Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα και καλώς σας βρήκα μιας και πρώτη φορά γράφω στο forum!:-)

Θα παρακαλούσα να μου απαντήσουν άτομα που παίζουν στοίχημα και, αν γίνεται, και στην εταιρία που με ενδιαφέρει.

Σκοπεύω να ανοίξω ένα λογαριασμό στη Sportingbet και έχω τις εξής απορίες:

1. Σε περίπτωση κατάθεσης με paysafecard τα κέρδη μπαίνουν σε χρεωστική κάρτα (της οποίας τα στοιχεία έχω ήδη δηλώσει) και αυτό έτσι απλά χωρίς καμιά επιβάρυνση;

2. Αν κάνω κατάθεση μέσα από την ίδια τη χρεωστική, η εταιρία παίρνει τα χρήματα αμέσως (όπως με paysafecard);; Το ρωτάω γιατί στο site της sportingbet αναφέρει πως με κατάθεση μέσω χρεωστικής κάρτας το στοίχημα γίνεται αποδεκτό μόνο μόλις πάρει τα λεφτά η εταιρία και θεώρησα ότι ίσως μεσολαβεί κάποιο χρονικό διάστημα...

3. Ζητά η εταιρία κάποια ταυτοποίηση στοιχείων; Έχει να κάνει αυτό με τον τρόπο κατάθεσης χρημάτων;

Επεξ/σία από tsini
  • Απαντ. 83
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

1. Ναι

2. Ναι τα παιρνει αμεσως

3. Αν κανεις καταθεση με paysafecard κατα πασα πιθανοτητα θα σου ζητησει ταυτοποιηση. Στη sportingbet δεν εχω κανει καταθεση με paysafecard αλλα κατα 99% θα ισχυει οτι σε αλλα site. Αν κανεις καταθεση με χρεωστικη δεν θα σου ζητησει ταυτοποιηση (εκτος αν εισαι απο τους ατυχους).

Για μενα κοιτα και καποιο αλλο site γιατι η sportingbet εχει ψιλοχαλια αποδοσεις. Προταση μου bet365.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τους ρώτησα κιόλας σήμερα. Λέει ότι αν ζητήσεις ανάληψη πριν περάσουν 30 μέρες από την πρώτη κατάθεση με paysafecard θα πρέπει να στείλεις έγγραφα. Αν κάνεις ανάληψη αργότερα δεν υπάρχει τέτοιο θέμα...

Επεξ/σία από tsini
Δημοσ.

Κι εγώ θα πρότινα να δεις και μερικές άλλες εταιρείες πριν κάνεις κατάθεση, γιατί οι αποδόσεις της συγκεκριμένης είναι σχετικά μέτριες, αν και έχει πολύ καλό μπόνους εγγραφής.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γίνομαι κουραστικός, αλλά επειδή δεν τα πάω και καλά με τα τραπεζικά...Στη χρεωστική κάρτα βάζεις λεφτά οποτεδήποτε πηγαίνοντας στην τράπεζα, τους λες βάζω 50 ευρώ και τέλος;Επίσης μπορείς να τραβάς τα κέρδη, όσα κι αν είναι αυτά (και 20 ευρώ ας πούμε); Δεν υπάρχει κανένας περιορισμός σ' αυτό το θέμα;

Ακόμα, στο θέμα του καθημερινού, συνεχόμενου σκαμπανεβάσματος των αποδόσεων, υπάρχει κάποια εταιρεία που να είναι πιο σταθερή από άλλες;

Επεξ/σία από tsini
Δημοσ.

Δεν γίνεσαι κουραστικός, τα λεφτά σου θέλεις να έχεις ασφαλή και είναι κατανοητό. Στην προπληρωμένη βίζα που θα βγάλεις, ναι, βάζεις λεφτά όποτε θέλεις στην τράπεζα.

Το θέμα της ανάληψης στην κάρτα είναι δύσκολο καθώς είναι λίγες οι εταιρείες που το επιτρέπουν. Συνήθως μπορείς να κάνεις κατάθεση με κάρτα (πιστωτική ή προπληρωμένη), αλλά η ανάληψη γίνεται με άλλον τρόπο. Γι' αυτό προτίνω τη χρήση της υπηρεσίας Neteller που έχω γράψει και σε άλλα post. Δες μια παρουσίαση που έχω γράψει εδώ:

http://www.clicknbet.gr/article10.php

Αν έχεις σκοπό να χρησιμοποιείς μόνο μια εταιρεία για τα στοιχήματά σου θα πρότινα την Pinnacle Sports ή την Stan James. Γενικά έχουν αποδόσεις πάνω από το μέσο όρο και κάποια άλλα πλεονεκτήματα, αλλά και μειονεκτήματα. Δες εδώ review μου:

http://www.clicknbet.gr/review-stanjamessports.php

http://www.clicknbet.gr/review-pinnaclesports.php

ΥΓ. Το bonus εγγραφής στο πρώτο έχει αλλάξει αλλά δεν έχω προλάβει να το διορθώσω

Δημοσ.

