Dennisbest Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2011 Btw βγήκε το patch που διορθώνει το πρόβλημα με τα advanced schematics που δεν εμφανίζονταν. Ουσιαστικά είναι ένα άλλο game executable και όχι κανονικό patch. http://www.bigdownload.com/games/dead-space-2/pc/dead-space-2-patch-1/
zvarthangalos Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2011 ο 3ος το παίρνει απτό θείο και έχει και αυτός extra Γιατί οι άλλοι δύο δεν το παίρνουν απο το θείο;
Aplostra Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 Βρε παιδιά γιατι οταν παίζω για περίπου δεκα λεπτα με τέταρτο το πισι κρασαρει εντελώς; Παιζω επίσης και το μπουλετστορμ αλλα με αυτο δεν τρέχει κανένα πρόβλημα... Εχω: AMD 1090t 8gb ddr3 ram,kingston hyper dx 1666 2Xati 5850 gigabyte GIGABYTE GA-890FXA-UD7
vocals_ Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 Μήπως έχει πολύ σκόνη το pc σου; Και 'γω το πάθαινα με 2 παιχνίδια και απλά υπερθερμαίνοταν ο υπολογιστής, τίγκα στη σκόνη.
Aplostra Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 Μήπως έχει πολύ σκόνη το pc σου; Και 'γω το πάθαινα με 2 παιχνίδια και απλά υπερθερμαίνοταν ο υπολογιστής, τίγκα στη σκόνη. Μονο σ'αυτο το παιγνιδι;
vocals_ Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 Γι'αυτό σου είπα ότι εμένα έγινε σε 2 παιχνίδια μόνο(το gta iv και το nba 2k11), απ'τα κάμποσα που παίζω που και που. Βέβαια αυτά τα 2 είναι και κάπως βαριά, ενώ το dead space 2 είναι αρκετά ελαφρύ. Απλά σου λέω να το κοιτάξεις, ίσως να φταίει αυτό.
Aplostra Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 Γι'αυτό σου είπα ότι εμένα έγινε σε 2 παιχνίδια μόνο(το gta iv και το nba 2k11), απ'τα κάμποσα που παίζω που και που. Βέβαια αυτά τα 2 είναι και κάπως βαριά, ενώ το dead space 2 είναι αρκετά ελαφρύ. Απλά σου λέω να το κοιτάξεις, ίσως να φταίει αυτό. Παιζω κι αλλα(new vegas,the force unleashed 2)
Galis Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 εμενα μου εκανε ολες αυτες τις αηδιες μεχρι που εσβησα τελειως το catalyst cc κ βρηκα την υγεια μου
AntonisKo Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Πολυ καλο εν τελη.. Πολυ ατμοσφαιρικο με πολυ καλη ''σκηνοθεσια'' και τρομερη μουσικη. Μου αρεσε τρομερα το περιβαλλον στον ναο (με τα κερια και ολα αυτα) καθως επισης στον παιδικο σταθμο... Οσο δε για την επιτροφη στο Ishimura...Just Epic.. Το 3 αραγε που θα λαβει μερος...? :-P
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Moderators Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Spoiler tags. Μερικοί μπορεί να μην έχουν δει ακόμα.
king2009 Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Δεν παλεύεται το παιχνίδι παιδιά.Το έπαιξα μέχρι το Chapter 2 και ούτε το ξανα ακούμπησα.Μόνο με τελείως κλειστή την ένταση παλεύεται αλλιώς πάμε για ανακοπή.
DeTiPaleuw Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Τα ιδια παθαινα και εγω. Απο την υπερενταση μετα απο μιση ωρα το εκλεινα για να ηρεμησω
king2009 Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Τα ιδια παθαινα και εγω. Απο την υπερενταση μετα απο μιση ωρα το εκλεινα για να ηρεμησω Αν βάλεις και το 5,1 σύστημα το παιχνίδι είναι μόνο για τους τελείως αναίσθητους και μόνο.
vocals_ Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Ε τι στο κέρατο τόσο αναίσθητοι είμαστε οι υπόλοιποι; :Ρ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα