Προς το περιεχόμενο

greek subtitles

eftimis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

τον τελευταιο καιρο εχο αρχισει να κατεβαζω ταινιες αλλα δεν μπορω να βρω ελληνικουσ υποτιτλους.κατεβασα απο καποια σιτε αλλα οταν τουσ ανοιγα ειχαν ακαταλαβιστηκη γλωσσα .γνωριζετε κατι παιδια να με βοηθησετε;;;;;;πρεπει να κανο κατι πριν τουσ βαλο να παιξουν;;;;;;

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 18:05 ----------

τι πρεπει να κανω ρε παιδια πητε μου

Δημοσ.
τον τελευταιο καιρο εχο αρχισει να κατεβαζω ταινιες αλλα δεν μπορω να βρω ελληνικουσ υποτιτλους.κατεβασα απο καποια σιτε αλλα οταν τουσ ανοιγα ειχαν ακαταλαβιστηκη γλωσσα .γνωριζετε κατι παιδια να με βοηθησετε;;;;;;πρεπει να κανο κατι πριν τουσ βαλο να παιξουν;;;;;;

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 18:05 ----------

τι πρεπει να κανω ρε παιδια πητε μου

καταρχας με τι player τα παιζεις?Τι windows εχεις?Ελληνικα η αγγλικα?

Δημοσ.

Όταν κατεβάζεις μια ταινία πρώτα να βρίσκεις τους υπότιτλους. Συνήθως όταν κατεβάζεις από torrent σου γράφει π.χ δίπλα DVDRip εσύ θα πας να βρεις τον συγκεκριμένο υπότιτλο ο οποίος θα γράφει DVDRip σε ένα από τα πολλά τέτοια site... Για το λόγο ότι πολλοί υπότιτλοι διαφέρουν στους χρόνους που φαίνονται στην ταινία , κάποιους τους βγάζει πιο γρήγορα ή πιο αργά και στο τέλος επικρατεί ένα μπάχαλο .Γιαυτό είναι καλά να βρίσκεις τους υπότιτλους που έχουν μεταφραστεί για αυτόν τον τύπο ταινίας έτσι ώστε να βγαίνουν σωστά.

Sites για greek subtitles:

www.greeksubtitlesproject.com

www.subs4free.com

www.subtitles.gr

Μακράν καλύτερο όμως www.movieplace.tv

---------------------------------------------------------------------------------------------

Για να συνχρονήσης υπότιτλους με ταινία κατέβασε το VobSub , το κάνεις install βάζεις υπότιτλους και ταινία στον ίδιο φάκελο με το ίδιο όνομα και τα δύο , ξεκινάς την ταινία και οι υπότιτλοι εμφανίζονται.

Δημοσ.
Δοκίμασε με KMPlayer και VLC.

Δοκιμασε με KMPlayer κσι αν δεν στα βγαζει σωστα κ εκει πες μου να σου πω τι ρυθμισεις να αλλαξεις.;)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...