hulk13 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 χίλιες φορές στον οπαπ και ξενοιαζει το μυαλό σου .ούτε αγχός ούτε τίποτα
Don.Corleone Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 χίλιες φορές στον οπαπ και ξενοιαζει το μυαλό σου .ούτε αγχός ούτε τίποτα Σωστό και αυτο για καποιον που ζηταει μικρα κέρδη (max 200-300Ε). Με τον καινουριο νομο ο ΟΠΑΠ σου κραταει πολλα χρηματα για μεγαλα κερδη... πχ λεμε οτι κερδιζεις 10.000 τα 1,960( περιπου το 1/5 ) θα σου τα κρατησει ο ΟΠΑΠ κλιμακωτα (Τα πρωτα 100 χωρις κρατηση. Απο 100.01 εως 500 με 15% κρατηση και απο 500.01 μεχρι οσο παει 20% κρατηση, κλιμακωτα παντα. Ενω στο online δεν υπαρχει αυτο το θεμα . Ξαναλεω αυτο εξαρταται με τις προσδοκιες του καθενος. Το μονο "μειωνεκτιμα" στο online ειναι οτι περιμενεις 2-5 εργασιμες για να γινει αναληψη. 1
christos_0b Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Στην bet365 στο live, εχει επιλογη για στοιχημα γκολ σε εξελιξη. Πχ λεει τρεχον σκορ 0-0, over 1,5 1.87 αποδοση ενω το over 1,5 εχει 1.80 αποδοση Ποια η διαφορα; Ειναι το ιδιο ακριβος φιλε μου.. Απλα το ενα ειναι ασιατικη αγωρα και το αλλο ευρωπαϊκή Οπως θα δεις πχ διαφορα σε μερικα οπως... DNB κ HANDICAP 0 (το ιδιο πραγμα αλλη αποδοση) European Handicap -1 , Asian handicap -1.5 (το ιδιο πραγμα αλλη αποδοση) κτλ Απλα τσιμπας την μεγαλητερη Εγω ειχα την εντυπωση οτι συγκεκριμενα στο "Στοιχημα γκολ" ζητας αριθμο γκολ απο εκεινο το σημειο και περα ενω στο "Συνολο γκολ" ζητας αριθμο γκολ στο συνολο του αγωνα. Οποτε οταν το match ειναι στο 0-0 οι αποδοσεις εχουν μικρη/μηδενικη αποκληση οπως το παραδειγμα του Luxx , οταν ομως υπαρχει σκορ αλλαζουν τα πραγματα , πχ : "Στοιχημα γκολ (1-0) over 1,5 1,87" ζητας 1,5 γκολ απο εδω και περα δλδ τουλαχιστον 3 συνολο , ενω στο "Συνολο γκολ (1-0) over 1,5" ζητας απλα 1 γκολ ακομα , συνολικα 2 δηλαδη , αλλα με αντιστοιχα μειωμενη αποδοση. Με λιγα λογια το "Στοιχημα γκολ" αγνοει το τρεχον σκορ , ενω το "Συνολο γκολ" το υπολογιζει , στο 0-0 εχουν παρομοιες αποδοσεις αλλα μετα διαφοροποιουντε. Επισης αν απλα η διαφορα ειναι στο ασιατικο/ευρωπαικο handicap γιατι υπαρχει εστω και αυτη η μικρη αποκληση στην αποδοση εφοσον ειναι ουσιαστικα το ιδιο στοιχημα ?Μηπως το ασιατικο σου επιστρεφει το πονταρισμα σε περιπτωση που το σκορ δεν αλλαξει ?Ισχυει αυτο στα τριπλης επιλογης ?
