bananasplit Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 παιδιά γειά χαρά ξανά!με χίλιους κόπους και βάσανα κατάφερα να εγκαταστήσω την κάρτα τηλεόρασης pv-bt878p+9X στα win7..το πρόβλημά μου όμως είναι οτι ενώ λειτουργούν κανονικά τα πάντα,δε μου εμφανίζει τα κανάλια έγχρωμα,αλλά ασπρόμαυρα..μάλλον είναι κάποια γενική ρύθμιση καρτών τηλεόρασης στα win7 ή κάτι παρόμοιο..όποιος έχει καμμία ιδέα,παρακαλώ να μου πει!επίσης,διάβασα σε προηγούμενο post κάποιου παιδιού κάτι για το http://btwincap.sourceforge.net/installation.html ..είναι ένα πρόγραμμα λέει για τις κάρτες τηλεόρασης..ξέρει κάτι κανείς;το έχει χρησιμοποιήσει;κάνει για την pixelview που περιγράφω πιο πάνω;και αν ναι,τι ρυθμίσεις πρέπει να του κάνω;ήμουν έτοιμος να αγοράσω μια pinnade κάρτα τηλεόρασης..αλλά αφού το πρόβλημα της δικής μου είναι το χρώμα,λέω να το παλέψω ακόμα λίγο!
nickarmy Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 κατι χαζό αλλά το καλόδιο συνδέεται καλά με τη κάρτα
bananasplit Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 χρειάζομαι όλες τις απαντήσεις!δεν είναι χαζό τίποτα!ναι φίλε..δυστυχώς είναι μια χαρά το καλώδιο!το δοκίμασα πολλές φορές και εγώ,πάνω στην απελπισία μου,μήπως δουλέψει!
mctheos7 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2009 Στις ρυθμισεις του προγραμματος αντι να βαλεις χωρα ελλαδα, βαλε γερμανια κ γενικα παιξε με τις χωρες...παλιοτερα αυτο καναμε τουλαχιστον...Ελπιζω να σε βοηθησα...
bananasplit Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2009 τη Γερμανία τη δοκίμασα,δυστυχώς χωρίς να αλλάξει κάτι!φοβάμαι οτι είναι κάποια άλλη ρύθμιση γιατί μόλις την ανοίγω,για 1-2 δευτερόλεπτα έχει χρώμα..μετά το χάνει!και δεν είναι πρόβλημα της κάρτας γιατί στα xp λειτουργεί μια χαρά!μακάρι με κάποια άλλη χώρα να διορθωθεί το πρόβλημα!
DDoS Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2009 Παιζεις σε NTSC που ειναι default στο 99% των καρτων. Αλλαξε απο τις ρυθμισεις σε PAL/G και θα παιξεις μια χαρα μαλλον
bananasplit Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2009 pal g παίζω!είναι pci tvtuner..και έχω συνδεδεμένο το καλώδιο κεραίας μόνο!που δουλεύει κανονικά γιατί το δοκίμασα και σε κανονική τηλεόραση(από φόβο μήπως είχε κοπεί πουθενά κλπ..) ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 14:43 ---------- ρε παιδιά θα τρελαθώ..πιάνει καμπάνα τα κανάλια,αλλά ασπρόμαυρα.. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 15:16 ---------- δοκίμασα και ένα πρόγραμμα,το dscaler..ξέρει κανείς πως δουλεύει;είναι άσχετο από το πρόγραμμα της κάρτας μου;ή πρέπει να δουλεύουν και τα 2 μαζί;γιατί από το dscale δε βλέπω να αλλάζουν κανάλια πχ..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.