mariospavlos Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2009 Αν γινετε μπορουμε να μαζεψουμε εδω ολα τα site απο κινα που δεν ειναι fake για να μπορουμε να αγορασουμε ρουχα αλλα replices απο μαρκες??? αν καποιος εχει αγορασει απο καποιο τετοιο καταστημα ας δωσει το url ..
isay Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2009 Αν γινετε μπορουμε να μαζεψουμε εδω ολα τα site απο κινα που δεν ειναι fake για να μπορουμε να αγορασουμε ρουχα αλλα replices απο μαρκες??? αν καποιος εχει αγορασει απο καποιο τετοιο καταστημα ας δωσει το url .. Έχουμε ξεφύγει τελείως! Δηλαδή ψάχνεις απατεώνες εμπόρους που είναι "έντιμοι" και δε θα σου φάνε τα χρήματα. Οξύμωρο δεν είναι; :lol: Από ορεξη ... κολοκυθόπιτα. ΕΔΩ είναι μια λίστα από κινέζικα sites που είναι απάτες (fake όπως λες)
Fronimitis Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2009 Μην ψάχνεις ξένα sites.Αν μένεις Αθήνα πήγαινε Αγία Βαρβάρα (ή όπως την αποκαλούμε εμείς στα δυτικά προάστια Santa Barbara ) και θα βρείς πολλές fake μάρκες και σε ρούχα και σε παπούτσια. 1
ApSiMan Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2009 Μην ψάχνεις ξένα sites.Αν μένεις Αθήνα πήγαινε Αγία Βαρβάρα (ή όπως την αποκαλούμε εμείς στα δυτικά προάστια Santa Barbara ) και θα βρείς πολλές fake μάρκες και σε ρούχα και σε παπούτσια. Santa Brabra and L.A. mpeimpi για τέτοια ρούχα...
mariospavlos Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2009 λοιπον παιδια βρηκα 2 sites που δεν ειναι μεσα στην λιστα και τα παρακολουθω αρκετο καιρο τωρα! αν θελετε ριξτε μια ματια και τα ξαναλεμε!! http://www.inikesneakers.com http://www.wikivog.com/
johnny21a Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2009 Αν θες κανε εσυ παραγγελια απο αυτα και τα ξαναλεμε...
mariospavlos Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2009 Αν θες κανε εσυ παραγγελια απο αυτα και τα ξαναλεμε... φιλε μου θα παρω δοκιμαστικα καποια και θα σου πω.
SpY Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2009 Στο δεύτερο site που έδωσες κάτω κάτω έχει σηματάκι από paypal και αν πατήσεις εκεί που λέει Payment δεν υπάρχει !!!
12mats Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2009 ολα αυτα τα ρουχα που εχει το δευτερο μαγαζι υπαρχουν στο ebay παρτα απο εκει.εχω παρει και εγω καποια πραγματα.
mariospavlos Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2009 ολα αυτα τα ρουχα που εχει το δευτερο μαγαζι υπαρχουν στο ebay παρτα απο εκει.εχω παρει και εγω καποια πραγματα. ναι φιλε μου εχεις δικιο!!! παντως αν βρω κατι καινουργιο απο site θα σας πω νεα!!!
ipnotistis Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2009 οι γνώστες για δώστε καμία "google-map" κατεύθυνση για αγ.Βαρβαρα η.. λα μπέιμπυ;.. ειδικά για αγ.βαρβάρα ακούμε πολλά αλλα η τοποθεσία άγνωστη..
mariospavlos Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2009 οι γνώστες για δώστε καμία "google-map" κατεύθυνση για αγ.Βαρβαρα η.. λα μπέιμπυ;..ειδικά για αγ.βαρβάρα ακούμε πολλά αλλα η τοποθεσία άγνωστη.. μην ξεφευγουμε απο το θεμα.
isay Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2009 μην ξεφευγουμε απο το θεμα. Ουσιαστικά το θέμα σου είναι από που μπορείς να ψωνίσεις φτηνά και αξιόπιστα (!!!) ... "μαϊμούδες". Τουλάχιστον στην Santa Barbara θα δεις και τι παίρνεις.
ipnotistis Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2009 για να μη λέμε ότι είμαστε οφφ τόπικ, η γνώμη μου είναι ότι δεν αξίζει να πάρεις απο ιντερνετ ρούχα μαιμού γιατι το και το κόστος είναι χαμηλό, και υπάρχει και η εναλλακτική (σαντα μπάρμπαρα) για όσους μένουν αθήνα.. (και όσοι δε μένουν, την επισκέφτονται όποτε κατέβουν προς τα κεί) Εκτός βέβαια αν είσαι έμπορος και σε ενδιαφέρει μια αγορά πολλών κομματιών.. τότε πάσο. οφφ-τοπικ σπόιλερ..: που στο καλό είναι τα μαιμουδομάγαζα στην αγ.βαρβάρα;
mariospavlos Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2009 φιλοι μου, καλη και η αγ. βαρβ. αλλα ψαχνομαι για Θεσσαλονικη και γιαυτο δεν κοιταω για βαρβαρα! αν ξερει κανεις για Θεσσ αν ενημερωσει!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα