Προς το περιεχόμενο

Βαλτε εικονα απο τα παιχνιδια που εχετε στο PC σας

ikaruga24

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

http://i1016.photobucket.com/albums/af290/ikaruga24/desktopgames.jpg

Βαλτε τα παλικαρια και οι δεσποινιδες τι παιχνιδια εχετε στο PC σας και τι παιζετε ποιο πολυ απο αυτα αυτη τη στιγμη?

Απο αυτα που εχω μεσα τα παιχνιδια που μου "τρωνε" ολη την gaming ωρα μου ειναι τα Neverwinter Nights και το Dawn of War 2. Πολλα υπαρχουν γιατι τα τρεχω καμια φορα οταν θελω να παιξω χωρις τον ηχο του game (οπως το Street Fighter 4 και Torchlight). Τελευταια βεβαια το Dragon Age μονοπωλει αφου εχω κλησει αισιως τις 40 ωρες gameplay πανω του. Το Baldurs Gate 2 το εβγαλα γιατι διχνει αθλιο στην οθονη αυτη και δεν υπαρχει εκδοση οπως το Diablo 2 για High Resolution.

Δημοσ.
http://i1016.photobucket.com/albums/af290/ikaruga24/desktopgames.jpg

Βαλτε τα παλικαρια και οι δεσποινιδες τι παιχνιδια εχετε στο PC σας και τι παιζετε ποιο πολυ απο αυτα αυτη τη στιγμη?

Απο αυτα που εχω μεσα τα παιχνιδια που μου "τρωνε" ολη την gaming ωρα μου ειναι τα Neverwinter Nights και το Dawn of War 2. Πολλα υπαρχουν γιατι τα τρεχω καμια φορα οταν θελω να παιξω χωρις τον ηχο του game (οπως το Street Fighter 4 και Torchlight). Τελευταια βεβαια το Dragon Age μονοπωλει αφου εχω κλησει αισιως τις 40 ωρες gameplay πανω του. Το Baldurs Gate 2 το εβγαλα γιατι διχνει αθλιο στην οθονη αυτη και δεν υπαρχει εκδοση οπως το Diablo 2 για High Resolution.

Εεεϊιιι... κλεμμένη ιδέα από το ποστ μου εδώ :P

http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=341129&page=11

τα δικά μου είναι αυτά (όπως φαίνεται και απο εκεί)

bitmap.jpg

Πιο πολύ χρόνο μου τρώει το Seven Kingdoms II ;)

Δημοσ.

Ωραίο Topic.

23jsw3.png

Προσοχή: Η όψη αυτού του φακέλου αλλάζει δραματικά μετά το πέρας της κάθε εβδομάδας.

ikaru εχει βγεί ωραιο expansion (ή όπως αλλιός λέγεται )για το zero hours

στειλε πμ για να σου πω απο που ....

Αν εννοείς το Project Raptor του προτείνω να μην το βάλει.. είναι εντελώς homemade. (Unbalanced teams, ΓΤΠΚ maps, με πολλά glitches κα)

Αν αναφέρεσαι σε κάποιο άλλο, θέλω και εγώ PM.

Δημοσ.
lol μα καλά όταν τερματίζεται ένα game δεν το κάνετε uninstall ;

Πιάνουν και χώρο τα άτιμα...

Όχι βέβαια, αν πρόκειται για κάτι αξιόλογο... :-)

@Koritsi_gia_pc:

+ στα AVP2, Worms, Lineage 2 και Final Fantasy

- στο Batman (έλεος?) και στο FarCry 2 (προσωπικά δε μου άρεσε καθόλου...)

@ikaruga24:

+στο Compagny of heroes και στο Mame32 :lol:

- στο C&C Generals Μα καλά C&C Generals??? blahfxfz ... Μετα το Red Alert 2 η σειρά C&C είναι νεκρή... :-(

@ksaplostra:

+ στο Eve Online

- και εσύ batman? wtf? :P

Y.Γ. το Street Fighter 4 βλέπω έχει μεγάλη επιτυχία :-)

Δημοσ.

Το εχω πει ξανα οτι CnC generals παιζω mutli με φιλαρακια αφου ειναι αναξιοι να παιξουν starcraft :P και δεν γουσταρουν με τιποτα multiplayer FPS για να παιξουμε κανενα borderlands μαζι. Περαν απο αυτο ομως θεωρω το generals το καλυτερο CnC μεχρι τωρα. Δεν λεω το Red Alert 2 παιχνιδαρα αλλα το generals μου αρεσε περισσοτερο. Εχει πιο πολυ πλακα για τα δεδομενα μου.

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 11:47 ----------

lol μα καλά όταν τερματίζεται ένα game δεν το κάνετε uninstall ;

Πιάνουν και χώρο τα άτιμα...

