sinaboy Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 Εχω το εξης προβλημα: Καθε φορα που ανοιγω το Microsoft Office Word 2007 τα windows μου βγαζουν ενα μικρο setup που γραφει: Προετοιμασια για εγκατασταση και μετα Περιμενετε οσο ta windows ρυθμιζουν τις παραμετρους του προιοντος Microsoft Office Enterprise 2007 Μπορει καποιος να μου πει γιατι μου το κανει αυτο και πως γινεται να μην μου το εμφανιζει..??
giwrgosd Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 Εχω το εξης προβλημα: Καθε φορα που ανοιγω το Microsoft Office Word 2007 τα windows μου βγαζουν ενα μικρο setup που γραφει: Προετοιμασια για εγκατασταση και μετα Περιμενετε οσο ta windows ρυθμιζουν τις παραμετρους του προιοντος Microsoft Office Enterprise 2007 Μπορει καποιος να μου πει γιατι μου το κανει αυτο και πως γινεται να μην μου το εμφανιζει..?? παιδια έχω το ιδιο πρόβλημα με το φίλο μετα την αναβάθμιση απο vista σε 7 Πριν μου έπαιζαν κανονικά και τα 2007 και παλιότερες εκδόσεις(αυθεντικές)
giwrgosd Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 θελει το cd και επανεγκατασταση Μπορει να το έχω κάνει και 7 φορές αυτο που λες αλλα τπτ δοκιμασα να μπω και με σύνδεση αλλου χρηστη (διαβασα αυτο το τιπ ψαχνωντας να βρω κάποια λύση) αλλα παλι τα ιδια λετε να θέλω φορματ?
DDoS Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 Εσυ φιλε εχεις κανει αναβαθμιση απο vista............ ας προσεχες και ας ρωταγες πρωτα. Εγω πριν βαλω τα 7 διαβαζα παντου οτι η αναβαθμιση ηταν θεμα τυχης να σου κατσει. συνηθως οι αλλοι δεν μπουταρουν καν. εσυ ησουν τυχερος θα ελεγα. απεγκατασταση εντελως με επανεκινηση και reinstall εκανες?
giwrgosd Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 Εσυ φιλε εχεις κανει αναβαθμιση απο vista............ ας προσεχες και ας ρωταγες πρωτα. Εγω πριν βαλω τα 7 διαβαζα παντου οτι η αναβαθμιση ηταν θεμα τυχης να σου κατσει. συνηθως οι αλλοι δεν μπουταρουν καν. εσυ ησουν τυχερος θα ελεγα. απεγκατασταση εντελως με επανεκινηση και reinstall εκανες? Τα πάντα δουλεύουν ρολόι ,μονο αυτο το πρόβλημα εχω συναντήσει Αν εχεις καποια προταση για να βοηθήσεις ,ευχαριστως να σε ακουσω
DDoS Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 Εσυ φιλε εχεις κανει αναβαθμιση απο vista............ ας προσεχες και ας ρωταγες πρωτα. Εγω πριν βαλω τα 7 διαβαζα παντου οτι η αναβαθμιση ηταν θεμα τυχης να σου κατσει. συνηθως οι αλλοι δεν μπουταρουν καν. εσυ ησουν τυχερος θα ελεγα. απεγκατασταση εντελως με επανεκινηση και reinstall εκανες? σου προτεινα............
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.