Προς το περιεχόμενο

Δικτυακός τηλεφωνικός κατάλογος

ΜΑΝΩΛΗΣ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ψάχνω ένα πρόγραμμα η κάτι έτοιμο το οποίο μπορώ να το επεξεργαστώ μιας και θέλω να δημιουργήσω ένα τηλεφωνικό κατάλογο (οχι σε excel) ο οποίος θα υπάρχει σε κάποιον εξωτερικό δικτυακό δίσκο και θα μπορούν να έχουν πρόσβαση όλοι οι χρήστες του δικτύου. Να μπορείς να το παραμετροποιείς, και να μην θέλει εγκατάσταση τοπικά σε κάποιο μηχάνημα για να μπορούν να το τρέχουν και οι άλλοι με προυπόθεση οτι θα είναι ανοιχτό το μηχάνημα

Δημοσ.

Μια απλή ιστοσελίδα με τα τηλέφωνα και ένας απλός webserver σε έναν από τους υπολογιστές του δικτύου. Για πιο extreme καταστάσεις, webserver με php και mysql.

Δημοσ.

Το σκέφτηκα για σελίδα αλλά το πρόβλημα είναι ότι αν θέλει να προσθέσει κάτι κάποιος δεν θα μπορεί. Και αν δεν είμαι εγώ στο γραφείο μπορεί να ξεχάσει να μου το πει μετά να το καταχωρήσω και να ψάχνομαι.

Δημοσ.

Και αν προσθέσουν 3 άτομα μια καταχώρηση και ένας την βάλει λάθος, δεν θα τρέχεις τότε;

Γενικά, η επεξεργασία Online ενός αρχείου από πολλά άτομα δεν είναι καλή ιδέα.

Η λύση με του webserver είναι καλύτερη. Άντε να στήσεις και μια μηχανή για forum (π.χ. vbulletin) όπου θα μπορούν οι χρήστες να ποστάρουν καταχωρήσεις και εσύ να τις βάζεις σε μια σειρά με την ησυχία σου.

Το παραπάνω είναι εμπορικό πρόγραμμα, για δωρεάν δες μήπως σε βοηθήσει αυτό.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...