Προς το περιεχόμενο

pavilion HP 6388ΕΑ προβλημα με οθόνη

miltos135

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω εαν laptop HP pavilion 6388EA με windows 7 και κατα διαστηματα μου κανει κατι τρεμοπαιξηματα η οθονη στη φωτεινοτητα.Επισης σε ασχετα σημεια σβηνει η οθονη και μετα απολιγο ξανανοιγει και εμφανιζει μηνυμα display driver recovered from a serius error κλπ.

καρτα γραφικων εχει geforce go 7400.

εχω αλλαξει driver αλλα δε λυνει το πρόβλημα.

εχει κανεις αλλος αντιστοιχη εμπειρια?

οποιαδηποτε βοηθεια θα ηταν πολυ χρησιμη:o

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Σε vista ή XP λειτουργούσε κανονικά? Τα DV6000 έχουν άχημο ιστορικό με την κάρτα γραφικών....

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

μωλις πεταξε μια μλε οθονη....οποτε οριστε το μηνυματακι

X64_0x116_TdrBCR:A:C00000B5_Tdr:2_IMAGE_nvlddmkm.sys

0

BlueScreen

http://oca.microsoft.com/resredir.aspx?sid=3321&Bucket=X64_0x116_TdrBCR:A:C00000B5_Tdr:2_IMAGE_nvlddmkm.sys&ID=fb7b434d-c350-4ec3-be5c-fa9dfd66e2ed

0

C:\Windows\Minidump\010310-17425-01.dmp C:\Users\MPC\AppData\Local\Temp\WER-43586-0.sysdata.xml C:\Users\MPC\AppData\Local\Temp\WERB099.tmp.WERInternalMetadata.xml

C:\Users\MPC\AppData\Local\Microsoft\Windows\WER\ReportArchive\Kernel_0_0_cab_0911ce65

X64_0x116_TdrBCR:A:C00000B5_Tdr:2_IMAGE_nvlddmkm.sys

0

010310-17425-01

0

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 01:50 ----------

Σε vista ή XP λειτουργούσε κανονικά? Τα DV6000 έχουν άχημο ιστορικό με την κάρτα γραφικών....

μπα και εκει τα ιδια κανει .....

Δημοσ.

Είναι πρόβλημα στην κάρτα γραφικών. Σύντομα δεν θα ανάβει καθόλου η δεν θα μπαίνει στα windows. Δυστυχώς πολύ συνηθισμένο για τα DV6000. Σε εμάς η επισκευή κοστίζει 90Ευρώ + ΦΠΑ και κάνουμε ανακατασκευή της κάρτας γραφικών.

Δημοσ.

κανε και μια δοκιμη με καποια live linux διανομη να δεις τι κανει,ρουφαν την μνημη της καρτας και θα βγαλει ποιο ευκολα το προβλημα.αν δεν εχεις εγγυηση και μπορεις βλαλε την ψυχτρα απο την καρτα και βαλε νεα παστουλα μπορει να ειναι εκει το προβλημα!!!

Δημοσ.

Μακάρι να λυνόταν τόσο εύκολα το πρόβλημα αυτό...Δυστυχώς τα DV6000 πρέπει να λυθούν εντελώς για να φτάσεις στην ψύκτρα και είναι τέτοιου τύπου που δεν χρειάζεται καθόλου θερμοαγώγιμη πάστα...

Δημοσ.

ευχαριστω για τις απαντησεις:-)

η μητρικη ειναι καινουργια.

τους το ειχα παει για σερβις και τους ανεφερα το προβλημα αυτο και μου αλλαξανε ολη τη μητρικη (φυσικα το προβλημα παρεμεινε.....)

μαλλον θα πρεπει να το φαω στη μαπα μεχρι να το πεταξω απο τον 4ο

για να μην τρεμοβησει η οθονη ποτε ξανα

Δημοσ.
ευχαριστω για τις απαντησεις:-)

η μητρικη ειναι καινουργια.

τους το ειχα παει για σερβις και τους ανεφερα το προβλημα αυτο και μου αλλαξανε ολη τη μητρικη (φυσικα το προβλημα παρεμεινε.....)

μαλλον θα πρεπει να το φαω στη μαπα μεχρι να το πεταξω απο τον 4ο

για να μην τρεμοβησει η οθονη ποτε ξανα

Καλά, στις αντοπροσωπείες πάντα μητρικές αλλάζουν όταν έχεις εγγύηση και πάντα η ίδια μένει μέσα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...