κάνε αυτά που σου είπαν οι προηγούμενοι και θα βγάλεις άκρη. Κάτι ακόμα. Αν ο "hacker" (που σιγά hacker μην ασχοληθεί μαζί σου, κανένας γνωστός σου που σπάει πλάκα μαζί σου είναι) έχει πρόσβαση και στο email και στο fb, μπορεί άνετα να αλλάξει και το email επικοινωνίας, οπότε χαιρέτα για πάντα το fb. ΥΓ: Ευχαριστώ για τις καινούργιες λέξεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.