lithros Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2002 Ti kanei enas albanos sto theatro ???......... Perimeno apantiseis - protaseis? H apantisi se 2 ores. Elpizo na min einai palio to anekdoto.
Edgar Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2002 giati den to egrafes sto: "Ένας τύπος παίρνει κάθε πρωί το λεωφορείο ..." ? oso gia tin apantisi den ksero
lithros Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2002 Μέλος Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2002 PIGE NA KLEPSEI TIN PARASTASH. Hope you liked it.
lithros Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2002 Μέλος Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2002 Kai ego to brika to idio diaskedastiko. eixa pesei kato otan mou to eipan.
Anonymous Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2002 poli kalo..aristoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
Anonymous Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2002 Ένας τροχονόμος σταματάει μια ξανθιά οδηγό. -Το δίπλωμά σας παρακαλώ. -Τι είναι αυτό; Ρωτάει εκείνη. -Την άδεια κυκλοφορίας παρακαλώ. -Τι είναι αυτό; Ξαναρωτά. -Τό ασφαλιστήριο παρακαλώ. -Τι είναι αυτό; Ρωτάει πάλι. -Ούτε αυτό ξέρετε; Μήπως ξέρετε τι είναι αυτό; της λέει θυμωμένος και δείχνει το αποκάτω του. -Αχ πάλι αλκοτέστ θα κάνω;!!!
Anonymous Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2002 Πάει ο Αϊ Βασίλης σε τρία αδέλφια για να τα ρωτήσει τι Χριστουγεννιάτικο δώρο θέλουν. Πάει λοιπόν στον πρώτο και τον ρωτάει τι θέλει και αυτός του απαντάει: "Θέλω μια Porsche κάμπριο, διθέσια, τούρμπο με ΑΒS και αερόσακους." -"Ναι παιδί μου..." Ο Αϊ Βασίλης το σημειώνει και πάει στο δεύτερο για να του κάνει την ίδια ερώτηση. Ο δεύτερος του λέει: - "Εγώ θέλω μια Πόρσε Καρρέρα, κόκκινη με αεροτομή, αερόσακους και ABS.-"Ότι πεις..." Ο Αϊ Βασίλης το σημειώνει πάει και στον τρίτο και του κάνει την ίδια ερώτηση. Ο τρίτος του λέει: - "Ξέρεις Αϊ Βασίλη, όταν ήμουν μικρός είχα ένα ατύχημα και... έχασα το αριστερό μου αρ***ι. Θέλω λοιπόν ένα αρ***ι." Τότε βλέπει τον Αϊ Βασίλη να σημειώνει μια Πόρσε. Αμέσως του λέει: - "Μα Δε θέλω Πόρσε, ένα αρ***ι θέλω!" Και ο Αϊ Βασίλης του απαντά: - "Γιατί.....Οι άλλοι τι νομίζεις ότι θα πάρουν;"
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2002 Μην ξεκινάτε και δεύτερο με ανέκδοτα, γράψτε στο 'Ένας τύπος πέρνει το λεωφορείο'
lithros Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2002 Μέλος Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2002 To teleftaio an kai palio paramenei poli kalo.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.