jtsc21 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2009 Καλησπέρα, εχω το εξης prob:devil: στο microsoft excel 2007 θελω οταν παταω 2/4 να μου το αφηνει σαν 2/4 (σαν να ειναι δηλαδη text) οταν το παταω μου το βγαζει σαν 4 Φεβρουαριου... Αυτο προφανως ειναι λογω της μορφοποιησης κελιων.παω δεξι κλικ-->μορφοποιηση αλλα δε βρισκω τι πρεπει να πατησω. Να σημειώσω πως δε θελω να μου το περνει σαν κλασμα και να το απλοποιει δηλαδη δε θελω να βγαζει 1/2.Απλα να το αφηνει ως εχει. btw παταω μορφοποιηση text αλλα μου βγαζει ενα ξεμπαρκο νουμερο thnx in advance:-)
jtsc21 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2009 Καλησπέρα,εχω το εξης prob:devil: στο microsoft excel 2007 θελω οταν παταω 2/4 να μου το αφηνει σαν 2/4 (σαν να ειναι δηλαδη text) οταν το παταω μου το βγαζει σαν 4 Φεβρουαριου... Αυτο προφανως ειναι λογω της μορφοποιησης κελιων.παω δεξι κλικ-->μορφοποιηση αλλα δε βρισκω τι πρεπει να πατησω. Να σημειώσω πως δε θελω να μου το περνει σαν κλασμα και να το απλοποιει δηλαδη δε θελω να βγαζει 1/2.Απλα να το αφηνει ως εχει. btw παταω μορφοποιηση text αλλα μου βγαζει ενα ξεμπαρκο νουμερο thnx in advance:-) anyone?? ??
flik Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2009 Στην μορφοποίηση διαλέγεις κείμενο (προτελευταία επιλογή)
kastel Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2009 btw παταω μορφοποιηση text αλλα μου βγαζει ενα ξεμπαρκο νουμεροthnx in advance:-) Κάνεις αυτό που λέει ο flik πριν πληκτρολογήσεις μέσα στο κελί. Αν το έχεις κάνει και μετά αλλάξεις τη μορφοποίηση του κελιού θα σου βγάλει το "ξέμπαρκο νούμερο", τότε θα πρέπει να το σβήσεις και να πληκτρολογήσεις εκ νέου τους χαρακτήρες σου (π.χ. 2/4) για να μείνουν έτσι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.