Μια γρηγορη ματια με όλους τους μεγαλους bookmakers με αξιολόγηση θα βρεις κ στο συγριτικό μας αρθρο http://www.mypoco.net/1bet-free.htm

Θα προτεινα για αρχη Bet365 ή Bwin (εχει μετριες αποδοσεις αλλα εχει το καλυτερο Live streaming για να βλεπεις αγωνες στο pc Ισπανικο - Γερμανικο πρωταθλημα για να μην παιζεις στα τυφλα)

Δημοσ.
Δεν γίνεσαι κουραστικός, τα λεφτά σου θέλεις να έχεις ασφαλή και είναι κατανοητό. Στην προπληρωμένη βίζα που θα βγάλεις, ναι, βάζεις λεφτά όποτε θέλεις στην τράπεζα.

Το θέμα της ανάληψης στην κάρτα είναι δύσκολο καθώς είναι λίγες οι εταιρείες που το επιτρέπουν. Συνήθως μπορείς να κάνεις κατάθεση με κάρτα (πιστωτική ή προπληρωμένη), αλλά η ανάληψη γίνεται με άλλον τρόπο.

Δεν λεει ο φιλος πως θελει να χρησιμοποιησει προπληρωμένη βίζα.

Θελει να χρησιμοποιησει χρεωστικη. Και με χρεωστικη φυσικα δεν υπαρχει αυτο το προβλημα που αναφερεις στις αναληψεις. Οι αναληψεις γινονται πολυ ευκολα με χρεωστικη σε ολα τα site

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 18:13 ----------

Γίνομαι κουραστικός, αλλά επειδή δεν τα πάω και καλά με τα τραπεζικά...Στη χρεωστική κάρτα βάζεις λεφτά οποτεδήποτε πηγαίνοντας στην τράπεζα, τους λες βάζω 50 ευρώ και τέλος;Επίσης μπορείς να τραβάς τα κέρδη, όσα κι αν είναι αυτά (και 20 ευρώ ας πούμε); Δεν υπάρχει κανένας περιορισμός σ' αυτό το θέμα;

Ακόμα, στο θέμα του καθημερινού, συνεχόμενου σκαμπανεβάσματος των αποδόσεων, υπάρχει κάποια εταιρεία που να είναι πιο σταθερή από άλλες;

Φιλε οταν λεμε χρεωστικη εννουμε μια απλη καρτα σαν αυτη που βγαζεις λεφτα απο το ATM. Και φυσικα τα παραπανω που αναφερεις γινονται με χρεωστικη.

Σου προτεινω την χρεωστικη της Πειραιως. Την εχω χρησιμοποιησει σε 10 περιπου site χωρις κανενα προβλημα.

Δημοσ.

Έβγαλα ήδη σήμερα χρεωστική από την Κύπρου, η οποία προτείνεται από πολλούς, όπως και αυτή της Πειραιώς.

Εν τω μεταξύ η υπάλληλος αρχικά μου σύστηνε να βγάλω prepaid και ευτυχώς που επέμεινα γιατί θα είχα πρόβλημα με τις πληρωμές μετά απ' ό,τι βλέπω...

Δημοσ.
Καλή σου επιτυχία και καλά ταμεία!

Ευχαριστώ πολύ!

Όπως ευχαριστώ και για τις συμβουλές όλων σας!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδιά, ο πρωτάρης επανέρχεται και θέλει βοήθεια με το bet365. ''.

Πάω να παίξω δύο αγώνες και μου βγάζει τις ''επιλογές πολλαπλού στοιχηματισμού''. Πάντα έτσι είναι; Δε διαλέγω ας πούμε π.χ. τρεις αγώνες στους οποίους στοιχηματίζω ένα ενιαίο ποσό κατευθείαν;;

Επεξ/σία από tsini
Δημοσ.

Στους 2 αγώνες που έχεις επιλέξει σου βγάζει 2 κουτάκια όπου επιλέγεις το ποσό που θές να στοιχηματίσεις. Το πρώτο αφορά τους αγώνες σε μονό στοίχημα και το δεύτερο σε συνδυασμό (παρολί).

Αν για παράδειγμα βάλεις 20 ευρώ στο κουτάκι που είναι για μονά θα δημιουργηθούν 2 στοιχήματα των 20 ευρώ καθένα για 2 ξεχωριστούες αγώνες ανεξάρτητους ο ένας από τον άλλο. Είτε κερδίσεις το ένα, είτε και τους δύο θα πληρωθείς για τον καθένα ξεχωριστά 20χαπόδοση αγώνα

Στο δεύτερο κουτάκι βάζεις το ποσό για διπλό στοίχημα. Αν πχ βάλεις 20 ευρώ τότε δημιουργείς ένα στοίχημα με 2 αγώνες. Για να κερδίσεις θα πρέπει αναγκαστικά να πιάσεις και τα 2 παιχνίδια και θα πληρωθείς: 20 X απόδοση πρώτου αγώνα X απόδοση δεύτερου αγώνα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...