Προς το περιεχόμενο

Dead Space 2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 407
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το τερμάτισα και γω, καλό, ωραίο, άξιος συνεχιστής κλπ κλπ

αρχικά ήμουν λίγο με το σκατό στην κάλτσα αλλά από την στιγμή που έπαιξε animation τον Isaak να αποκεφαλίζει necroπαιδο με μπουνίδι πήρα αέρα. Αγχωτικά σημεία:

- περιμένοντας επικείμενο "μπου" στο φαινομενικά άδειο Ishimura

- το μπλάκουτ στο goverment sector όπου το περίμενα ότι θα την έκανα την μ@λ@κία (κόβοντας το ρεύμα) αλλά δε γινόταν και αλλιώς.

- το ξυπνητήρι στον παιδικό σταθμό ή τα αραιά "recess is over" όπου γενικά περίμενα ένα fuckfest από necros που ποτέ δεν ερχόταν

- όχι τόσο αγχωτικό όσο αστείο το σημείο "..They seem to be swarming to the medical deck. You're lucky you don't go through there!...<System failure. Next stop: Medical deck>

Από όπλα το ripper όταν τα πράγματα γινόντουσαν up close and personal (διαχρονική αξία), αλλιώς javeliν. Force gun για crowd control (ιδανικό για τα μικρά necraκια) και το ιμπακτ rifle για βαρύ πυροβολικό.

Ελαφριές ξεναίρες:

- το να βλέπεις το death animation του Ισαακ για πολλοστή φορά χωρίς να μπορείς να το πηδήξεις

- το πολλές φορές ακατανόητο λογίδριο της dead girlfriend (πολύ παράσιτο)

- η συνειδητοποίηση ότι ο Isaak τελικά επάξια κατέχει τον τίτλο engineer μιας και συνέχεια έτρεχε από δω και από κει φτιάχνοντας πράγματα :-D

Το τελικό sequence είχε ένα suspens αλλά η απέθαντη η παπαριά μέχρι να με φτάσει, είχα αλλάξει 2 δωμάτια. Όχι ότι δε με τσίτωσε βέβαια...Η μάχη με το marker ήταν λίγο meh, κυρίως επειδή περίμενα καμιά υπερτεράστια τερατούμπα αλλά αντ' αυτής μου 'πεσε η dead girlfriend μαζί με τα μπάσταρδά της :-( . Ήταν πρωτότυπο όμως, όπως και γενικά τα σημεία όπου έχανες τον καθιερωμένο έλεγχο του Isaak είτε για να κάνεις κάτι άλλο, είτε για να παίξει σκηνή. Στο τέλος τέλος, ομολογώ ότι καραγούσταρα με το όλο σώσιμο και το "What?" της Ellie. Περιμένω στο επόμενο (αν υπάρξει) να μας δείξουν λίγο convergence. Τι στο διάλο τόσα markers υπάρχουν κάποιο δεν θα το πετύχει? Αυτά

Δημοσ.

Αγόρια, save me asap. Θέλω να το παίξω απόψε!

Ξέρει κανείς τι μπορεί να προκαλεί ένα hardcore crash χωρίς error (απλά τα Windows7 να προσπαθούν να βρουν solution) ακριβώς μόλις πατήσεις κουμπί μετά το launch του Game ώστε να μπεις στο Menu;

Το ανοίγω, και εκεί που σου λέει press enter απλά με πετάει.

Έχω δοκιμάσει 2 ραγίσματα και 1 fix να πούμε και τίποτα! :P

Επίσης τα γνωστά, run as administration, διάφορα του compatibility ενώ από το 3danalyze δεν τρέχει καν. Μου έκανε εντύπωση πως το Game ξεκινάει σε low resolution.. πολύ low.

Sum1?! :(

Βρήκα και άλλο (και pre-installed) αυτή τη φορά, και ξανά το ίδιο ακριβώς πρόβλημα! Βλέπω το VISCERAL GAMES, στην επόμενη λέει PRESS ANY KEY TO CONTINUE και μόλις το πατάω -ότι ώρα θελήσω- με πετάει σε "Dead space 2 has stopped working" και κλασσικά με το OK κλείνουν όλα. Το χειρότερο είναι το ότι πάντα αφήνει το κλασσικό noise που πρέπει να κάνεις restart για να εξαφανιστεί!

