varsamakos Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2009 Καλησπερα, Εχω κανει με Swing ενα προγραμμα που προσομοιώνει λειτουργιες equalizer χωρις ομως οι λειτουργιες του να ειναι ενεργες. Απλα παιρνει/αποθηκευει τιμες. Θελω, σαν επεκταση κατι πρακτικο για το προγραμμα. Πως μπορω να εισαγω στο προγραμμα ενα τραγουδι και οι δεικτες που φαινονται στο προγραμμα (εικονα) να λειτουργουν κανονικα ; Δηλαδη ξεκινωντας το προγραμμα με κλικ μου να ξεκινα ενας ηχος και με stateChanged να αλλαζουν τα χαρακτηριστικα (Bass, Treble κλπ). Προσπαθησα να βρω στο web και στα API και παιζοντας με κωδικες δεν καταφερα κατι ουσιαστικο. Οποιος γνωριζει σχετικα, τις κλασεις που μπορω να υλοποιησω αυτες τις λειτουργιες παρακαλω την βοηθεια του : )
Cue Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2009 Προσωπικά δεν έχω εμπειρία, αλλά έχει πάρει το αυτί μου για το JMusic και το JSyn (open source). Ρίξε μια ματιά μήπως βοηθάνε.
varsamakos Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2009 Ευχαριστω. Αυτο που ψαχνω ειναι οι κλασεις στο API της java που θα υλοποιησουν αυτο που ανεφερα.
virxen75 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2009 εδώ έχεις κοιτάξει? http://java.sun.com/docs/books/tutorial/sound/index.html
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.