Προς το περιεχόμενο

Συνδεση 2 ρουτερς ασυρματα..

sonakias

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σας παιδια...θα ηθελα τη πολυτιμη βοηθεια σας!λοιπον..εχω 2 routers τα οποια κ τα 2 ειναι ασυρματα.το ενα ειναι το linksys wag200 και το αλλο ειναι το Thomson TG585 v7 .το linksys το εχω συνδεμενο στο κεντρικο pc.θελω να χρησιμοποιησω το router της thomson στο σαλονι για να συνδεσω πανω του το xbox 360 κ αλλο ενα pc...γινεται αυτο??αν ναι παιδια πειτε μου τι πρεπει να κανω....ευχαριστω προκαταβολικα

Δημοσ.

Δηλαδη να παιρνει το linksys την συνδεσει του ιντερνετ..

και μετα να την στελνει ασυρματα στο thomson για να συνδεεις το xbox σου..

γενικα δεν γινεται γιατι το ασυρματο θεμα ειναι.. πομποι και οχι δεκτες..

δηλαδη δεν μπορεις να κανεις 1 router να συμπεριφερεται σαν σερβερ..

κατι τετοιο τελος παντων :)

Δημοσ.

Ποτε δε θα το κανει, επειδη απλα δε γινετε......... και οσοι υποστηριζουν οτι το εχουν κανει με 2 ρουτερς, χαλαρα λενε παπαριες και δεν το εχουν κανει. Αυτο που μπορει να γινει ειναι απλα η συνδεση μεταξυ τους αλλα μεχρι εκει. Ουτε δικτυο ουτε internet ομως αν καταφερεις και τα συνδεσεις με απαραιτητη προυποθεση το wds βεβαια

Δημοσ.

δεν γινεται για ενα λογο.το linksys δεν μπορει να παιξει ουτε ρολο repeater ουτε το thomson Μπορει.το Linksys δεν μπορει να παιξει wds αλλα το thomson μπορει.αλλα το κακο με το wds ειναι οτι πρεπει και τα 2 να παιξουν wds.σπιτι εχω δυο thomson ενα 780 και ενα 787 και παιζω με wds και ειναι ασυρματα μεταξυ τους ωστε να δινω με καλωδιο στον bro Μου.αλλα και τα δυο παιζουν wds.5 lepta ρυθμισεις.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...