newtech Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 (επεξεργασμένο) χίλιες φορές στον οπαπ και ξενοιαζει το μυαλό σου .ούτε αγχός ούτε τίποτα Internet + Αποδόσεις + Ειδικα στοιχηματα + Μονα αποδεκτα + Ποικιλία αθλημάτων και Πρωταθληματων + Χωρις Φορολογια σε ΚΑΘΑΡΟ ΚΕΡΔΟΣ εως 100ευρω ανα 1 ευρω (δλδ >101 αποδοση) + Bonus καταθεσης (σε αρκετες εταιριες) + Ειδικες προσφορες και επιστροφη χρηματων καιρους + Live + Παιζεις ασχέτως μέρας ώρας αργιών και απεργιών.. Οποτε θελεις δλδ! Οπαπ + Αμεση πληρωμη Αν εχεις βάλει αληθινά στοιχεία και ξερεις που παιζεις τοτε δεν εχεις ΚΑΝΕΝΑ θεμα ουτε άγχος ουτε τίποτα. Γιατι ξενιαζει το μυαλο σου στον οπαπ δλδ και στο Ιντερνετ εχεις άγχος? Αν θελεις σου αναλύω ολα τα +.. δεν εχω θέμα. Θα σου πω μονο 1 τωρα 3 ματς εχει σημερα (στο κουπονι του ΟΠΑΠ) πανω απο 50 παιζουν σημερα!!!!!!!!!!!!!! (Ουτε το Ελ. Κυπελλο δεν εχουν οι αθεοφοβοι) Στο ιντερνετ με 100 ευρω τα φαβορι παίρνεις ΚΑΘΑΡΑ 407€ (ΣΕ ΝΟΜΙΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ) Στο ΟΠΑΠ με 100 ευρω τα φαβορι παίρνεις 309€ (δεν ξερω αν εχει φορους) Αν πας ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΑ ΦΑΒΟΡΙ (χ2) Στο ιντερνετ με 100 ευρω παίρνεις ΚΑΘΑΡΑ 2974€ (ΣΕ ΝΟΜΙΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ) Στο ΟΠΑΠ με 100 ευρω παίρνεις 1457€ (δεν ξερω αν εχει φορους) (ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΔΙΠΛΑ ΧΡΗΜΑΤΑ!!!!!!!) Εγω ειχα την εντυπωση οτι συγκεκριμενα στο "Στοιχημα γκολ" ζητας αριθμο γκολ απο εκεινο το σημειο και περα ενω στο "Συνολο γκολ" ζητας αριθμο γκολ στο συνολο του αγωνα. Οποτε οταν το match ειναι στο 0-0 οι αποδοσεις εχουν μικρη/μηδενικη αποκληση οπως το παραδειγμα του Luxx , οταν ομως υπαρχει σκορ αλλαζουν τα πραγματα , πχ : "Στοιχημα γκολ (1-0) over 1,5 1,87" ζητας 1,5 γκολ απο εδω και περα δλδ τουλαχιστον 3 συνολο , ενω στο "Συνολο γκολ (1-0) over 1,5" ζητας απλα 1 γκολ ακομα , συνολικα 2 δηλαδη , αλλα με αντιστοιχα μειωμενη αποδοση. Με λιγα λογια το "Στοιχημα γκολ" αγνοει το τρεχον σκορ , ενω το "Συνολο γκολ" το υπολογιζει , στο 0-0 εχουν παρομοιες αποδοσεις αλλα μετα διαφοροποιουντε. Επισης αν απλα η διαφορα ειναι στο ασιατικο/ευρωπαικο handicap γιατι υπαρχει εστω και αυτη η μικρη αποκληση στην αποδοση εφοσον ειναι ουσιαστικα το ιδιο στοιχημα ?Μηπως το ασιατικο σου επιστρεφει το πονταρισμα σε περιπτωση που το σκορ δεν αλλαξει ?Ισχυει αυτο στα τριπλης επιλογης ? Υπαρχει παντα στην 365 οπως και στην PINNACLE η αποκλιση αυτη. Δεν εχουν καμια διαφορα αυτα τα στοιχηματα. Εχω δεν μεγαλες διαφορες (μεχρι και 0.10) Αυτο που λες εχεις δικιο υπαρχει και αυτο το στοιχημα. Τα ασιατικα και τα ευρωπαϊκά εχουν καποιες διαφορες (2way + 3way) αλλα εχει αρκετα που ουσιαστικα ειναι τα ιδια. Asian Handicap 0 = DNB X2 = +0,5 Over 2,5 = 3 or more goals EH -1 = AH -1,5 και αλλα πολλα Ολα αυτα ειναι