Προς το περιεχόμενο

Sony Vaio & Win 7

mikelamar

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θελω να ρωτησω οσους εχουν δοκιμασει το Upgrade kit Win 7 σε laptop SonyVaio, σε περιπτωση που διαβασαν τις οδηγιες εγκαταστασης.

Τι νοημα εχει το 3ο βημα του Οδηγου που ζηταει να κανει απεγκατασταση χειροκινητα, καποια συγκεκριμενα προγραμματα, πριν βαλουμε το 2ο DVD και ξεκινησει η εγκατασταση;

Αν μπορει καποιος σε παρακαλω να μου εξηγησει το λογο ετσι με απλα λογια. Ευχαριστω.

Δημοσ.

Εξαρταται απο τα προκαθορισμένα προγράμματα που είχες πριν ξεκινησεις την εγκατασταση και τα οποια μπορεις να εγκαταστησεις μετά γιατι γινονται αλλαγες στο Μητρώο, απο εκει και περα μπορει να φυγουν και εφαρμογες που έχεις βαλει μόνος σου τους τελευταίους μήνες. Κανονικά πάντως δεν εχω διαβασει πουθενά ότι μετά απο αναβαθμιση χρειαζεται να αφαιρεσεις κατι...

Δημοσ.

Τι νοημα εχει το 3ο βημα του Οδηγου που ζηταει να κανει απεγκατασταση χειροκινητα, καποια συγκεκριμενα προγραμματα, πριν βαλουμε το 2ο DVD και ξεκινησει η εγκατασταση;

Αν μπορει καποιος σε παρακαλω να μου εξηγησει το λογο ετσι με απλα λογια. Ευχαριστω.

Πολύ πιθανό οι συγκεκριμένες εκδόσεις των προγραμμάτων που είναι εγκατεστημένα στον υπολογιστή σου να έχουν ασυμβατότητα με τα windows 7 και γι' αυτο σου ζητάει χειροκίνητη απεγκατάσταση.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...