Πραγματικά, δε μου έρχεται κάτι άλλο να κάνω. Τη γκαντεμιά μου, how can it be possible..

Δημοσ.

Μόλις έφτασα στο

10ο chapter όπου ξαναμπαίνεις στο Ishimura. Τί να πω, ανατριχίλα.

Φοβάμαι περισσότερο, απ' ότι μέχρι τώρα :fear:

Δημοσ.

Το καλυτερο παιχνιδι που εχω παιξει απο θεμα

Γραφικων ( Απιστευτα τοπια!! )

Σεναριου

Ατμοσφαιρας

Ηχου

Πραγματικα θα ηθελα να μου πειτε ενα παιχνιδι που εχει καλυτερα γραφικα

Δημοσ.

Βρήκα και άλλο (και pre-installed) αυτή τη φορά, και ξανά το ίδιο ακριβώς πρόβλημα! Βλέπω το VISCERAL GAMES, στην επόμενη λέει PRESS ANY KEY TO CONTINUE και μόλις το πατάω -ότι ώρα θελήσω- με πετάει σε "Dead space 2 has stopped working" και κλασσικά με το OK κλείνουν όλα. Το χειρότερο είναι το ότι πάντα αφήνει το κλασσικό noise που πρέπει να κάνεις restart για να εξαφανιστεί!

Πραγματικά, δε μου έρχεται κάτι άλλο να κάνω. Τη γκαντεμιά μου, how can it be possible..

νέο driver gpu ή πιο παλιό δοκίμασες?

Problem #4: Encounter black screen after trying to launch Dead Space 2 / game crash / crashes after start-up

Possible Solution #1: (found by lonewolfdon)

For XP users, got to C:/Documents and Settings/Your_User_Name/Local Settings/Application Data/Electronic Arts/Dead Space/

For Windows 7 / Vista users, go to C:/Users/User Name/AppData/Local/Electronic Arts/Dead Space (note: if you can’t find the AppData folder, enable “show hidden folder”)

open the settings.txt file then remove the following:

Window.Top = 0

Window.Left = 0

source

Δημοσ.

Το καλυτερο παιχνιδι που εχω παιξει απο θεμα

Γραφικων ( Απιστευτα τοπια!! )

Σεναριου

Ατμοσφαιρας

Ηχου

Πραγματικα θα ηθελα να μου πειτε ενα παιχνιδι που εχει καλυτερα γραφικα

Σε γραφικα το παιχνιδι ειναι μετριο για να μην πω τιποτα χειροτερο ...Σε ολα τα αλλα συμφωνω αν και το θεωρω λιγο κατωτερο απο το πρωτο .

Τις ρυθμισεις τις βαζετε απο το CC της καρτας ή μεσα απο το παιχνιδι ?Γιατι μεσα απο το παιχνιδι δεν υπαρχει ρυθμιση για ΑΑ

Δημοσ.

Βασικα πες καποιο με καλυτερα γραφικα γιατι τελευταια ολα θελουν καλυτερο συστημα και εχουν χειροτερα γραφικα!!

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Βασικα πες καποιο με καλυτερα γραφικα γιατι τελευταια ολα θελουν καλυτερο συστημα και εχουν χειροτερα γραφικα!!

Sent from my iPhone using Insomnia

Aυτο ειναι αλλο θεμα και ναι ειναι αληθεια ,αλλα τα γραφικα του ds2 ειναι πολυ μετρια τωρα ...Το black ops για μενα ας πουμε εχει πολυ ανωτερα γραφικα αλλα αυτο δεν λεει και κατι .Τα γραφικα ολων των παιχνιδιων που βγαινουν τωρα και με τις καρτες που κυκλοφορουν θα επρεπε για μενα να ειναι στα επιπεδα του metro2033 ,τιποτα λιγοτερο.

Δημοσ.

Πριν λίγες μέρες ξεκίνησα και εγώ το dead space 2. Μπορώ να πω ότι την δουλειά του την κάνει αν είσαι σε ένα χώρο με κλειστά φώτα και τέρμα τον ήχο. Πάντως παραμένει ίδιο με το προηγούμενο dead space.

Δημοσ.

Εγώ είμαι στο chapter 5 , εχω πεταχτεί σε ένα διαστημόπλοιο στο διάστημα και με κραταέι ένα τέρας και δεν μπορώ να το σκοτώσω. Μετά με κόβει :cry:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...