Προς το περιεχόμενο

Thirst (2009)

finch

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και μιας όλος ο κόσμος αυτές της ημέρες ασχολείται με βρυκόλακες που λαμπιρίζουν στο σκοτάδι,εε την ημέρα

(ναι είναι σπόντα για το Twillight :P:p:p)

Ο γνωστός κορεάτης σκηνοθέτης πλέον σε αρκετούς λόγο φυσικά του OldBoy, Park Chan-wook αφού τελείωσε με την τριλογία γύρω από την εκδίκηση και μετά το " I'm a Cyborg, But That's OK" η καινούργια του ταινία καταπιάνεται με βρυκόλακες... και με ένα αρκετά ενδιαφέρον σενάριο

Beloved and devoted priest from a small town volunteers for a medical experiment which fails and turns him into a vampire. Physical and psychological changes lead to his affair with a wife of his childhood friend who is repressed and tired of her mundane life. The one-time priest falls deeper in despair and depravity. As things turns for worse, he struggles to maintain whats left of his humanity.

thirst1.jpg

[ame]

[/ame]

http://www.imdb.com/title/tt0762073/

Αρκετά καλή με πολύ καλή σκηνοθεσία και σενάριο, αν και στο τέλος γίνεται λίγο προβλέψιμη, μια αρκετά διαφορετική ματιά στο όλο θέμα με βρυκόλακες είναι πάντα ευπρόσδεκτη πόσο μάλλον όταν ο σκηνοθέτης είναι γνωστός για τις αμφιλεγόμενες ταινίες του..

Δημοσ.

Όντως ήταν αρκετά καλό.

Παρότι ότι έχει σχέση με βαμπίρ μου φέρνει μια μικρή βαρεμάρα, το χειρίστηκε ωραία ο Park.

Αν η διάρκεια ήταν λίγο μικρότερη η ταινία θα ήταν σαφώς πιο δεμένη, ενώ και το τέλος ήταν ελαφρώς φλατ για τον συγκεκριμένο σκηνοθέτη. Κατά τ'άλλα κανένα άλλο παράπονο.

Πολύ χαίρομαι επίσης που έχει καταφέρει να βάλει το σκηνοθετικό του ταλέντο σε ένα καλούπι και αποφεύγει την ανούσια επίδειξη.

Για μένα αυτή τη στιγμή βρίσκεται εύκολα στην 10άδα παγκοσμίως σε ότι αφορά τους σκηνοθέτες.

Δημοσ.

ΘΕΟΣ!

Το Oldboy το έχω δει δε ξέρω πόσες φορές.

Το Lady το βρήκα αξιοπρεπέστατο αν και δεν έφτασε τα επίπεδα του 1ου.

Το Cyborg δε το έχω δει ακόμα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...