apostatis Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2009 http://www.megaupload.com/?d=N6ZP6QGO
micos000 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2009 Δεν μου δίνει το link. Έκανες εγγραφή (δωρεάν) ή απλά το ανέβασες;Λέει ότι είναι "Temporary unavailable". Άκυρο. Το έδωσε τώρα. EDIT: Λοιπόν. Το είδα σε ένα laptop με vista και δούλεψε ως εξής: Τον φάκελο D1 μετονόμασε τον σε DISK1 Κάνε έναν ακόμα φάκελο με το όνομα DISK3 και βάλε μέσα μόνο το GRAFIT.HL_ Στο Imageburn πρόσθεσε και τους δύο φάκελους (DISK1 και DISK3) στην λίστα. Γράψ' το τώρα σε ένα CD και τρέξε το INSTALL μέσα από τον φάκελο DISK1. Στο τέλος βγάζει ένα μήνυμα σφάλματος για ένα αρχείο ReadMe αλλά δεν είναι τίποτα φοβερό. Εγώ το έκανα σε ένα ISO (μενού Output->Image File) αντί για cd και το φόρτωσα με το Daemon Tools. Πιστεύω ότι θα είναι το ίδιο και με το cd.
apostatis Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2009 μπραβο σου φιλε micos000 καλα ειπα εγω οτι εισαι θεος ΠΕΤΥΧΕ!!!!!!!!!! σε ευχαριστω παρα πολυ για την βοηθεια σου και για το γεγονος οτι ασχοληθηκες και παλι χιλια ευχαριστω
micos000 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2009 Να σαι καλά. Πέρασε από το ταμείο για την πληρωμή.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.