lak10 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 παιδια θελω να μου πειτε καποιο προγραμμα σαν το dvd shrink χωρια απο dvd fab,clone dvd, convertx to dvd. Εχω καποιο προβλημα με το dvd fab. στο φορητο dvd της αδερφης μου δεν εμφανιζονται οι υποτιτλοι. ενω στo ps3 φαινονται κανονικα. Φυσικα κανω copy μονο την main movie. Εχθες παιδεμονουν να γραψω το yes man επελεγα main movie απο το dvd shrink αλλα υποτιτλους δεν εβλεπα
micos000 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 Με ποιό πρόγραμμα κάνεις την αναπαραγωγή στο laptop; Σε όλα τα προγράμματα αναπαραγωγής που υποστηρίζουν dvd mode έχουν επιλογή για προβολή υπότιτλων. Δοκίμασε με το VLC Player και κάνε διπλό κλικ στο VIDEO_TS.IFO αρχείο. Μετά από το μενού Βίντεο->Subtitle Track μπορείς να επιλέξεις τους ανάλογους υπότιτλους για προβολή. Το Shrink, αν και αξιόλογο πρόγραμμα δεν έχει την δυνατότητα ξεκλειδώματος των καινούργιων ταινιών. Μπορείς να κάνεις το decrypt με το DVDfab decrypter (την δωρεάν έκδοση) και με το shrink σε ReAuhor mode να κρατήσεις μόνο το main movie. Μου φαίνεται περίεργο πάντως, που μπορείς να εξάγεις την ταινία και δεν σου εμφανίζει υπότιτλους. Τελειώνει κανονικά η decrypt, σου δίνει την πλήρη διάταξη όπως παρακάτω; VIDEO_TS.BUP VIDEO_TS.IFO VTS_01_0.BUP VTS_01_0.IFO VTS_01_1.VOB .....
lak10 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2009 Με ποιό πρόγραμμα κάνεις την αναπαραγωγή στο laptop;Σε όλα τα προγράμματα αναπαραγωγής που υποστηρίζουν dvd mode έχουν επιλογή για προβολή υπότιτλων. Δοκίμασε με το VLC Player και κάνε διπλό κλικ στο VIDEO_TS.IFO αρχείο. Μετά από το μενού Βίντεο->Subtitle Track μπορείς να επιλέξεις τους ανάλογους υπότιτλους για προβολή. Το Shrink, αν και αξιόλογο πρόγραμμα δεν έχει την δυνατότητα ξεκλειδώματος των καινούργιων ταινιών. Μπορείς να κάνεις το decrypt με το DVDfab decrypter (την δωρεάν έκδοση) και με το shrink σε ReAuhor mode να κρατήσεις μόνο το main movie. Μου φαίνεται περίεργο πάντως, που μπορείς να εξάγεις την ταινία και δεν σου εμφανίζει υπότιτλους. Τελειώνει κανονικά η decrypt, σου δίνει την πλήρη διάταξη όπως παρακάτω; VIDEO_TS.BUP VIDEO_TS.IFO VTS_01_0.BUP VTS_01_0.IFO VTS_01_1.VOB ..... ναι τελειωνει κανονικα
micos000 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2009 Θα ήθελα να μας πεις και με ποιο πρόγραμμα κάνεις την αναπαραγωγή και αν δοκίμασες με το VLC ή το KMplayer.
lak10 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2009 Θα ήθελα να μας πεις και με ποιο πρόγραμμα κάνεις την αναπαραγωγή και αν δοκίμασες με το VLC ή το KMplayer. στο pc με το media player classic
micos000 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2009 Στο MPC, πήγαινε στο μενού File-OpenDVD και επέλεξε τον φάκελο με το ριπαρισμένο dvd. Μετά, από το μενού Navidate-Subtitle Language-Enable θα πρέπει να μπορείς να ενεργοποιήσεις τους υπότιτλους. Κανονικά θα πρέπει τώρα να ενεργοποιηθούν. Η επιλογή Play-Subtitles δεν λειτουργεί με τα dvd, είναι μόνο για εξωτερικούς υπότιτλους σε αρχεία βίντεο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.