Προς το περιεχόμενο

Διαθέσιμη για κατέβασμα η δοκιμαστική έκδοση του Microsoft Office 2010


Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δεν βλέπω ουσιώδεις διαφορές από το 2007.Αλλά η microsoft παράγει και πρέπει εμείς να καταναλώσουμε.

 

για τωρα τουλαχιστον, δεν υπαρχει λογος να κανεις αναυαθμηση πανο κατο το ειδιο ειναι

απλα βγαζει οπως ειπες

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντ. 49
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Ε όχι!

Την Παρασκευή λήγει η προθεσμία για μια επιδότηση, θα κάνω αίτηση για το Office 2007 μεταξύ των άλλων, και τώρα βγαίνει το 2010; Μέχρι να εγκριθεί (αν εγκριθεί) η επιδότηση και να αγοράσω το 2007 θα έχει κυκλοφορήσει το 2010.

 

Ζήτα να πάρεις το 2007 μαζί με Software Assurance (για τα επόμενα 2 χρόνια ότι καινούριο βγαίνει σε Office θα το έχεις δωρεάν)... θα δώσεις και κάτιπαραπάνω αλλά θα είσαι ήσυχος.... ούτως η άλλως το κράτος θα στο πληρώσει .... :)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 2 εβδομάδες αργότερα...
  • 3 εβδομάδες αργότερα...

Όπως ανακοίνωσε πριν λίγο η Microsoft Hellas, η καινούργια έκδοση του Office 2010 είναι πλέον διαθέσιμη για downloading από την επίσημη σελίδα της εταιρίας. Όπως είναι φυσικό, το Office 2010 είναι ακόμα σε Beta έκδοση, με τους χρήστες οι οποίοι θα επιλέξουν την “αναβάθμιση” να έχουν τη δυνατότητα να δοκιμάσουν πρώτοι το νέο παιδί των Office εντελώς δωρεάν μέχρι το τον ερχόμενο Οκτώβριο. Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση της εταιρίας “Με τη λήξη της άδειας λειτουργίας της συγκεκριμένης δοκιμαστικής έκδοσης τον προσεχή Οκτώβριο, οι χρήστες, εφόσον επιθυμούν να παρατείνουν τη χρήση του προϊόντος, θα μπορούν να προχωρήσουν σε αγορά της τελικής έκδοσης.”

 

Tα Office 2010 Beta περιλαμβάνουν τα γνωστά σε όλους Word, Excel, Power Point, Outlook, Access και OneNote αλλά και τα Publisher, InfoPath, Communicator και SharePoint Workspace

 

 

 

 

Link.png Site: Download

Source.png Πηγή: away.gr

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το προϊόν θα διατεθεί στη διεθνή αγορά εντός του έτους

 

 

Στη διάθεση του κοινού θα είναι μέχρι τον Οκτώβριο του 2010 η δοκιμαστική (beta) έκδοση του Office 2010, της νέας σουίτας εφαρμογών γραφείου της Microsoft.

 

Όσοι επιθυμούν να γνωρίσουν και να εξοικειωθούν με τις καινοτομίες του νέου προϊόντος, το οποίο θα διατεθεί στη διεθνή αγορά εντός του έτους, μπορούν ήδη να την κατεβάσουν μέσω της ηλεκτρονικής διεύθυνσης www.microsoft.com/office/2010, όπως ανακοίνωσε η Microsoft Ελλάς.

 

Με τη λήξη της άδειας λειτουργίας της συγκεκριμένης δοκιμαστικής έκδοσης τον προσεχή Οκτώβριο, οι χρήστες, εφόσον επιθυμούν να παρατείνουν τη χρήση του προϊόντος, θα μπορούν να προχωρήσουν σε αγορά της τελικής έκδοσης.

 

Το Office 2010 ενσωματώνει νέες λειτουργίες που προσφέρουν επιπλέον δυνατότητες στο χρήστη των εφαρμογών γραφείου, διασφαλίζοντας την καλύτερη συνεργασία μεταξύ υπολογιστή, κινητού τηλεφώνου και διαδικτύου.

 

Διαθέσιμα προς δοκιμή είναι και τα προϊόντα SharePoint Server 2010, Project 2010, Visio 2010, Office Web Apps για επιχειρήσεις και Office Mobile 2010

 

Οι δοκιμαστικές εκδόσεις των προαναφερθέντων προϊόντων διατίθενται σε επτά συνολικά γλώσσες (αγγλικά, ισπανικά, ιαπωνικά, κινεζικά, ρωσικά, γαλλικά και γερμανικά), το μεγαλύτερο αριθμό γλωσσών μέχρι σήμερα σε πρόγραμμα δοκιμαστικών εκδόσεων του Office, κίνηση που στοχεύει στη μεγαλύτερη δυνατή συμμετοχή κόσμου στη διαδικασία σχεδιασμού και ανάπτυξης των νέων προϊόντων.

 

Source.png Πηγή: skai.gr

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ανακοινώθηκαν οι τιμές

 

Office_2010_pricing.jpg

 

  • Professional - $499 boxed, $349 for product key
  • Professional Academic - $99 boxed only
  • Home and Student - $149 boxed, $119 for product key
  • Home and Business - $279 boxed, $199 for product key

 

Source.png Πηγή: neowin.net

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...