Προς το περιεχόμενο

Αγορά Netbook

kostasKJ7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας,

Ενδιαφέρομαι για την αγορά ενός netbook 10.1''.

Τι μου προτείνετε Asus ή Acer;

To χρειάζομαι για office και Ίντερνετ.

Μέχρι 400 ευρώ.

Ευχαριστώ...

Δημοσ.
Όχι acer , δες αυτά

http://www.skroutz.gr/s/67621/Lenovo-IdeaPad-S10e-40684UG.html

και αυτό αν θες 12 οθόνη

http://www.dps-eshop.gr/website/product_info.php?lang=gr&products_id=3880

η acer έχει προβλήματα με τα service της !! :eek:

επειδη τα ειχα και τα 2 το s10 μου αρεσε πιο πολυ!!!(μετανιωσα που το εδωσα)στο s12 μου την εσπασαν 2 πραγματα,το ενα οτι ειχε τζογους η μπαταρια και επαιζε λιγο και το αλλο οτι η οθονη του ηταν χαλια ειδικα στα σκουρα χρωματα αν την εβλεπες απο το πλαι (εστω σε 30 μοιρες γωνια)βεβαiα το s12 ποιο ποιοτικο στα πλαστικα του και με απιθανο πληκτρολογιο

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 16:52 ----------

Καλησπέρα σας,

Ενδιαφέρομαι για την αγορά ενός netbook 10.1''.

Τι μου προτείνετε Asus ή Acer;

To χρειάζομαι για office και Ίντερνετ.

Μέχρι 400 ευρώ.

Ευχαριστώ...

μεταξυ των 2 εγω λεω asus,καλυτερο πληκτρολογιο και αυτονομια(νομιζω)ειδικα αν παρεις τα μοντελα με ματ οθονη(τις προτιμω) απλα ισως ειμαι αρνητικος με την acer για ολα αυτα που εχω διαβασει κατα καιρους για την λεβεντικια αντιπροσωπεια που εχει!!!
Δημοσ.
[...] μεταξυ των 2 εγω λεω asus,καλυτερο πληκτρολογιο [...]

Αυτό ίσως είναι λίγο υποκειμενικό. Σαν ποιότητα το Asus πιθανόν να υπερέχει λίγο. Αλλά σαν εργονομία το Acer μου φαίνεται καλύτερο, λόγω μεγέθους και σχήματος πλήκτρων.

Τ αναφέρω επειδή ήταν ένας απ τους δύο παράγοντες που μ έκανα να προτιμήσω το 751 απ το 1101 (το άλλο ήταν η οθόνη).

edit: Μιλάω για τα 11άρια οπότε πιθανόν να ναι διαφορετικά τα πράγματα στα 10άρια...

Δημοσ.

μιλησα για τα 10αρια(μια και λεει ο φιλος οτι αυτα τον ενδιαφερουν)δεν ξερω αν εχει βγει κανενα αλλο μοντελο τελευταια απο την acer με μεγαλυτερο πληκτρολογιο και αυτονομια απο τα asus σε αυτες τις διαστασεις,φυσικαι και η 11.1 οθονη ειναι πιο ανετη,αλλα δεν ξερω αν ειναι μεγαλη η διαφορα στις διαστασεις και στο βαρος

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...