Προς το περιεχόμενο

Dead Space 2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 407
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Βρε παιδιά γιατι οταν παίζω για περίπου δεκα λεπτα με τέταρτο το πισι κρασαρει εντελώς;

Παιζω επίσης και το μπουλετστορμ αλλα με αυτο δεν τρέχει κανένα πρόβλημα...

Εχω:

AMD 1090t

8gb ddr3 ram,kingston hyper dx 1666

2Xati 5850 gigabyte

GIGABYTE GA-890FXA-UD7

Δημοσ.

Μήπως έχει πολύ σκόνη το pc σου; Και 'γω το πάθαινα με 2 παιχνίδια και απλά υπερθερμαίνοταν ο υπολογιστής, τίγκα στη σκόνη.

Δημοσ.

Μήπως έχει πολύ σκόνη το pc σου; Και 'γω το πάθαινα με 2 παιχνίδια και απλά υπερθερμαίνοταν ο υπολογιστής, τίγκα στη σκόνη.

Μονο σ'αυτο το παιγνιδι;

Δημοσ.

Γι'αυτό σου είπα ότι εμένα έγινε σε 2 παιχνίδια μόνο(το gta iv και το nba 2k11), απ'τα κάμποσα που παίζω που και που. Βέβαια αυτά τα 2 είναι και κάπως βαριά, ενώ το dead space 2 είναι αρκετά ελαφρύ.:huh: Απλά σου λέω να το κοιτάξεις, ίσως να φταίει αυτό.

Δημοσ.

Γι'αυτό σου είπα ότι εμένα έγινε σε 2 παιχνίδια μόνο(το gta iv και το nba 2k11), απ'τα κάμποσα που παίζω που και που. Βέβαια αυτά τα 2 είναι και κάπως βαριά, ενώ το dead space 2 είναι αρκετά ελαφρύ.:huh: Απλά σου λέω να το κοιτάξεις, ίσως να φταίει αυτό.

Παιζω κι αλλα(new vegas,the force unleashed 2)

Δημοσ.

εμενα μου εκανε ολες αυτες τις αηδιες μεχρι που εσβησα τελειως το catalyst cc κ βρηκα την υγεια μου

Δημοσ.

Πολυ καλο εν τελη..

Πολυ ατμοσφαιρικο με πολυ καλη ''σκηνοθεσια'' και τρομερη μουσικη.

Μου αρεσε τρομερα το περιβαλλον στον ναο (με τα κερια και ολα αυτα) καθως επισης στον παιδικο σταθμο...

Οσο δε για την επιτροφη στο Ishimura...Just Epic..

Το 3 αραγε που θα λαβει μερος...?

:-P

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Δεν παλεύεται το παιχνίδι παιδιά.Το έπαιξα μέχρι το Chapter 2 και ούτε το ξανα ακούμπησα.Μόνο με τελείως κλειστή την ένταση παλεύεται αλλιώς πάμε για ανακοπή.

Δημοσ.

Τα ιδια παθαινα και εγω. Απο την υπερενταση μετα απο μιση ωρα το εκλεινα για να ηρεμησω :shock:

Αν βάλεις και το 5,1 σύστημα το παιχνίδι είναι μόνο για τους τελείως αναίσθητους και μόνο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...