Προς το περιεχόμενο

ο καλύτερος τρόπος εκμετάλευσης 1080p video

zoranb

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Υποθετικά μιλώντας πάντα. Έχω μια tv LCD 40" FullHD και έχω κατεβάσει μια ταινία που λέει πως είναι 1080. Δεν έχω αντιγραφικό blueray κλπ., πώς μπορώ να δω αυτή τη ταινία στην καλύτερη δυνατή ανάλυση αλλά μην έχοντας BlueRay αντιγραφικό κλπ. παρά μόνο ένα απλό dvd video player. Αν την μετέτρεπα από κάποιον converter για να γραφτεί σε δίσκο 8GB θα πετύχαινα κάτι στην ποιότητα;

Δημοσ.

Αν παρεις τετοιο player οπως λεει ο VKostas προσεξε να παιζει 6channel audio. Νομιζω το WD TV που κυκλοφορει στην Ελλαδα δεν υποστηριζει. Μια καινουρια εκδοση εχει κυκλοφορησει στο εξωτερικο που υποστηριζει αλλα δεν ξερω ποτε θα ερθει εδω. Εκτος βεβαια αν εχεις ορεξη να επανακωδικοποιεις τον ηχο σε στερεο

Τελος, να ξερεις οτι για να επανακωδικοποιησεις ολη την ταινια παλι σε fullHD, εκτος οτι θα χασεις ποιοτητα ετσι και αλλιως, θα σου παρει σιγουρα πολυ χρονο, και θα καψεις και ενα δισκακι dvd DL που δεν ειναι και φθηνα.

Ισως μια μεση λυση ειναι να το βαλεις σε ενα dvd απλο αλλα να την κωδικοποισεις σε HD Ready που θα παρει και λιγοτερο χρονο.

Ολα αυτα βεβαια δεν υπαρχει καμια εγγυηση οτι το απλο dvd player που εχεις θα τα παιζει

Δημοσ.

Με το τελευταίο firmware, το WDTV υποστηρίζει κανονικά DTS ήχο.

Εκεί ήταν το πρόβλημά του και όχι ο 6κάναλος ήχος.

Όσον αφορά την μετατροπή, μπορείς να το κάνεις dvd σε αρκετά καλή ποιότητα, αλλά σε καμία περίπτωση σε εφάμιλλη με την αρχική ποιότητα.

Δημοσ.

Το convert X to DVD μπορεί να κάνει κάτι όσον αφορά το ποιοτικό αποτέλεσμα και να το γράψω σε DualLayer, την έχει την δυνατότητα αυτή πάντως!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...