newtech Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Ναι απλά έχω βάλει ως τηλέφωνο το κινητό μου,και όταν πατάω δεν με καλούν ποτέ. Άλλος τρόπος ταυτοποίησης δεν υπάρχει; Αλαξε το τηλεφωνο σε σταθερο. Ακου κολπο που θα κανεις αν εχεις και την καρτα σου στις μεθοδους πληρωμης για να τα παρεις κι ας εχεις κανει καταθεση με paysafe!! θα αλλαξεις τον τροπο πληρωμης σε πιστωτικη καρτα,θα κανεις και καλα καταθεση ενα ποσο που δεν εχεις πχ 20000(δεν πιστευω να εχεις και κανεις κανονικη καταθεση)θα σου βγαλει προβλημα οτι δεν εγινε η καταθεση και μετα πας στην αναληψη και την κανεις και τα λεφτα θα πανε στην καρτα σου κανονικα χωρις να σου λεει οτι θα τα στειλουν σε τραπεζικο λογαριασμο..απλα μπερδευεις το συστημα,σαν να εκανες καταθεση με καρτα απο την αρχη αντι για paysafe..!! εγω θελω να μαθω πως λειτουργουν ολα αυτα τα site...πως γινεται να βλεπουν ολους τους αγωνες? ειναι στο γηπεδο,απο την εταιρια τους μεσω δορυφορου,τηλεορασης? πως κλεινουν τα παιχνιδια οταν μπει goal κλπ τοσο γρηγορα?? πριν 2 χρονια ειχα βρει κολπο,αν ξερετε το ραδιο ειναι πιο γρηγορο της τηλεορασης,η κεραια πιο γρηγορη της δορυφορικης...ακουγα λοιπον ελληνικα παιχνιδια στο ραδιο,ειχα ετοιμα τα πονταρισματα και μολις εμπαινε γκολ πονταρα,πολλες φορες ειχα προλαβει πριν κλεισουν το παιχνιδι και ειχα βγαλει μερικα,τωρα πιο δυσκολα γινεται αλλα σιγουρα σε καποιο site θα πετυχαινει περισσοτερο! αλλες φορες ειχα 2-3 live score ανοιχτα και ελεγε οτι μπηκε γκολ ενω στο στοιχημα οχι και(αλλα μερικες φορες οντως δεν ειχε μπει και εχανα κιολας)..τεσπα,το θεμα ειναι πως τα βλεπουν και κλεινουν,αν ξερουμε αυτο θα βρουμε και τροπο να τους προλαβαινουμε!! Στο 1 δεν θα το εκανα... αν το κανει κ το παρουν για απατη συμφονα με τους ωρους τους χανει τα λεφτα του το παιδι. 2 Εχουν ατομο στο ματς! Δεν βλεπουν μεσο TV.
gk13 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Θέλω να ρωτήσω και κάτι ακόμα.Για να κάνουμε ανάληψη πρέπει να δώσουμε στοιχεία κάρτας η γίνεται και με τον αριθμό λογαριασμού;Για την bet365.com μιλάω!
moumias Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Αλαξε το τηλεφωνο σε σταθερο. Στο 1 δεν θα το εκανα... αν το κανει κ το παρουν για απατη συμφονα με τους ωρους τους χανει τα λεφτα του το παιδι. 2 Εχουν ατομο στο ματς! Δεν βλεπουν μεσο TV. Καμια απατη,απο το 2009 ως τωρα ετσι το κανω!
newtech Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Θέλω να ρωτήσω και κάτι ακόμα.Για να κάνουμε ανάληψη πρέπει να δώσουμε στοιχεία κάρτας η γίνεται και με τον αριθμό λογαριασμού;Για την bet365.com μιλάω! Αν εχεις κανει καταθεση απο καρτα τοτε πανε σε καρτα. Αν εχεις κανει απο PAYSAFE τοτε ΕΜΒΑΣΜΑ (IBAN)
newtech Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Καμια απατη,απο το 2009 ως τωρα ετσι το κανω! Γενικα καλο ειναι να τηρούμε τους όρους όμως.. και οχι οπως ειπες να "ξεγελάμε" το σύστημα.
