Προς το περιεχόμενο

Eξαγωγη ηχου απο avi

Nik0s

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια,

Εχω κατεβασει απο το youtube 20 videakia se avi format απο τα οποια θελω να κανω extract to audio και μετα μετατροπη σε καποιο φορμα για να παιζει σε player αυτοκινητου.

Τι free προγραμματα χρειαζομαι για την μετρατοπη παιδια? (mp3 δεν παιζει το αυτοκινητο)

Δημοσ.

Το θέμα μεταφέρεται εδώ από την ενότητα Software. Παρακαλώ πριν να ανοίξετε νέο θέμα, να ελέγχετε τις περιγραφές της κάθε ενότητας στην κεντρική σελίδα του forum ώστε να επιλέγετε αυτήν που είναι καταλληλότερη για να φιλοξενήσει το θέμα σας.

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

ε ευχαριστω παρα πολυ αλλα μολςι διαπιστωσα οτι to youtube video downloader δεν μου τα μετετρεψε σε avi αλλα απλα τα κατεβασε και τα αφησε ως flv.

τωρα πως κανω την μετατροπη?

και επισης για να παιξεισ το αυτοκινητο σε τι μορφη πρεπει να μετατραπει ο ηχος που θα αποσπαστει?

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 20:00 ----------

πισης το virtualdubmod δεν τρεχει στα 7αρια γιατι λεει λειπει το αρχειο corona.dll

Δημοσ.
Καλησπερα παιδια,

Εχω κατεβασει απο το youtube 20 videakia se avi format απο τα οποια θελω να κανω extract to audio και μετα μετατροπη σε καποιο φορμα για να παιζει σε player αυτοκινητου.

Τι free προγραμματα χρειαζομαι για την μετρατοπη παιδια? (mp3 δεν παιζει το αυτοκινητο)

Κοίταξε, μήπως σε βοηθήσει το πρόγραμμα ''AoA Audio Extractor''

Θα το βρεις εδώ

Δημοσ.

με αυτο εδω το προγραμμα μπορεις να κατεβασεις τον ηχο απο το youtube σε μορφη mp3.

ειναι πολυ απλο στη χρηση του και εχει και οδηγιες.

αν δεν εχεις mp3 player στο αυτοκινητο μπορεις να τα μετατρεψεις σε audiocd απο το nero.

http://www.dvdvideosoft.com/products/dvd/Free-YouTube-to-MP3-Converter.htm

Δημοσ.
με αυτο εδω το προγραμμα μπορεις να κατεβασεις τον ηχο απο το youtube σε μορφη mp3.

ειναι πολυ απλο στη χρηση του και εχει και οδηγιες.

αν δεν εχεις mp3 player στο αυτοκινητο μπορεις να τα μετατρεψεις σε audiocd απο το nero.

http://www.dvdvideosoft.com/products/dvd/Free-YouTube-to-MP3-Converter.htm

ευχαριστω πολυ. αν δεν εχω το νερο τι γινεται? imgburn χρησιμοποιω γιαυτο

Δημοσ.
ε ευχαριστω παρα πολυ αλλα μολςι διαπιστωσα οτι to youtube video downloader δεν μου τα μετετρεψε σε avi αλλα απλα τα κατεβασε και τα αφησε ως flv.

Παραθέτω από παλαιότερο μήνυμά μου:

Αν έχετε κατεβασμένο το video από το YouTube - ή άλλη παρόμοια υπηρεσία - στο δίσκο σας στην αρχική μορφή του (FLV), αρκεί να το ανοίξετε με το δωρεάν FLV Extract ώστε να κάνετε extract το audio track σε ξεχωριστό αρχείο, χωρίς επανακωδικοποίηση και την απώλεια ποιότητας που αυτή συνεπάγεται.

Σημείωση: Το FLV Extract απαιτεί το Microsoft .NET Framework v2 για να τρέξει.

Δημοσ.

Είναι από τα παλιά Radio-CD που παίζουν μόνο AudioCD; Πιο καινούριο Radio-CD, που παίζει και δισκάκια DataCD με MP3; Είναι από τα πολύ φρέσκα, με USB θύρα που παίζουν MP3 (και ίσως και M4A); Δεν είναι στάνταρ αυτά τα πράγματα, θα πρέπει να ανατρέξεις στην τεκμηρίωση του συγκεκριμένου μοντέλου.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...