Προς το περιεχόμενο

Mitsubishi Colt 5d 2005

akpe

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παίδες

Σύντομα θα αλλάξω το παλιό lancer και μια από τις πρώτες μου επιλογές είναι το συγκεκριμένο αυτοκίνητο (πεντάπορτο, 1300cc, 95ίππους). Θα ήθελα να ακούσω γνώμες από όσους το έχουν περί οδηγηκής συμπεριφοράς, κατανάλωσης, αξιοπιστίας κ.ο.κ.!

Thanks in advance!

Δημοσ.

το παλιο μου αυτοκινητο

πολυ καλα φρενα,κινητηρας,χωροι,ποιοτητα κατασκευης

χωρις αισθηση τιμονι και λεβιες ταχυτητων,σχετικα θορυβωδης κινητηρας

overall πολυ καλο αυτοκινητο για καποιον που θελει ενα πρακτικο με καλη τιμη Japan

Δημοσ.

ye, πριν λίγες ώρες το βρήκα και είπα να αρχίσω το διάβασμα :D thnx people!

Δημοσ.
ε οχι και ποιοτητα κατασκευης το κολτ...

για πες του παιδιου αν ετριζε τιποτα...

.

4 χρονια που το εχει ο κολλητος μου σε πληροφορω δεν τριζει τιποτα.Πολυ τιμιο αμαξι το θεωρω,οικονομικο και αξιοπιστο.Πορτ παγκαζ δεν εχει καλο αλλα ειναι μικρο αμαξι και δικαιολογειται.Και νευρικο ειναι και τα 95 αλογακια ειναι μια χαρα.

Δημοσ.
ε οχι και ποιοτητα κατασκευης το κολτ...

για πες του παιδιου αν ετριζε τιποτα...

.

δεν ετριζε τπτ και τα υλικα του στο εσωτερικο ειναι και μαλακα και καλης ποιοτητας πλαστικο που σου αφηνει την αισθηση στιβαροτητας και αντοχης στον χρονο

παιζει να ειναι το ποιο στιβαρο μικρο απο θεμα υλικων που εχω δει και εχω δει πολλα,σε σχεση με το τωρινο μου Mazda 2 ειναι πολυ καλυτερο ποιοτικα αν και το Mazdaki ειναι made in Japan

το ειχα μεχρι φετος και δεν ειχα το παραμικρο παραπονο περαν του πορτμπαγκαζ που ειναι μικρο αλλα με αντισταθμισμα την δυνατοτητα αυξομειωσης μεσω μετακινησης (η και βγαλσιμο) των πισω θεσεων

στο δρομο παει γρηγορα και κραταει καλα,οικονομικο και με καλα φρενα

ειχα ντροπιασει πολλα ατμοσφαιρικα Ευρωπαικα

Δημοσ.

Για το τρίξιμο έχω ακούσει πως ισχύει σε συγκεκριμένα μοντέλα, δεν ξέρω αν το υποψήφιο κάρο είναι μέσα σε αυτά. Το μόνο αρνητικό που έχω ακούσει πέραν αυτού είναι πως ακούγεται αρκετά ο κινητήρας, αλλά hey, από lancer έρχομαι, I'm used to that!

Περισσότερο με ενδιαφέρει οδηγηκή συμπεριφορά και κρατήματα... και αυτό διότι έχοντας συνηθήσει σε lancer (μοντέλα '93 και '08) δεν θα ήθελα να μου φύγει σε καμιά στροφή.

Δημοσ.

ο κινητηρας ακουγεται αλλα το ψιλογουσταρεις κιολας και σιγουρα δεν γινεται ενοχλητικος

κρατηματα καλα εχει για μικρο τηρουμενων των αναλογιων,κλισεις στις στροφες ελαχιστες

Δημοσ.
Και κάθε φορά που θα περπατάς για να μπεις μέσα,πώς θα κοιτάς τη φάτσα του;

Θα έχω μαζί μου μια φωτογραφία του Aygo ώστε να ξέρω πως υπάρχουν και χειρότερα :P

Νταξ δεν με χαλάει και τόσο η μούρη του :-)

Δημοσ.

Τελικά προχώρησα για το colt :D Από τετάρτη-πέμπτη θα ποστάρω τα πρώτα σχόλια ;)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...