digimyth Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2009 Χαίρετε, Έχω ένα P4 με μητρική Asrock 775i65pe και όταν κλείνω τον υπολογιστή το USB συνεχίζει να τροφοδοτείται με ρεύμα με αποτέλεσμα οι συσκευές που έχω συνδεδεμένες (ποντίκι, σκληρός, κλπ...) να μένουν ανοιχτές. Σε άλλο υπολογιστή οι ίδιες συσκευές έμεναν κλειστές όταν ήταν κ ο υπολογιστής κλειστός. Μπορώ να κάνω κάτι για να κλείνουν; Ευχαριστώ.
alexrho Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2009 Καλησπέρα φίλε μου ναι μπορείς να κάνεις κάτι. Μέσα στο BIOS θα βρείς σιγουρα καποια επιλογή keyboard power-on ή USB power-on θα το καταλάβεις βάλτο off
digimyth Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Καλησπέρα φίλε μου ναι μπορείς να κάνεις κάτι. Μέσα στο BIOS θα βρείς σιγουρα καποια επιλογή keyboard power-on ή USB power-on θα το καταλάβεις βάλτο off Δυστυχώς δε μπορώ να βρω κάτι τέτοιο. Στις επιλογές USB έχει μόνο (περίπου) αυτά: 1 USB Controler 2 USB2 Support 3 Legacy USB Όλα έχουν επιλογές Enable/Disabled. Το πρώτο αν το απενεργοποιήσω δε δουλεύει καθόλου το USB το 2ο είναι για την υποστήριξη του USB2 και το 3 αν το απενεργοποιήσω δε δουλεύει καθόλου ούτε το ποντίκι ούτε το πληκτρολόγιο μετά το BIOS στην εκκίνηση. Επίσης το ίδιο συμβαίνει και σε linux mandriva. Δε μπορώ να καταλάβω... Το manual του BIOS είναι αυτό (σελ 23): http://download.asrock.com/manual/775i65PE.pdf
digimyth Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Ναι αν θες να δεις το BIOS δες το pdf παραπάνω στη σελ 23. Περιέχει εικόνες και όλες τις επιλογές του.
antonl Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Δες στη σελίδα 17 του manual (PS2_USB_PWR1).
Berolinezos Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Άν είναι συνδεδεμένες μόνο με τον υπολογιστή χωρίς να είναι συνδεδεμένες με το USB αποκλείεται.
digimyth Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 Χμ... Οκ θα το κοιτάξω και θα ξανα ποστάρω απάντηση... Ευχαριστώ
ikskarda Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 και εγω φιλε το εχω αυτο το προβλημα με μια μητρικη GA-K8NXP-SLI απο τοτε που την πηρα . για παραδειγμα εχω μια web camera με φωτακια και ενω το pc ειναι κλειστο , τα φωτα της ειναι ανοιχτα . εχω ψαξει και εγω το bios επιλογη προς επιλογη και καμια δεν επιασε ... παλια που ειχα εναν εξωτερικο σκληρο WD my book , ενω εκλεινα τον υπολογιστη , εκλεινε και ο σκληρος και ξαφνικα αναβα το φως του δωματιου και αναβε και το λαμπακι του σκληρου ... (μυστηρια πραγματα )
digimyth Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Άλλαξα το τζαμπεράκι και δεν ανάβουν τα φωτάκια πλέον Βρήκα και ένα άλλο τζαμπεράκι για overclocking αλλά δε θα το πειράξω αν και μπήκα στον πειρασμό... Ευχαριστώ πολύ!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.