glaer Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2009 Καλησπερα, εχω μια εργασια για την σχολη μου στο μαθημα Δομες Δεδομενων με χρηση Java. Νομιζω ειναι αρκετα ευκολο το θεμα αλλα δεν εχω ιδεα απο προγραμματισμο σε java και χρειαζομαι βοηθεια Λοιπον το θεμα ειναι αυτο: Υλοποιήστε μία πράξη Palindrome η οποία θα ελέγχει εάν μία συμβολοσειρά είναι παλινδρομική με χρήση στοίβας και ουράς. Η υλοποίηση της στοίβας(Stack) και ουράς (Queue) θα πρέπει να γίνει χρησιμοποιώντας συνδεδεμένες λίστες. Παλινδρομική είναι μία λέξη ή φράση εάν μπορούμε να την διαβάζουμε με τον ίδιο τρόπο από αριστερά προς τα δεξιά και από δεξιά προς τα αριστερά. Μερικά παραδείγματα παλινδρομικών λέξεων: “radar”, “madam”, “noon” Το αρχείο zip που θα παραδώσετε πρέπει να περιλαμβάνει τις τάξεις StackList(υλοποίηση στοίβας με βάση συνδεδεμένη λίστα),QueueList(υλοποίηση ουράς με βάση συνδεδεμένη λίστα) και Palindrome. H τάξη Palindrome θα είναι ένα πρόγραμμα που θα ελέγχει εάν μία συμβολοσειρά είναι παλινδρομική. Φροντίστε το πρόγραμμά σας να περιέχει επαρκή σχόλια. Ευχαριστω εκ των προταιρων
virxen75 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2009 αφού η βοήθεια που ζητάς είναι απλά μια αντιγραφή κάνε το από εδώ palindrome
katlek Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2009 Φίλε μου, επειδή ενδιαφέρομαι κι εγώ για αυτή την άσκηση το έτρεξα το αρχείο και δουλεύει μια χαρά!! Αλλά δεν καταλαβαίνω τι συμαίνουν οι γραμμές που λεέι: public static boolean is_palindrome(String input) { Queue<Character> q = new LinkedList<Character>( ); Stack<Character> s = new Stack<Character>( ); Character letter; // One character from the input string int mismatches = 0; // Number of spots that mismatched int i; // Index for the input string ................. } Δεν πρέπει να υπάρχει μια τάξη QueueList και μια StackList ? Τις τρέχει ταυτόχρονα?? Ευχαριστώ!!!
glaer Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2009 Φίλε μου,επειδή ενδιαφέρομαι κι εγώ για αυτή την άσκηση το έτρεξα το αρχείο και δουλεύει μια χαρά!! Αλλά δεν καταλαβαίνω τι συμαίνουν οι γραμμές που λεέι: public static boolean is_palindrome(String input) { Queue<Character> q = new LinkedList<Character>( ); Stack<Character> s = new Stack<Character>( ); Character letter; // One character from the input string int mismatches = 0; // Number of spots that mismatched int i; // Index for the input string ................. } Δεν πρέπει να υπάρχει μια τάξη QueueList και μια StackList ? Τις τρέχει ταυτόχρονα?? Ευχαριστώ!!! Φιλε μου και γω την ιδια απορια εχω και δεν καταλαβαινω τι ρολο παιζει αυτο το LinkedList... Εισαι Ψηφιακα Συστηματα στο ΠαΠει? @Virxen75: ευχαριστω πολυ
katlek Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2009 Εντάξει ρε συ ippo00 μην εκνευρίζεσαι !!! Δεν είμαστε όλοι αστέρια στον προγραμματισμό αλλά προσπαθούμε....!!! Κάποια στιγμή θα μάθουμε!! Παντως ένα να ξέρεις...αν δεν το καταλάβω θα σε ξαναρωτήσω!!!χαχαχαχαχ Ναι ψηφιακά συστήματα είμαι...!!!!
ippo00 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2009 Θα γίνετε αστέρια στον προγραματισμό Απλά πρώτα θα πρέπει να γίνετε αστέρια στο google, αυτό λεω :>
glaer Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2009 εγω δε νομιζω να γινω αστερι στον προγραμματισμο παντως 1ον ημουν θετικη στο λυκειο(μην ρωτας-ανωμαλια) και δεν εχω τις βασεις και δεν ειχα μεχρι τωρα την ορεξη να ασχοληθω με προγραμματισμο, και 2ον εχω παρει κατευθυνση δικτυα οποτε ελαχιστα μου χρειαζεται ο προγραμματισμος! α και το μαθημα το εχω περασει εγω απο αντιγραφη για αλλον ειναι η εργασια. katlek τι 6μηνο εισαι?
katlek Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2009 ααα, κατάλαβα!! Μια χαρά !!Δίκτυα έχεις πάρει?? Χαχαχαχαχα...τραγικό...Εγώ Ηλεκτρονικές υπηρεσίες !! 7ο Εξάμηνο είμαι, αλλά χρωστάω Δομές Δεδομένων και προσπαθώ να κάνω καμιά εργασία μπας και πάρω bonus βαθμούς γιατί αλλιώς δεν γίνεται !!
glaer Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 αα ωραια εγω 5ο 6μηνο ειμαι και εχω περασει δομες!χαχα με 5 απο αντιγραφη το ειχα περασει...για την κοπελα μου το παλευω τωρα!παντως να ξερεις οτι τον Σεπτεμβρη που περασε η Χαλκιδη στα μαθηματα της δεν μετραγε αρνητικα αν δεν ειχες παει εργασια οπως αλλες φορες...οποτε αν το ξανακανει αυτο και διαβασεις και γραψεις κανα 5 χωρις εργασια περνας!εγω εγραψα σχεδον τα παντα και επειδη το γραπτο επιανε 70% πηρα 5 :/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.