moumias Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 δεν ειναι απατη,σιγα μην περιμενουμε με μια paysafe των 10 ευρω να βγαλουμε τα 125 που ζητανε για να κανουμε αναληψη μεσω λογαριασμου! και ασε που και για μονο την πρωτη αναληψη δεν σε χρεωνουν,αμα κανεις παραπανω μεσα στο μηνα στο λογαριασμο σε χρεωνουν 15 ευρω περιπου...οποτε καντε αυτο που σας λεω!!! 3 χρονια το κανω!
newtech Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 δεν ειναι απατη,σιγα μην περιμενουμε με μια paysafe των 10 ευρω να βγαλουμε τα 125 που ζητανε για να κανουμε αναληψη μεσω λογαριασμου! και ασε που και για μονο την πρωτη αναληψη δεν σε χρεωνουν,αμα κανεις παραπανω μεσα στο μηνα στο λογαριασμο σε χρεωνουν 15 ευρω περιπου...οποτε καντε αυτο που σας λεω!!! 3 χρονια το κανω! 125?? Για αυτο λεω.. η καρτα ή Moneybookers
moumias Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 εγω απλα λεω οτι αμα κανεις καταθεση στην 365 με paysafe μετα σου λεει 125 να τα κανεις για να τα τραβηψεις στον τραπεζικο λογαριασμο,εγω κανω αυτο το κολπο που εγραψα και 30-40 ευρω να βγαλω μου τα βαζουν στην καρτα!! 125?? Για αυτο λεω.. η καρτα ή Moneybookers 1000 ευρω ε???? πες κανενα στανταρ και σε μας!!!!! αυτο το 1 λεπτο γιατι δε φευγει δεν ξερω!!!
newtech Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 εγω απλα λεω οτι αμα κανεις καταθεση στην 365 με paysafe μετα σου λεει 125 να τα κανεις για να τα τραβηψεις στον τραπεζικο λογαριασμο,εγω κανω αυτο το κολπο που εγραψα και 30-40 ευρω να βγαλω μου τα βαζουν στην καρτα!! 1000 ευρω ε???? πες κανενα στανταρ και σε μας!!!!! αυτο το 1 λεπτο γιατι δε φευγει δεν ξερω!!! Γενικα με PAYSAFE δεν παιζω. Το ενα λεπτο το εχω παντα μεσα να μην εχω 0 balanced account. Δεν εχω σταταρ φιλε μου. Οτι εχω τα εχω στην σελιδα μου.
Centurion Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Εγώ έκανα κατάθεση μέσω προπληρωμένης κάρτας και μου βγάζει μίνιμουμ ανάληψη 125 ευρώ. Σε άλλη εταιρία που είμαι τραβάω και λιγότερα. Δεν μου αρέσει αυτό πάντως γιατί σε αναγκάζουν να παίζεις περισσότερο και ως γνωστόν η διάρκεια σκοτώνει τον παίχτη. Γενικά οι όροι στις εταιρίες αυτές είναι εναντίον του παίχτη.
moumias Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Εγώ έκανα κατάθεση μέσω προπληρωμένης κάρτας και μου βγάζει μίνιμουμ ανάληψη 125 ευρώ. Σε άλλη εταιρία που είμαι τραβάω και λιγότερα. Δεν μου αρέσει αυτό πάντως γιατί σε αναγκάζουν να παίζεις περισσότερο και ως γνωστόν η διάρκεια σκοτώνει τον παίχτη. Γενικά οι όροι στις εταιρίες αυτές είναι εναντίον του παίχτη. κανε αυτο που εχω γραψει τωρα να δεις πως θα φυγουν αμεσως!!