Οταν το παιχνιδι αξιζει να υπαρχει μονιμα μεσα στο δισκο τοτε οχι προτιμω να το κρατησω μεσα (ειδικα αν εχω ριξει μοντες).

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 11:47 ----------

ikaru εχει βγεί ωραιο expansion (ή όπως αλλιός λέγεται )για το zero hours

στειλε πμ για να σου πω απο που ....

Οτιδηποτε μετα το Zero Hour ειναι μοντιφες και τιποτε παραπανω.

Δημοσ.

@Alchemist`

Δεν παίζει να έχεις παίξει το Arkham Asylum.. δεν υπάρχει περίπτωση να μην άρεσε αυτό το Game σε κάποιον. Μπορεί να μη "ξετρέλανε" μερικούς, αλλά μιας και το Genre του είναι επιθυμητό σε όλα τα είδη Gamer.. δεν το βρίσκω λογικό.

Όσο για το FarCry2, ο μόνος λόγος που το έχω μέσα ακόμα είναι επειδή θα ξαναclockάρω σε λίγο CPU/GPU και θέλω να δω τις διαφορές πάνω του. (Με λίγα λόγια η μόνη αξία που έχει είναι bench reasons only :P)

Δημοσ.
μονο εγω εχω μονο οτι εχω αυθεντικο installed? :S

Α δεν εχεις δικιο. Εμενα τα περισσοτερα που βλεπεις ειναι original και πολλα απο αυτα θα ειναι σε σχετικα συντομο χρονικο διαστημα.

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 14:09 ----------

@Alchemist`

Δεν παίζει να έχεις παίξει το Arkham Asylum.. δεν υπάρχει περίπτωση να μην άρεσε αυτό το Game σε κάποιον. Μπορεί να μη "ξετρέλανε" μερικούς, αλλά μιας και το Genre του είναι επιθυμητό σε όλα τα είδη Gamer.. δεν το βρίσκω λογικό.

Όσο για το FarCry2, ο μόνος λόγος που το έχω μέσα ακόμα είναι επειδή θα ξαναclockάρω σε λίγο CPU/GPU και θέλω να δω τις διαφορές πάνω του. (Με λίγα λόγια η μόνη αξία που έχει είναι bench reasons only :P)

Αρνουμαι να το παιξω το παιχνιδι επειδη εχω ΑΤΙ καρτα και δεν θα εχω την φουλ εμπειρια. Δεν προκειται να το παιξω ουτε απο τον θειο. Τρικλοποδια μονοι τους βαλανε οι developers με τα psys-X.

Δημοσ.
Όχι βέβαια, αν πρόκειται για κάτι αξιόλογο... :-)

@Koritsi_gia_pc:

+ στα AVP2, Worms, Lineage 2 και Final Fantasy

- στο Batman (έλεος?) και στο FarCry 2 (προσωπικά δε μου άρεσε καθόλου...)

@ikaruga24:

+στο Compagny of heroes και στο Mame32 :lol:

- στο C&C Generals Μα καλά C&C Generals??? blahfxfz ... Μετα το Red Alert 2 η σειρά C&C είναι νεκρή... :-(

@ksaplostra:

+ στο Eve Online

- και εσύ batman? wtf? :P

Y.Γ. το Street Fighter 4 βλέπω έχει μεγάλη επιτυχία :-)

Ειναι καλό παιγνίδι,τώρα τα περί physX κλπ..Εντάξει συμφωνώ..Τουλάχιστον δεν ήταν φάση modern warfare.

Κι εγώ έχω όλα τα παιγνίδια αυθεντικά,εκτός του μπατμαν(λόγω physX και έλλειψης περαιτέρω αξίας του τίτλου).

Δημοσ.
Ειναι καλό παιγνίδι,τώρα τα περί physX κλπ..Εντάξει συμφωνώ..Τουλάχιστον δεν ήταν φάση modern warfare.

Κι εγώ έχω όλα τα παιγνίδια αυθεντικά,εκτός του μπατμαν(λόγω physX και έλλειψης περαιτέρω αξίας του τίτλου).

To μπατμανακι καλο πρεπει να ειναι αλλα η ελειψη psysics απο τις καρτες της ΑΤΙ, γιατι ετσι καποιος γουσταρε, ηταν απλα -λαθος- και θα τους πληρωσω ετσι οπως τους αξιζει. Και δεν θα παρω τον τιτλο και δεν θα τον παιξω πουθενα για να μην ξερω και να μην εκφερω και αποψη και κατευθυνω και αλλο κοσμο.

Ετσι ειναι, οι μισες δουλειες δεν θα πρεπει να επιβραβευονται με την υποστηριξη της τσεπης μου.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...