achatzi Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 Καλημέρα Έχω αυτές τις δύο κάρτές δικτύου και προσπαθώ να τις κάνω να δουλέψουν σε Windows 7. Δεν μπορώ να συνδεθώ στο δίκτυο (μου βγάζει μήνυμα: "Windows where unable to connect to XXXXX") και αν κατά τύχη συνδεθούν δεν έχω Internet ή έχω ταχύτητες 2-3kbps και φυσικά δεν ανοίγουν οι σελίδες με τίποτα. Αν κάποιος έχει κάποια εμπειρία με καμία από αυτές τις κάρτες και κατάφερε να τις κάνει να δουλέψουν σε Windows 7 ας μου δώσει τα φώτα του. Ευχαριστώ πολύ
thanos_z Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2009 Έχω το ιδιο προβλημα με τις ιδιες ακριβως καρτες και windows 7 32 bit. Με τι drivers κατάφερες να συνδεθείς, εστω και με χάλια ταχύτητες; Με την ASUS έβλεπα δίκτυα, αλλά δε μπορούσα να συνδεθώ. Τη Netgear το συστημά μου την έβλεπε σαν ελεγκτή Ethernet......
thanos_z Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2009 Μετά από επίπονες προσπάθειες, βρήκα λυση για τη Netgear απο την εξής διεύθυνση http://sites.google.com/site/wg311v3/wg311v3-working-in-windows-7 Καλη τύχη
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.