eftimis Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2009 τον τελευταιο καιρο εχο αρχισει να κατεβαζω ταινιες αλλα δεν μπορω να βρω ελληνικουσ υποτιτλους.κατεβασα απο καποια σιτε αλλα οταν τουσ ανοιγα ειχαν ακαταλαβιστηκη γλωσσα .γνωριζετε κατι παιδια να με βοηθησετε;;;;;;πρεπει να κανο κατι πριν τουσ βαλο να παιξουν;;;;;; ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 18:05 ---------- τι πρεπει να κανω ρε παιδια πητε μου
Darth Revan Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2009 τον τελευταιο καιρο εχο αρχισει να κατεβαζω ταινιες αλλα δεν μπορω να βρω ελληνικουσ υποτιτλους.κατεβασα απο καποια σιτε αλλα οταν τουσ ανοιγα ειχαν ακαταλαβιστηκη γλωσσα .γνωριζετε κατι παιδια να με βοηθησετε;;;;;;πρεπει να κανο κατι πριν τουσ βαλο να παιξουν;;;;;; ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 18:05 ---------- τι πρεπει να κανω ρε παιδια πητε μου καταρχας με τι player τα παιζεις?Τι windows εχεις?Ελληνικα η αγγλικα?
eftimis Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2009 με bsplayer ta windows xp sp3 και ειναι ελληνικα
Ven0m Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2009 Όταν κατεβάζεις μια ταινία πρώτα να βρίσκεις τους υπότιτλους. Συνήθως όταν κατεβάζεις από torrent σου γράφει π.χ δίπλα DVDRip εσύ θα πας να βρεις τον συγκεκριμένο υπότιτλο ο οποίος θα γράφει DVDRip σε ένα από τα πολλά τέτοια site... Για το λόγο ότι πολλοί υπότιτλοι διαφέρουν στους χρόνους που φαίνονται στην ταινία , κάποιους τους βγάζει πιο γρήγορα ή πιο αργά και στο τέλος επικρατεί ένα μπάχαλο .Γιαυτό είναι καλά να βρίσκεις τους υπότιτλους που έχουν μεταφραστεί για αυτόν τον τύπο ταινίας έτσι ώστε να βγαίνουν σωστά. Sites για greek subtitles: www.greeksubtitlesproject.com www.subs4free.com www.subtitles.gr Μακράν καλύτερο όμως www.movieplace.tv --------------------------------------------------------------------------------------------- Για να συνχρονήσης υπότιτλους με ταινία κατέβασε το VobSub , το κάνεις install βάζεις υπότιτλους και ταινία στον ίδιο φάκελο με το ίδιο όνομα και τα δύο , ξεκινάς την ταινία και οι υπότιτλοι εμφανίζονται.
Darth Revan Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2009 Δοκίμασε με KMPlayer και VLC. Δοκιμασε με KMPlayer κσι αν δεν στα βγαζει σωστα κ εκει πες μου να σου πω τι ρυθμισεις να αλλαξεις.
eftimis Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2009 Δοκιμασε με KMPlayer κσι αν δεν στα βγαζει σωστα κ εκει πες μου να σου πω τι ρυθμισεις να αλλαξεις. παλι τα ιδια τιποτα δεν εγινε.για παραδειγμα κατεβασα απο εδο http://www.greeksubtitlesproject.com/get_greek_subtitles.php?id=51845
Darth Revan Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2009 παλι τα ιδια τιποτα δεν εγινε.για παραδειγμα κατεβασα απο εδο http://www.greeksubtitlesproject.com/get_greek_subtitles.php?id=51845 Πηγαινε στον kmplayer options-preferences-subtitle processing k εκει που λεει char set βαλε greek!
Dark_son20 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 στο control panel στο regional settings στο τρίτο tab που λέει για non-Unicode εκεί διάλεξε greek
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.