mihachris Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 Λοιπόν, ένας φίλος μου έχει το εξής πρόβλημα: μια μέρα τα παίρνει και ρίχνει μια μπουνιά στο laptop (ένα IBM t40 Thinkpad και ναι, είναι ηλίθιος το ξέρω) και απο τότε όταν ακουμπάει το κόκκινο πλαστικό κυκλακί που μετακινεί το ποντίκι ή παίζει κάποιο game και συγκρειμένα το CS 1.6, σβήνει η οθόνη του laptop ενώ συνεχίζει να λειτουργεί. Πού μπορεί να βρίσκεται το πρόβλημα; Προσωπικά, δεν έχω ιδέα απο laptops oπότε θα παρακαλούσα να είστε λίγο λεπτομερείς ώστε να μπορέσω να τον βοηθήσω. Επίσης, πόσο περίπου θα κόστιζε η επισκευή;
mogolfiero Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 (ένα IBM t40 Thinkpad και ναι, είναι ηλίθιος το ξέρω) To που βρισκεται το προβλημα το βρηκες μόνος σου Περα απο την πλακα τωρα, λογικα με το μπουκετο μαλλον κατι δεν κανει σωστα επαφη. Αν δεν ανοιχτει το φορητο ομως δεν μπορειτε να ξερετε στα σιγουρα. Αφου ρωτας για τιμη, λογικα θα ειναι εκτος εγγυησης ε? Πρεπει να το πατε για service δεν γινεται να βγει κοστολογιο αν δεν ξερετε τι φταιει!Αλλα αφου δουλευει λογικα καποια επαφη χαθηκε ή κατι βραχυκυκλώνει, αρα το κοστος δεν θα ειναι τεραστιο
carib Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 Το πιο πιθανό είναι να ξεκούμπωσε η καλωδιοταινία. Στη χειρότερη να έσπασε κάπου η πλακέτα του inverter και να θέλει αντικατάσταση. Εμείς θα χρεώναμε 20-30Ευρώ + ΦΠΑ για την καλωδιοταινία και 40-50Ευρώ + ΦΠΑ για το inverter.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.