τα ιδια αλλα κυριος στην 365 εχουν διαφορετικες αποδοσεις. Αυτο γινεται γιατι αναρτονται απο αλλους traders. Σωστό και αυτο για καποιον που ζηταει μικρα κέρδη (max 200-300Ε). Με τον καινουριο νομο ο ΟΠΑΠ σου κραταει πολλα χρηματα για μεγαλα κερδη... πχ λεμε οτι κερδιζεις 10.000 τα 1,960( περιπου το 1/5 ) θα σου τα κρατησει ο ΟΠΑΠ κλιμακωτα (Τα πρωτα 100 χωρις κρατηση. Απο 100.01 εως 500 με 15% κρατηση και απο 500.01 μεχρι οσο παει 20% κρατηση, κλιμακωτα παντα. Ενω στο online δεν υπαρχει αυτο το θεμα . Ξαναλεω αυτο εξαρταται με τις προσδοκιες του καθενος. Το μονο "μειωνεκτιμα" στο online ειναι οτι περιμενεις 2-5 εργασιμες για να γινει αναληψη. Αν εχεις SKRILL δεν εχεις ουτε αυτο. Απο εταιρια σε εταιρια να διαφερει τα λεφτα ειναι στον λογαριασμο/καρτα σε 2-5 ωρες Επεξ/σία 24 Ιανουαρίου 2014 από newtech 1
Don.Corleone Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 Όλα εντάξει παιδιά. Τα χρήματα μπηκαν σημερα το πρωι στον λογαριασμο μου. 1
newtech Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 Όλα εντάξει παιδιά. Τα χρήματα μπηκαν σημερα το πρωι στον λογαριασμο μου. Ναι ρε συ... Κανε και Skrill να εχεις και το κεφαλι σου ήσυχο..
GIANNISORIGINAL21 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 καλησπέρα σε ολους! Επειδη ειμαι νεος στο ιντερνετικο στοιχημα εχω λογαριασμο στην bet365...Θα ηθελα να ρωτησω τι χαρτι ΑΚΡΙΒΩΣ χρειαζεται για την πιστοποιηση του λογαριασμου μου.Πηγα σε δημαρχειο για πιστοποιητικο κατοικιας αλλα επειδη ελειπε ο ΤΚ(!) δεν μου το δεχτηκαν στην bet!!!Ξερει κανεις που πρεπει να παω ?Σε αστυνομικο τμημα μηπως?
MeRo Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 εγώ πήγα στο κεπ και έκανα μια υπεύθυνη δήλωση κατοικίας μπορείς να εκτυπώσεις και το αμκα σου στην ουσία θέλουν πλήρη στοιχεία από κατοικία και τα έγγραφα που θα στείλεις να μην ξεπερνά τους τρεις μήνες να είναι πρόσφατα
GIANNISORIGINAL21 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 εγώ πήγα στο κεπ και έκανα μια υπεύθυνη δήλωση κατοικίας μπορείς να εκτυπώσεις και το αμκα σου στην ουσία θέλουν πλήρη στοιχεία από κατοικία και τα έγγραφα που θα στείλεις να μην ξεπερνά τους τρεις μήνες να είναι πρόσφατα ευχαριστω για τη βοηθεια!τελικα μετα απο 8 μερες αναμονης του χαρτιου και 15 ημερων της επιβεβαιωσης απο τη bet365.gr ο λογαριασμος μου επικυρωθηκε...Τωρα αλλη μια ερωτηση εχω βαλει λεφτα στο λογαριασμο μ μονο απο paysafe τωρα για την αναληψη θελω να βαλω τη χρεωστικη μου της εθνικης...Μπορω να κανω το κολπο που βαζεις ενα ποσο για καταθεση μεγαλυτερο απο αυτο π εχω στη καρτα μετα βγαζει σφαλμα οτι δεν μπηκαν αλλα πια ειναι συνδεδεμενη η καρτα ??Η απλα αν συνδεσω τη καρτα θα μπορω να κανω αναληψη κατευθειαν σε αυτη?Ρωταω γιατι απ οσο ξερω τ τραπεζικο εμβασμα εχει κ προμηθεια και αργει παρα πολυ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα