veider Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2009 Φιλοι μου χρειαζομαι τη βοηθεια σας.Πριν 5 ημερες παρελαβα απο το πλαισιο το νεο μου PC.Aυτο αποτελειται :CPU core i5 750, PSU coolmaster M520 power modular, case Coolmaster elite,motherboard GIGABYTE P55 UD3 ,2x2GB ddr3 TRANSCEND 1333, kai καρτα γραφικων ASUS 5770. Παω σπιτι συνδεω με DVI to monitor (samsung t220) ανοιγω το PC αλλα το μονιτορ δε επερνε σημα.Στην αρχη λεω οτι δεν εχω κουμπωσει σωστα τα καλωδιο.Παταω το reset στο case kai ο υπολογιστης ξεκιναει κανονικα.Κανω εγκατασταση τα 7 και ολα καλα.Το θεμα ομως ειναι οτι για να ανοιξει το PC kai να bootαρει πρεπει παντα αφου πατησω το on στο πυργο να πατησω να κανω και reset.Toτε μονο ξεκιναει και φωρτωνει BIOS kai μετα το λειτουργικο.Αλλιως ξεκιναει το pc δεν ακουω το δισκο να δουλευει και ειναι σαν να ειναι σε κατασταση αναμονης.Σε αλλους υπολογιστες στο παρελθον οταν bootαρε το pc παντα ακουγα τα χαρακτηριστικα μπιπ apo τη μητρικη ,σε αυτη ποτε τιποτα.Τι μπορει να φταει?Υποψιν εψαξα λιγο το BIOS για καποια περιεργη επιλογη και εκανα bios update αλλα ματαια.Παλι τα ιδια.Για να ξεκινησει το PC πρεπει αφου το ανοιξω να κανω reset και μετα κανονικα φορτωνει τα παντα,αλλιως ουτε στο Bios δε μπορω να μπω. Το εχω το PC 5 ημερες και ειμαι γενικα απογοητευμενος.Εχει κανεις καμια ιδεα?
liopyr Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2009 Τσέκαρε αν έχεις βάλει σωστά τα πινάκια του power - reset. Άλλαξέ τα πειραματικά, βάλε το reset στα pins του power switch, και δοκίμασε να τον ανοίγεις με το reset button. Ποιο case έχεις;
veider Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2009 Τσέκαρε αν έχεις βάλει σωστά τα πινάκια του power - reset.Άλλαξέ τα πειραματικά, βάλε το reset στα pins του power switch, και δοκίμασε να τον ανοίγεις με το reset button. Ποιο case έχεις; To case ειναι αυτο http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/PC-Cases/Coolermaster-Elite-310-Orange-Case-RC-310-OKN1-GP-RC-310-OKN1-GP.htm
bananasplit Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2009 αυτό που σου είπε ο φίλος!όταν το ανοίγεις από το κουμπί,ανοίγουν οι ανεμιστήρες;γιατί όπως το περιγράφεις μου κάνει σα να έχουν μπει λάθος το reset με το power!μπορείς να ανοίξεις το κουτί και να δεις αν στα pin της μητρικής για το power πάει το καλώδιο του reset!
DDoS Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2009 ..........Ή, βραχυκυκλωσε με κατι μεταλλικο τα 2 ποδαρακια της μητρικης για να ανοιξει. Αν ανοιξει ετσι, τοτε ταχεις βαλει αναποδα
veider Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 τη συναρμολογιση την εκανε το πλαισιο.Ετσι και αλλιως ηταν δωρεαν.Τσεκαρα στη μητρικη τις συνδεσεις και φαινονται ΟΚ(βαση manual). Εχω ψιλοαπογοητευτει με το ολο θεμα.Περνω το πυργο αγγαλια και παω στο service. Mε εχει τσατισει το γεγονος οτι οταν τον παρελαβα μαζι με ολα τα αλλα ειχε και ενα χαρτι που ελεγε ελεγχος καλης λειτουργιας και τσεκαρισμενα κουτακια οτι ειχαν ελεγθει CPU,RAM,MOTHERBOARD, GPU κτλ. μαζι με το ονομα του τεχνικου. Τι σκατα τσεκαραν αφου δεν ξεκιναει το PC
liopyr Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Χωρίς να θέλω να τους δικαιολογήσω, άμα στήνεις και 20 Pc σε μια μέρα, μια τέτοια ψιλομλκίτσα θα παιχτεί. Πάντως, στην θέση πριν τραβήξω όλη την ταλαιπωρία θα έκανα αυτό που σου λέω στο δεύτερο post.
veider Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Χωρίς να θέλω να τους δικαιολογήσω, άμα στήνεις και 20 Pc σε μια μέρα, μια τέτοια ψιλομλκίτσα θα παιχτεί. Πάντως, στην θέση πριν τραβήξω όλη την ταλαιπωρία θα έκανα αυτό που σου λέω στο δεύτερο post. Kαταρχας ευχαριστω για την ολη βοηθεια.Πηγα εχθες στο service και μετα απο καιμια ωρα με ειδοποιησαν οτι ολα ΟΚ.Μου ειπαν πως ειχαν προβλημα οι μνημες και τις αλλαξανε.Απο trancent σε ADATA με τα ιδια χαρακτηριστικα.Μου ειπε ο τεχνικος πως και οπτικα και μονο να εβλεπες τα dimακια εβλεπες το προβλημα!Εγω ρωτησα τα εξης: 1.Eστω και ειχαν προβλημα οι μνημες δεν θα επρεπε να ειχα προβλημα στην ολη λειτουργια του PC?Εγω παντως δεν ειχα.Κανονικα και γρηγορα εγκατεστησα το λειτουργικο επεξα λιγο Far cry2. 2.Γιατι οταν ξεκιναει το pc den ακουγεται καποιο μπιπ απο την μητρικη?Το manual αναφερει πως αυτο πρεπει να γινεται.Η απαντηση τους ηταν οτι η μητρικη δεν εχει speakerακι.!!!!!!!!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.