Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οντως! Το εμαθαν το κολπο!

τιποτα δεν εμαθαν,παναιτωλικος-ατρομητος προλαβα κορνερ εγω ακουγωντας ραδιο..και τα δευτερολεπτα ειναι περιπου 6-7,δεν πετυχαινει παντα αλλα εγω το κανω οποτε εχει ελληνικα παιχνιδια,1 στις 4 περιπου θα πιασει,αμα επιανε παντα θα ειχαμε πλουτισει! ο τροπος αναληψης παντως που εχω γραψει ισχυει!!! δεν πιστευω να δουλευει απο δω κανεις σε καμια τετοια εταιρεια ε??? αστε μας να βγαλουμε κανενα φραγκο!!

• Απαντ. 83
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ρε παιδιά είχα κάνει κατάθεση στην Bet365.com με paysafe και τώρα που πάω να πάρω τα κέρδη μου λέει ελάχιστο ποσό ανάληψης είναι 125€.Τι μπορώ να κάνω;

Αν κάνω κατάθεση 5€ μέσο χρεωστικής κάρτας,μετά θα μπορέσω να κάνω ανάληψη όλου του ποσού μου(40€);

Δημοσ.

Ρε παιδιά είχα κάνει κατάθεση στην Bet365.com με paysafe και τώρα που πάω να πάρω τα κέρδη μου λέει ελάχιστο ποσό ανάληψης είναι 125€.Τι μπορώ να κάνω;

Αν κάνω κατάθεση 5€ μέσο χρεωστικής κάρτας,μετά θα μπορέσω να κάνω ανάληψη όλου του ποσού μου(40€);

Φιλε μου αφου εχεις χρεωστικη γιατι απο την αρχη δεν εβαλες χρεωστικη..

Λογικα ναι.

Εγω καταθεση μεσω Moneybookers Κανω κ τελος.

Δημοσ.

πηγαινε καταθεση και αλλαξε τον τροπο πληρωμης σε πιστωτικη,κανε μια καταθεση και καλα ενα ποσο που δεν εχεις,θα σου βγαλει οτι υπηρξε προβλημα,μετα πηγαινε αναληψη και θα πανε τα λεφτα στην καρτα σου!

Δημοσ.

Σίγουρα παίζει αυτό moumias;Ελπίζω να μην έχω προβλήματα μετά...........

2 χρονια το κανω,ουτε κλεβεις ουτε τιποτα,απλα ειναι σαν να εκανες καταθεση με καρτα οποτε τα λεφτα θα πανε εκει!

Δημοσ.

Πως πονταρω στην bet365!! Δε με αφηνει να συνδιασω παραπανω απο 2 αγωνες σε ενα δελτιο!

Ακυρο, το βρηκα..

Δημοσ.

2 χρονια το κανω,ουτε κλεβεις ουτε τιποτα,απλα ειναι σαν να εκανες καταθεση με καρτα οποτε τα λεφτα θα πανε εκει!

ΣΑΝ! ρε φιλε.. δεν κλεβεις δεν ειπε κανεις κατι τετοιο.. παρακαμπτεις το σύστημα και τους όρους. Στο φιναλε αφου εχεις καρτα βαλτα με καρτα! Η κανε Moneybookers

Δημοσ.

Στην bet365 στο live, εχει επιλογη για στοιχημα γκολ σε εξελιξη.

Πχ λεει τρεχον σκορ 0-0, over 1,5 1.87 αποδοση

ενω το over 1,5 εχει 1.80 αποδοση

Ποια η διαφορα;

Δημοσ.

Στην bet365 στο live, εχει επιλογη για στοιχημα γκολ σε εξελιξη.

Πχ λεει τρεχον σκορ 0-0, over 1,5 1.87 αποδοση

ενω το over 1,5 εχει 1.80 αποδοση

Ποια η διαφορα;

Ειναι το ιδιο ακριβος φιλε μου..

Απλα το ενα ειναι ασιατικη αγωρα και το αλλο ευρωπαϊκή :)

Οπως θα δεις πχ διαφορα σε μερικα οπως...

