getwinner Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 εγω πιο παλια σε μερικες ειχα δωσει ψευτικα στοιχεια μονο και μονο για να παρακολουθω αγωνες.το χουν κανει και πολλοι φιλοι μου.λες να υπαρχει κανενα προβλημα?
newtech Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 εγω πιο παλια σε μερικες ειχα δωσει ψευτικα στοιχεια μονο και μονο για να παρακολουθω αγωνες.το χουν κανει και πολλοι φιλοι μου.λες να υπαρχει κανενα προβλημα? Οχι φιλε μου. Εαν δεν εχει γινει καταθεση κτλ δεν τρεχει τιποτα Ουτος η αλλος τωρα για να δεις ματσ (Live) οχι μονο αποδοσεις κτλ πρεπει να εχεις χρηματα στον λογαριασμο. Αν θελεις τωρα να γραφτεις σε καποια ξανα με κανονικα στοιχια καντο απλα μετα μην κανεις login με τα fake στοιχια δεν υπαρχε λογος Στην σελιδα που σου εδωσα ολες ειναι αξιοπιστες και εχει κ chat μπορεις να ρωτισεις τα παιδια οτι χριαζεσαι να σου δωσουν info
newtech Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 γραφτηκα στο BET365 Αν γραφτικες απο το σιτε στην πρωτη καταθεση περνεις κ 100% δωρο (αν βαλεις 50€ δηλαδη θα παρεις αλλα 50€) για περισοτερα μιλα στο chat του 123pame.gr ολο και καποιος θα σε βοηθήσει.
dava Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 οχι και τοσο εντυπωσιασμενος απο το 365...δεν εχει εικονικο παιχνιδι στο καζινο,και πρεπει να χεις και 10Ε αναγκαστηκα για να παιξεις...επισης πρεπει να χεις τουλαχιστον 10Ε για αναληψη..+ οτι πρεπει να στειλεις ταυτοτητα ή διαβατηριο....μολις φτασω τα 10Ε σε εσοδα μαλλον θα τα παρω και θα το απενεργοποιησω...
newtech Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 (επεξεργασμένο) οχι και τοσο εντυπωσιασμενος απο το 365...δεν εχει εικονικο παιχνιδι στο καζινο,και πρεπει να χεις και 10Ε αναγκαστηκα για να παιξεις...επισης πρεπει να χεις τουλαχιστον 10Ε για αναληψη..+ οτι πρεπει να στειλεις ταυτοτητα ή διαβατηριο....μολις φτασω τα 10Ε σε εσοδα μαλλον θα τα παρω και θα το απενεργοποιησω... Ένα ένα 1)Ναι δεν έχει εικονικό παιχνίδι στο download καζίνο τhς. 2)Δεν κατάλαβa τι εννοείς 10 euro να παίξεις? Κατάθεση μπορείς να κανεις k 5 euro k τα στοιχήματα μπορούν να είναι 20λεπτά! 3)Ανάληψη ΠΑΛΙ είναι 5 euro.. (συγγνώμη κιόλας.. θέλεις να κανεις κατάθεση 1 euro για να σηκώσεις 2?) 4)ΦΥΣΙΚΑ και πρέπει να δόσεις ταυτότητα κτλ.. ΠΑΝΤΟΥ πλέον ζητάνε , γιατί ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ a )Έχουν bonus και θα μπορούσες να γράφεσαι με άλλο όνομα κάθε μέρα b )Θέλουν να δουν αν είσαι 18!!!! Επεξ/σία 27 Οκτωβρίου 2011 από newtech
dava Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Ένα ένα 1)Ναι δεν έχει εικονικό παιχνίδι στο download καζίνο τhς. 2)Δεν κατάλαβa τι εννοείς 10 euro να παίξεις? Κατάθεση μπορείς να κανεις k 5 euro k τα στοιχήματα μπορούν να είναι 20λεπτά! 3)Ανάληψη ΠΑΛΙ είναι 5 euro.. (συγγνώμη κιόλας.. θέλεις να κανεις κατάθεση 1 euro για να σηκώσεις 2?) 4)ΦΥΣΙΚΑ και πρέπει να δόσεις ταυτότητα κτλ.. ΠΑΝΤΟΥ πλέον ζητάνε , γιατί ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ a)Έχουν bonus και θα μπορούσες να γράφεσαι με άλλο όνομα κάθε μέρα Θέλουν να δουν αν είσαι 18!!!! ξεχασα να ανακαλεσω καποια απο αυτα που ειπα...ειναι αρκετο καλο σαιτ,και εχει και εικονικο καζινο (αρκει να μην εισαι συνδεδεμενος).ελαχ.ποσο αναληψης 10Ε... για τα μικρα ποσα που παιζω ειναι επειδη ειμαι νεος στο online gambling και δε θελω να ρισκαρω...ταυτοτητα π.χ bet at home δε ζητανε... στα + οι απειρες επιλογες και κατα τη διαρκεια του αγωνα...(εκανα ενα σωρο αλχημειες με τη Ρεαλ σημερα).....