Luxx Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Ακου κολπο που θα κανεις αν εχεις και την καρτα σου στις μεθοδους πληρωμης για να τα παρεις κι ας εχεις κανει καταθεση με paysafe!! θα αλλαξεις τον τροπο πληρωμης σε πιστωτικη καρτα,θα κανεις και καλα καταθεση ενα ποσο που δεν εχεις πχ 20000(δεν πιστευω να εχεις και κανεις κανονικη καταθεση)θα σου βγαλει προβλημα οτι δεν εγινε η καταθεση και μετα πας στην αναληψη και την κανεις και τα λεφτα θα πανε στην καρτα σου κανονικα χωρις να σου λεει οτι θα τα στειλουν σε τραπεζικο λογαριασμο..απλα μπερδευεις το συστημα,σαν να εκανες καταθεση με καρτα απο την αρχη αντι για paysafe..!! εγω θελω να μαθω πως λειτουργουν ολα αυτα τα site...πως γινεται να βλεπουν ολους τους αγωνες? ειναι στο γηπεδο,απο την εταιρια τους μεσω δορυφορου,τηλεορασης? πως κλεινουν τα παιχνιδια οταν μπει goal κλπ τοσο γρηγορα?? πριν 2 χρονια ειχα βρει κολπο,αν ξερετε το ραδιο ειναι πιο γρηγορο της τηλεορασης,η κεραια πιο γρηγορη της δορυφορικης...ακουγα λοιπον ελληνικα παιχνιδια στο ραδιο,ειχα ετοιμα τα πονταρισματα και μολις εμπαινε γκολ πονταρα,πολλες φορες ειχα προλαβει πριν κλεισουν το παιχνιδι και ειχα βγαλει μερικα,τωρα πιο δυσκολα γινεται αλλα σιγουρα σε καποιο site θα πετυχαινει περισσοτερο! αλλες φορες ειχα 2-3 live score ανοιχτα και ελεγε οτι μπηκε γκολ ενω στο στοιχημα οχι και(αλλα μερικες φορες οντως δεν ειχε μπει και εχανα κιολας)..τεσπα,το θεμα ειναι πως τα βλεπουν και κλεινουν,αν ξερουμε αυτο θα βρουμε και τροπο να τους προλαβαινουμε!! Και εμενα μου κανει εντυπωση αυτο με το Live στοιχημα, καθως και πως αλλαζουν ταυτοχρονα τις αποδοσεις σε τοσα πολλα σημεια. Επισης πολλες φορες το συστημα μπερδευεται, πχ ενω ειχε την μπαρτσελονα να βαλει 1 γκολ στο ημιχρονο αποδοση στο 1.20, ξαφνικα πηγε στο 5! Το επαιξα κατευθειαν, και ενω μπηκε κανονικα το στοιχημα και εβαλε και γκολ, στο τελος του αγωνα εγραψε, οτι το στοιχημα ειναι ακυρο..
moumias Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Και εμενα μου κανει εντυπωση αυτο με το Live στοιχημα, καθως και πως αλλαζουν ταυτοχρονα τις αποδοσεις σε τοσα πολλα σημεια. Επισης πολλες φορες το συστημα μπερδευεται, πχ ενω ειχε την μπαρτσελονα να βαλει 1 γκολ στο ημιχρονο αποδοση στο 1.20, ξαφνικα πηγε στο 5! Το επαιξα κατευθειαν, και ενω μπηκε κανονικα το στοιχημα και εβαλε και γκολ, στο τελος του αγωνα εγραψε, οτι το στοιχημα ειναι ακυρο.. ε αυτες τις αποδοσεις οκ λογικο να τις δουν,ακου ραδιο τα ελληνικα,αν παιζεις κορνερ γυρω στο 35 και μετα δινει καλες αποδοσεις για ακριβως η over,εχε τα πονταρισματα ετοιμα και μολις πει ο σχολιαστης κορνερ πονταρε,κανει 4-5 δευτερολεπτα και πολλες φορες θα προλαβεις και θα βγαλεις ενα μεροκαματο!!
newtech Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 ε αυτες τις αποδοσεις οκ λογικο να τις δουν,ακου ραδιο τα ελληνικα,αν παιζεις κορνερ γυρω στο 35 και μετα δινει καλες αποδοσεις για ακριβως η over,εχε τα πονταρισματα ετοιμα και μολις πει ο σχολιαστης κορνερ πονταρε,κανει 4-5 δευτερολεπτα και πολλες φορες θα προλαβεις και θα βγαλεις ενα μεροκαματο!! Πλέων Η επικύρωση του στοιχηματως απο την ωρα που θα πατήσεις πονταρισμα παιρνει 5-10 δευτερα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα