Προς το περιεχόμενο

Αξιζει απο DVI σε HDMI?

koumos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερες.

Μια απλη ερωτησουλα. Εχω το συστημα της υπογραφης και προσφατα πηρα αυτη την VGA που βλεπετε η οποια εχει θυρα HDMI...

Ε λοιπον εχει κ η οθονη μου HDMI..Αξιζει να αγορασω καλωδιο και να τα συνδεσω ετσι? Θα κερδισω κατι σε σχεση με το DVI που ειμαι τωρα? Τζαμπα λεφτα και καμια διαφορα??

Διαφωτιστε με παρακαλω...

Α. Και αν τελικα αξιζει, προτειντε και ενα καλο καλωδιακι να τα συνδεσουμε. Πανω απο 1,5 μετρο θα ηταν αχρειαστο...

Thnx

Δημοσ.

Μωρε να το εκμετελλευτω...αλλα να μη σιγουρετω οτι υπαρχει ΚΑΤΙ να εκμεταλλευτω πρωτα?

τι διαφορα εχει το καλωδιο που προτεινες απο αυτο,http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.751780, το οποιο ειναι και 1 μετρο πιο μικρο και 5 φορες πιο ακριβο??

Δημοσ.

Αυτο ακριβως περιμενα να ακουσω και γω...:) Ασε που μενει η θυρα HDMI της οθονης ελευθερη, μηπως και συνδεσω καμια φορα κανενα PS3 ή καμια καμερα..

• Super Moderators
Δημοσ.
μονο αν θες να μεταφερεις και ηχο βαζεις HDMI. στην εικονα δεν εχει καμμια διαφορα.

και να ήθελε να μεταφέρει ήχο η οθόνη δεν έχει ηχεία :P

Πως γίνεται η οθόνη να έχει υποδοχή HDMI και να μην υπήρχε καλώδιο μέσα στη συσκευασία;

εδώ η Dell U2410 δεν έχει HDMI cable στη συσκευασία :o (έχει displayport cable όμως :P )

Δημοσ.

Ναι η οθονη δεν εχει δυστυχως καλωδιο HDMI. Ειχε VGA και DVI. Αλλα οκ, εφοσον λετε οτι δεν εχει καμια απολυτως διαφορα το thread μπορει να κλειδωθει πλεον. Ευχαριστω.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...