mikelamar Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 Θελω να ρωτησω οσους εχουν δοκιμασει το Upgrade kit Win 7 σε laptop SonyVaio, σε περιπτωση που διαβασαν τις οδηγιες εγκαταστασης. Τι νοημα εχει το 3ο βημα του Οδηγου που ζηταει να κανει απεγκατασταση χειροκινητα, καποια συγκεκριμενα προγραμματα, πριν βαλουμε το 2ο DVD και ξεκινησει η εγκατασταση; Αν μπορει καποιος σε παρακαλω να μου εξηγησει το λογο ετσι με απλα λογια. Ευχαριστω.
21century Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 Εξαρταται απο τα προκαθορισμένα προγράμματα που είχες πριν ξεκινησεις την εγκατασταση και τα οποια μπορεις να εγκαταστησεις μετά γιατι γινονται αλλαγες στο Μητρώο, απο εκει και περα μπορει να φυγουν και εφαρμογες που έχεις βαλει μόνος σου τους τελευταίους μήνες. Κανονικά πάντως δεν εχω διαβασει πουθενά ότι μετά απο αναβαθμιση χρειαζεται να αφαιρεσεις κατι...
panos2000gr Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 Τι νοημα εχει το 3ο βημα του Οδηγου που ζηταει να κανει απεγκατασταση χειροκινητα, καποια συγκεκριμενα προγραμματα, πριν βαλουμε το 2ο DVD και ξεκινησει η εγκατασταση; Αν μπορει καποιος σε παρακαλω να μου εξηγησει το λογο ετσι με απλα λογια. Ευχαριστω. Πολύ πιθανό οι συγκεκριμένες εκδόσεις των προγραμμάτων που είναι εγκατεστημένα στον υπολογιστή σου να έχουν ασυμβατότητα με τα windows 7 και γι' αυτο σου ζητάει χειροκίνητη απεγκατάσταση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.