newtech Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 ξεχασα να ανακαλεσω καποια απο αυτα που ειπα...ειναι αρκετο καλο σαιτ,και εχει και εικονικο καζινο (αρκει να μην εισαι συνδεδεμενος).ελαχ.ποσο αναληψης 10Ε... για τα μικρα ποσα που παιζω ειναι επειδη ειμαι νεος στο online gambling και δε θελω να ρισκαρω...ταυτοτητα π.χ bet at home δε ζητανε... στα + οι απειρες επιλογες και κατα τη διαρκεια του αγωνα...(εκανα ενα σωρο αλχημειες με τη Ρεαλ σημερα)..... Ειναι πολυ περιεργο που δεν ζιτανε απο την bet-at-home ισως ειναι η ΜΟΝΗ εταιρια.. δεν το εχω ξανασιναντισει Ελαχιστο ποσο αναληψης συγνομη αλλα βλεπω 5ευρω! (οπως και καταθεσης). Ειναι απειρες σιγουρα.. ομως αν δεν εχεις ενεργωποιησει το bonus.. μην το κανεις με 10-20 ευρω καταθεση.. ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ Και ειναι ON-LINE betting ασε τον τζογο.. εκει μιλας για καζινο κινο κτλ... Οτι εχει να κανει με ΠΟΚΕΡ και ΣΤΟΙΧΗΜΑ υπαρχει τροπος να βγαλεις λεφτα (και να χασεις φυσικα).. Γνωμη μου αν θελεις να ασχολιθεις ετσι λιγο με το στοιχημα δες την σελιδα που σου εδωσα... παιξε 1-2 ευρω και καλα κανεις και παιζεις τοσα.. Ομως να ξερεις οτι καλητερα οταν ειναι να ασχολιθεις λιγο περισοτερο να μην ΣΠΑΤΑΛΙΣΕΙΣ την ευκερια του BONUS (μονο η bet365 στο δινει ετσι) με μια καταθεση 10ευρω.. Οπωτε μεχρι να ασχολιθεις λιγο περισοτερο παιζε οντος σε 1 εταιρια γιατι οπου αλλου και να ανοιξεις θα σου δωσουν δωρο πρωτης καταθεσης και ειναι αμαρτια να το σπαταλισεις με καταθεση 10€
newtech Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Τελος να ξερεις οτι ρολο στο ποσο καλη εταιρια ειναι καποια δεν παιζει ρολο αν ζηταει ταυτοτητα (ολες πλιν bet-at-home αντε και κανα 2 ακομα) και καλο ειναι που ζητανε γιατι διασφαλιζουν ΕΣΕΝΑ με αυτον τον τροπο!!! Η BWIN ας πουμε εχει οριο 30ευρω στην αναληψη. (οκ και μενα αυτο μου φενεται πολυ) Αλλα ρε φιλε αυτο με την ταυτοτητα.. αν δεν εχεις κατι να κριψεις ειναι ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΚΑΛΟ!!