DNB κ HANDICAP 0 (το ιδιο πραγμα αλλη αποδοση)

European Handicap -1 , Asian handicap -1.5 (το ιδιο πραγμα αλλη αποδοση)

κτλ

Απλα τσιμπας την μεγαλητερη :)

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπερα παιδια! Μια απορια και απο μενα. Ειμαι 19 χρονων και εκανα λογαριασμο στην bet365 στο ονομα του πατερα μου (με την αδεια του φυσικα), διοτι το οριο ηλικιας για εγγραφη ειναι 21 χρονων. Καναμε την ταυτοποιηση και με το διαβατηριο και με τον Κωδικο Ταχυδρομικης Επικυρωσης (διπλη ταυτοποιηση :P ).

Η πρωτη καταθεση ηταν με paysafe. Δευτερη καταθεση καναμε μεσω χρεωστικης καρτας η οποια ειναι στο ονομα μου και την δεχτηκε. Βαλαμε 50 ευρω και τα φτασαμε 1,150. Υστερα πατησα να κανω αναληψη. Καθως το εψαχνα το θεμα διαβασα οτι η καταθεση με χρωστικη πρεπει να γινει απο καρτα με το ονομα του πρωτου χρηστη (του πατερα μου). :confused:  Μετα διαβασα αυτο "Εάν έχετε καταθέσει με χρεωστική κάρτα, όλες οι αναλήψεις σας θα προωθούνται στην ίδια πιστωτική κάρτα όταν αυτό το επιτρέπει ο εκδότης της κάρτας." Η καρτα ειναι χρεωστικη της Πειραιως. Υπαρχει περιπτωση να μην παρω ΠΟΤΕ τα χρηματα; Δεν ειναι και λιγα...

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια! Μια απορια και απο μενα. Ειμαι 19 χρονων και εκανα λογαριασμο στην bet365 στο ονομα του πατερα μου (με την αδεια του φυσικα), διοτι το οριο ηλικιας για εγγραφη ειναι 21 χρονων. Καναμε την ταυτοποιηση και με το διαβατηριο και με τον Κωδικο Ταχυδρομικης Επικυρωσης (διπλη ταυτοποιηση :P ).

Η πρωτη καταθεση ηταν με paysafe. Δευτερη καταθεση καναμε μεσω χρεωστικης καρτας η οποια ειναι στο ονομα μου και την δεχτηκε. Βαλαμε 50 ευρω και τα φτασαμε 1,150. Υστερα πατησα να κανω αναληψη. Καθως το εψαχνα το θεμα διαβασα οτι η καταθεση με χρωστικη πρεπει να γινει απο τον πρωτο χρηστη (τον πατερα μου). :confused:  Μετα διαβασα αυτο "Εάν έχετε καταθέσει με χρεωστική κάρτα, όλες οι αναλήψεις σας θα προωθούνται στην ίδια πιστωτική κάρτα όταν αυτό το επιτρέπει ο εκδότης της κάρτας." Η καρτα ειναι χρεωστικη της Πειραιως. Υπαρχει περιπτωση να μην παρω ΠΟΤΕ τα χρηματα. Δεν ειναι και λιγα...

Καλησπερα φιλε μου Μια χαρα θα τα παρεις τα λεφτα σου.. Γιατι να μην τα παρεις?

Στην καρτα σου θα σταλουν

Δημοσ.

Μακαρι να ειναι ετσι newtech. Και εγω το ελπιζω αυτο αλλιως δεν θα την δεχοταν απο την αρχη την καρτα στην καταθεση. Αναμενουμε λοιπον 2-5 εργασιμες. Θα σας ενημερωσω τι εγινε. 

Δημοσ.

Μακαρι να ειναι ετσι newtech. Και εγω το ελπιζω αυτο αλλιως δεν θα την δεχοταν απο την αρχη την καρτα στην καταθεση. Αναμενουμε λοιπον 2-5 εργασιμες. Θα σας ενημερωσω τι εγινε. 

Μα γιατι να μην δεχτει την καταθεση? Απο την στιγμη που η καρτα ειχε χρηματα.

Paysafe δεν μπορει να σου δωσει.. αν δεν ειχες καρτα θα σου ελεγε λογαριασμο. Απο την στιγμη που εβαλες καρτα ολα τα χρήματα θα πανε εκει. Αν γράφει οτι έγινε η ανάληψη τοτε ολα οκ. (το μονο θεμα που ισως ειχες να σου ζητούσαν να τους έδινες μια φοτοτυπια της καρτας.. αλλα αφου δεν ολα καλα).

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...