ermis01 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 Χαίρετε. Πάλι χρειάζομαι την βοήθειά σας. Έχω εξάγει την ελληνική μεταγλώττιση (.ac3) από ένα αρχείο .mkv και θέλω να την εισάγω και να την συγχρονίσω σε άλλο .mkv της ίδιας ταινίας (ποιότητας HD όμως) όπου υπάρχει μόνο ο αγγλικός ήχος. Τι κάνω??
ermis01 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 Μόλις το τσέκαρα, έχεις δίκιο! Είμαι νέος σ'αυτά τα κόλπα κι ακόμα ψάχνομαι. Πάντως όταν τελικά ήθελα να βάλω το αρχείο ήχου μέσα στο .mkv, μου έβγαζε σφάλμα για το ac3. Το έκανα mp3 πρώτα και μετά το πέρασε κανονικά. Γιατί συνέβη αυτό??
micos000 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 Πως έκανες την εξαγωγή της Ελληνικής μεταγλώττισης; Ίσως το ac3 αρχείο να μην ήταν σωστό.
ermis01 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 Με MKVExtractGui. To ac3 το δοκίμασα σε player και έπαιζε κανονικά αλλά το Toolnix δεν μπορούσε με τίποτα να το χρησιμοποιήσει. ΥΓ: τον συγχρονισμό τον έκανα χειροκίνητα. Δηλαδή έπαιζα το νέο video στο media player classic (έχοντας φυσικά επιλέξει τον ελληνικό ήχο να παίζει) και χησιμοποιώντας τις επιλογές του media player, έπαιζα με τα ms μέχρι να το πετύχω. Μετά πήγα στο toolnix και έβαλα τα ms καθυστέρησης που είχα υπολογίσει. Υπάρχει μήπως άλλος τρόπος???
micos000 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2009 Αν ήταν θέμα συγχρονισμού, μόνο το αυτί και το μάτι σου μπορεί να το διορθώσει, δλδ ότι και έκανες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.