gk13 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Καλησπέρα παιδιά.'Έχω 30€ στον λογαριασμό μου στην bet365.com και θέλω να κάνω ανάληψη.Η κατάθεση είχε γίνει με paysafe card.Πάω εκεί που λέει ανάληψη και μου λέει: Ο απλούστερος τρόπος για να προχωρήσουμε είναι να σας τηλεφωνήσουμε στο 0030 xxxxxxxxxx και να σας καθοδηγήσουμε στη διαδικασία. Μπορείτε να μου πείτε όλη την διαδικασία για να κάνω την ανάληψη;
newtech Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Καλησπέρα παιδιά.'Έχω 30€ στον λογαριασμό μου στην bet365.com και θέλω να κάνω ανάληψη.Η κατάθεση είχε γίνει με paysafe card.Πάω εκεί που λέει ανάληψη και μου λέει: Ο απλούστερος τρόπος για να προχωρήσουμε είναι να σας τηλεφωνήσουμε στο 0030 xxxxxxxxxx και να σας καθοδηγήσουμε στη διαδικασία. Μπορείτε να μου πείτε όλη την διαδικασία για να κάνω την ανάληψη; Ναι φιλε μου ας σε καλεσουν απλα θα κανουν επιβεβαίωση στοιχειών.
gk13 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Ναι απλά έχω βάλει ως τηλέφωνο το κινητό μου,και όταν πατάω δεν με καλούν ποτέ. Άλλος τρόπος ταυτοποίησης δεν υπάρχει;
idomeneas26 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Ναι απλά έχω βάλει ως τηλέφωνο το κινητό μου' date='και όταν πατάω δεν με καλούν ποτέ.Άλλος τρόπος ταυτοποίησης δεν υπάρχει;[/quote'] Δώσε κάποιο σταθερό τηλέφωνο, νόμιζω ότι σε παίρνουν από Αγγλία
moumias Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Καλησπέρα παιδιά.'Έχω 30€ στον λογαριασμό μου στην bet365.com και θέλω να κάνω ανάληψη.Η κατάθεση είχε γίνει με paysafe card.Πάω εκεί που λέει ανάληψη και μου λέει: Ο απλούστερος τρόπος για να προχωρήσουμε είναι να σας τηλεφωνήσουμε στο 0030 xxxxxxxxxx και να σας καθοδηγήσουμε στη διαδικασία. Μπορείτε να μου πείτε όλη την διαδικασία για να κάνω την ανάληψη; Ακου κολπο που θα κανεις αν εχεις και την καρτα σου στις μεθοδους πληρωμης για να τα παρεις κι ας εχεις κανει καταθεση με paysafe!! θα αλλαξεις τον τροπο πληρωμης σε πιστωτικη καρτα,θα κανεις και καλα καταθεση ενα ποσο που δεν εχεις πχ 20000(δεν πιστευω να εχεις και κανεις κανονικη καταθεση)θα σου βγαλει προβλημα οτι δεν εγινε η καταθεση και μετα πας στην αναληψη και την κανεις και τα λεφτα θα πανε στην καρτα σου κανονικα χωρις να σου λεει οτι θα τα στειλουν σε τραπεζικο λογαριασμο..απλα μπερδευεις το συστημα,σαν να εκανες καταθεση με καρτα απο την αρχη αντι για paysafe..!! εγω θελω να μαθω πως λειτουργουν ολα αυτα τα site...πως γινεται να βλεπουν ολους τους αγωνες? ειναι στο γηπεδο,απο την εταιρια τους μεσω δορυφορου,τηλεορασης? πως κλεινουν τα παιχνιδια οταν μπει goal κλπ τοσο γρηγορα?? πριν 2 χρονια ειχα βρει κολπο,αν ξερετε το ραδιο ειναι πιο γρηγορο της τηλεορασης,η κεραια πιο γρηγορη της δορυφορικης...ακουγα λοιπον ελληνικα παιχνιδια στο ραδιο,ειχα ετοιμα τα πονταρισματα και μολις εμπαινε γκολ πονταρα,πολλες φορες ειχα προλαβει πριν κλεισουν το παιχνιδι και ειχα βγαλει μερικα,τωρα πιο δυσκολα γινεται αλλα σιγουρα σε καποιο site θα πετυχαινει περισσοτερο! αλλες φορες ειχα 2-3 live score ανοιχτα και ελεγε οτι μπηκε γκολ ενω στο στοιχημα οχι και(αλλα μερικες φορες οντως δεν ειχε μπει και εχανα κιολας)..τεσπα,το θεμα ειναι πως τα βλεπουν και κλεινουν,αν ξερουμε αυτο θα βρουμε και τροπο να τους προλαβαινουμε!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα